I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Cena mówi sama przez się ja już na pewno się nie skuszę drugi raz, UNS dał mi w dupę obrzydliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Nie zawsze,Pure american jest smaczny,a tani(750 gr. za 35 zeta) Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja tym razem wypróbuje te białeczko, podobno też bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Smakowo może być,składowo cały Dymatize dostępny w naszym kraju wali wałkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja ostatnio Masix 80 szamie. Calkiem ok smakowo (truskawka-banan), rozpuszczalnosc tez dobra. Tak w ogole to bardzo dobry stosunek cena/jakosc, wystarcza na bardzo dlugo (jak na bialko oczywiscie ;p). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja tym razem wypróbuje te białeczko, podobno też bardzo dobre. Jest swietne, bierz bez pytania, Cytuj Odnośnik do komentarza
I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Jeden z lepszych aminogramów jakie posiadają białka. To z Dymatize obok Peak Whey nie ma sobie równych Ja obecnie jadę na takim zestawie: Jeno bez krety bo ta wpadła w gratisie na aukcji a przyda się po redukcji. Postawiłem na suple z lini HiTec/Peak oraz Universal bo tylko te dwie firmy wchodzą w moje cielsko. A tutaj swego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ja nie popieram gainerów,wolę zmielić płatki i dodać białko Ale nie białko FA,które mam w pipe cukru i mało białka.Chciałem napisać ze te witaminy z Treca słabe,ale widzę że masz Multiple,także trochę lepiej,ja za Hi-Tec nie przepadam bo zaniżali stężenie białka i długo ładowali białko roślinne.Jak chcesz wyślę ci próbkę białka Fitmax Wake Up,zobaczysz i poczujesz jak wygląda hydrolizat Cytuj Odnośnik do komentarza
I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Treca na spróbowanie. Wcześniej Olimp. Z chęcią bym stestował próbkę jeśli masz zaś izolat od Peak póki co rewelka. Mutant również na test - 7kg masy do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza
szymuR1920 5 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 (edytowane) A co powiecie o białku pszenicznym, które znajduje się w Hi-Tecu? Ja też miałem 1kg, ale już kończę. Teraz mam z Olimpu i jest o wiele lepsze. Edytowane 9 Czerwca 2011 przez szymuR1920 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Białko pszeniczne jest hydro lubne,także mega po nim wzdyma,ogólnie są lepsze białka niż te pochodzenia roślinnego,chociaż znowu soja nie jest taka zła.Vin wyślij mi dane na PW to jutro ci wyślę próbkę białka. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Litwin to jakie polecasz dobre witaminki? Bo ja od zawsze inwestuje te od Treca (dobry skład, niska cena). Diesel, jaka opinia o Shocku i Stormie? Kolega właśnie na tym jedzie, poczęstował mnie już 3 razy Shockiem przed treningiem (1,5 miarki). Odczułem tylko lekkie pobudzenie, pompa taka jak zawsze, plus taki, ze robiłem naprawdę dobry trening i tak bardzo się nie męczyłem (na następny dzień za każdym razem zakwasy). Cytuj Odnośnik do komentarza
I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 (edytowane) To jedyny jak na razie stymulator który mnie pobudził. Później miałem VPX SHOTGUN ale on nie dawał rady z pompą i pobudzeniem. Mnie klepał ten zestaw bardzo dobrze, sam myślę nad wznowieniem na jesieni, na Universalu. Prawda też taka, że na każdego działa inaczej, stąd metoda prób i błędów. Treca sam używałem, witaminy jak witaminy - szczerze mówiąc, to jeden wał. Teraz lecą do mnie z Hi-TECa. Edytowane 10 Czerwca 2011 przez I VIN DIESEL I Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Z witamin tańszych Multiple sport(same dobre formy,łatwo przyswajalne)z droższych Adam z Now.Ten shock co jest teraz to cień starego,z pobudzaczy dobry jest Noxipro,na trening wystarcza pół porcji,a w opakowaniu jest 45 porcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 http://www.sportowiec.org/legalny-bezpieczny-anabolik---cz1 Mam nadzieję, że temat nie zostanie zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 To nie jest zakazane,możesz to kupić w aptece Wcinałem kiedyś DHAE ale po 50 mg dziennie,coś tam było czuć,ale większe(pozytywne)efekty miała moja mama. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 YETI : mnie np Shock prawie w ogóle nie ruszył, no nie czułem żadnej zmiany w kwestii energii na treningu, pompy w czasie i po nim, osiągi siłowe (w połączeniu z Xpandem) poszły nieznacznie do przodu, nie przekraczając normy, jaką robiłem, dajmy na to, na mono. Czułem jakieś tam lekkie rozgrzanie może, większe niż zwykle. Jednak, co by nie mówić, działa na różne osoby inaczej i najlepiej jest sprawdzić. Tym bardziej, że mimo wszystko przeważają pozytywne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Po tym starym shocku to zrobiłem kiedyś trening życia,tak zniszczyłem plecy i obręcz barkową że przez tydzień nie mogłem powiesić polara bo był to dla mnie wyczyn jakbym bił rekord na barki Niestety to było jakieś 8 lat temu,od tego czasu pozostało tylko wspomnienie,zresztą tak samo z pierwszą wersją Xpanda. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Liwin jaki masz staz? oO Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zacny,z przerwą na wojsko i pracę w stoczni(2 lata) 10 lat,rozumiem do czego możesz bić,ale jak się tego złapiesz to żal. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Chcialem napisac, ze podziwiam Twoj zapal, ze chce Ci sie tak udzielac i dyskutowac o tym sporcie po tylu latach. A o czym Ty myslales? Przeszlo mi tez przez mysl, ze po tylu latach mozesz chciec przeniesc sprawy na inny level - i temu bronisz soczkow. Ide na silownie, chociaz wkurza mnie kontuzja i odbiera mi moj zapal ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 (edytowane) Bardziej odczułem chęć napisania że po takim stażu słabo wyglądam,miałem już przygotowane że w piłkę nożną gram 25 lat a do kadry mnie nie wzięli W stosunku do soków,mam trochę inne zdanie,gdyż to co nam serwują to wyolbrzymienie ich negatywnych skutków a swoją hipokryzję przedstawili Szwedzi,którzy wzięli na testy antydopingowe Tonego Freemana podczas jego seminarium,bo u nich w kraju jak jesteś za duży to maja prawo coś takiego zrobić. Edytowane 12 Czerwca 2011 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 potrzebuje jakiegos hardcoreowego spalaczu tluszczu, poleca ktos cos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Leviatan,Get Fn Amped,Fastin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Faza nasycenia kreatyną to mit, czy to się sprawdza ?? Jak zacznę jeść białko z dodatkiem kreatyny, to czy mój organizm się do niej przyzwyczai i właściwa kuracja na kreatynie nie będzie już tak mocna ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi