Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Jeden z lepszych aminogramów jakie posiadają białka. To z Dymatize obok Peak Whey nie ma sobie równych ;)

Ja obecnie jadę na takim zestawie:

2011-06-09_15-57-45_579.jpg

Jeno bez krety bo ta wpadła w gratisie na aukcji a przyda się po redukcji.

Postawiłem na suple z lini HiTec/Peak oraz Universal bo tylko te dwie firmy wchodzą w moje cielsko.

A tutaj swego czasu ;)

112.jpg

2011-05-16_16-38-31_690.jpg

2011-04-03_13-00-22_936.jpg

Zdjcie0289.jpg

12-1.jpg

Zdjcie0027.jpg

Ja nie popieram gainerów,wolę zmielić płatki i dodać białko :P Ale nie białko FA,które mam w pipe cukru i mało białka.Chciałem napisać ze te witaminy z Treca słabe,ale widzę że masz Multiple,także trochę lepiej,ja za Hi-Tec nie przepadam bo zaniżali stężenie białka i długo ładowali białko roślinne.Jak chcesz wyślę ci próbkę białka Fitmax Wake Up,zobaczysz i poczujesz jak wygląda hydrolizat :P

Litwin to jakie polecasz dobre witaminki? Bo ja od zawsze inwestuje te od Treca (dobry skład, niska cena).

Diesel, jaka opinia o Shocku i Stormie? Kolega właśnie na tym jedzie, poczęstował mnie już 3 razy Shockiem przed treningiem (1,5 miarki). Odczułem tylko lekkie pobudzenie, pompa taka jak zawsze, plus taki, ze robiłem naprawdę dobry trening i tak bardzo się nie męczyłem (na następny dzień za każdym razem zakwasy).

To jedyny jak na razie stymulator który mnie pobudził. Później miałem VPX SHOTGUN ale on nie dawał rady z pompą i pobudzeniem. Mnie klepał ten zestaw bardzo dobrze, sam myślę nad wznowieniem na jesieni, na Universalu. Prawda też taka, że na każdego działa inaczej, stąd metoda prób i błędów.

Treca sam używałem, witaminy jak witaminy - szczerze mówiąc, to jeden wał. Teraz lecą do mnie z Hi-TECa.

Edytowane przez I VIN DIESEL I

YETI : mnie np Shock prawie w ogóle nie ruszył, no nie czułem żadnej zmiany w kwestii energii na treningu, pompy w czasie i po nim, osiągi siłowe (w połączeniu z Xpandem) poszły nieznacznie do przodu, nie przekraczając normy, jaką robiłem, dajmy na to, na mono. Czułem jakieś tam lekkie rozgrzanie może, większe niż zwykle. Jednak, co by nie mówić, działa na różne osoby inaczej i najlepiej jest sprawdzić. Tym bardziej, że mimo wszystko przeważają pozytywne opinie.

Po tym starym shocku to zrobiłem kiedyś trening życia,tak zniszczyłem plecy i obręcz barkową że przez tydzień nie mogłem powiesić polara bo był to dla mnie wyczyn jakbym bił rekord na barki :P Niestety to było jakieś 8 lat temu,od tego czasu pozostało tylko wspomnienie,zresztą tak samo z pierwszą wersją Xpanda.

Chcialem napisac, ze podziwiam Twoj zapal, ze chce Ci sie tak udzielac i dyskutowac o tym sporcie po tylu latach.

A o czym Ty myslales?

Przeszlo mi tez przez mysl, ze po tylu latach mozesz chciec przeniesc sprawy na inny level - i temu bronisz soczkow.

Ide na silownie, chociaz wkurza mnie kontuzja i odbiera mi moj zapal ;/

Bardziej odczułem chęć napisania że po takim stażu słabo wyglądam,miałem już przygotowane że w piłkę nożną gram 25 lat a do kadry mnie nie wzięli :P W stosunku do soków,mam trochę inne zdanie,gdyż to co nam serwują to wyolbrzymienie ich negatywnych skutków a swoją hipokryzję przedstawili Szwedzi,którzy wzięli na testy antydopingowe Tonego Freemana podczas jego seminarium,bo u nich w kraju jak jesteś za duży to maja prawo coś takiego zrobić.

Edytowane przez Litwin25