Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie na początku działa, później organizm się przyzwyczaja i przestaje. Jak z wszystkim. Więc jak chcesz brać całe życie to musisz sobie odmieniać. 

Opublikowano

Pozytywnie wpływa na przemianę tłuszczu i może mieć pozytywny wpływ na budowanie kondycji, do tego będziesz się bardziej pocił. Jakoś dużej roboty nie robi i game changerem na pewno nie będzie.

Opublikowano

Cos tam dziala ale raczej stosujac dlugo no i nie sa to jakies spektakularne efekty napewno. Jakby za darmo dawali to bym stosowal 

Na wytrzymalosc to juz lepiej sok z burakow pic. 

Nawet pani Justyna Kowalczyk pijala. A na wytrzymosci sie zna majac pewnie najwyzsze vo2 max wsrod kobiet w kraju. 

• Dzięki 1
Opublikowano

Sok piję w dni treningowe, bo troche mi się przepił to raz, dwa, że jak zbyt czesto piłem to zbyt lekka kaka szła, a mocz non stop czerwony xD

Spróbuje tej lkarnityny z ciekawości. Próbowałem tez beta ala kiedyś i nic po tym nie czułem.

Opublikowano

Ja pije jako przecier w koktajlu warzywno owocowym. Duza ilosc blonnika powoduje ze dobrze wchodzi.

Z sokami niektorymi jest wlasnie tak jak mowisz. Jak zrobilem z selera w sokowirowce to myslalem ze do kibla nie dobiegne :obama:

Z burakami tez czasem wezme ten dawtona. No i po wypiciu na raz to potem za godzine jakis szybszy bieg zrobic troche strach, trzeba brac papier ze soba. Dlatego zawsze przecier >sok

Te koktaje z blendera pije dwa razy dziennie juz z pol roku. I ani razu nie pogonilo mnie po nich. Swoja droga zdziwiony bylem po doswiadczeniach z sokowirowka gdzie tam bylo roznie

Opublikowano

Soczki tez bym porobił, ale blender mi sie zjebał. Kielichowy by mi sie teraz przydał. Wiadomo przecież sama słodycz i nektar.

Jednak wziąłem beta alanine, bo doczytałem, że to dłuzej sie bierze a sto lat temu to tylko pare razy wziąłem i opchnąłem dlatego nie działało pewnie XD no i ma jakieś udokumentowane badania jak kreta.

Opublikowano

Ja za bardzo nie lubie beta alaniny. Przedtreningowki ktore maja jej wieksza ilosc powodowaly u mnie jakies mrowienia mordy, swedzenie :/ Nie miales tak? 

Opublikowano

To mrowienie łba po bcaa i beta alaninie to mnie mega wkurwiało. Do tego zawsze się strasznie odbijały te napoje aminokwasowe.

Ja na czczo piję zakwas z buraka, dobrze na jelita działa. 

Opublikowano

Dobrze czyli za 15min, szybki bieg do kibelka? :) pare tygodni temu wróciłem z roboty, moja konczyła ogórkową i została woda kiszona po nich. Chlać mi sie chciało a lubie tą wodę to sobie wypiłem pół szklanki, po obiedzie było tylko strzały słychać z kibla. Zawsze przedobrzę xD

Opublikowano

Dobrze w sensie, że lepiej mi się wypróżnia, regularnie, lepsze trawienie i nie ma niespodzianek podczas biegania. Ogólnie, poprawie się środowisko bakterii w jelitach. Wrzucałem dziś zestaw różnych zakwasów w Smakoszu, będę testował, bo są bardzo chwalone.

A wodę po ogórach też piję od jakiegoś czasu, przez bombillę od yerby prosto ze słoika xd

• Plusik 1
  • Dzięki 1
Opublikowano
W dniu 11.02.2022 o 21:11, kanabis napisał:

Ja za bardzo nie lubie beta alaniny. Przedtreningowki ktore maja jej wieksza ilosc powodowaly u mnie jakies mrowienia mordy, swedzenie :/ Nie miales tak? 

Jakaś trefna musiała być ta stara beta ala, że nie działała, bo po tej z Olimpu po 15minutach zaczęła mnie gęba kłuć i czoło jakbym miał spieczone na słońcu i próbował je marszczyć. Takie uczucie. Łapy i nogi nie piekły, co też podobno się zdarza. Ogólnie byl ciężki trening, ale dałem rade az miło, pewnie placebo, bo korzyści po beta ala są podobno po 2tygodniach. A i to mrowienie też na początku mnie wkurwiało, ale dało pozytywny efekt bo wkuwiony mocniej uderzałem xD

Opublikowano

Skoro dodaja ja prawie do kazdej przedtreningowki to mysle ze jakis tez dorazny wplyw na trening musi miec takze raczej nie placebo :)

Mnie to nawet dupa mrowila. Pewnie zalezy od ilosci. W przedtreningowkach rozne ilosci jej tam walą.

• Haha 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

O cyberpakerze Krzyśku od Revange mówili rózne rzeczy ale jego preworkouty działały za każdym razem a mrowienie było PIEKIELNE. No ale tam były końskie dawki z najlepszych Chińskich labów surowce mieszane na zapleczu Revange labs. xd

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh zamówiłem w końcu 700g Kfd bezsmakowe za 60zl na próbę.

Zawsze tylko Olimp (teraz 75zl za bezsmakowe :kekw: ) w grudniu pierwszy raz kupiłem wpc Treca czekoladowe i czekoladowo kokosowe ale oba źle mi leżą. Jakiś taki mam po nich niefajny posmak i mam wrażenie że długo zalegają w jelitach.