Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Bo każdy z nas jeta inny i lepiej nie sprawdzać czy nam kamienie porobi,zresztą to jest tak ze mono i tak po 8 tygodniach nie czuć,co innego z solami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Może dlatego, że organizm się przyzwyczaja i nie działa jak trzeba. Chyba po to są te przerwy. Dobra (pipi)y, biore tą kretę razem z całym tym szajsem dopiero 3 dzień, a już mam efekty, praktyczne i estetyczne. Serio, dzisiaj zayebałem 3h trening, a najlepsze jest to że nie czuję tego zmęczenia które towarzyszyło mi zawsze po ciężkim treningu. Najmocniej odczuwalny efekt, to to, że kiedy robię któreś tam powtórzenie i czuję jakby to było ostatnie albo najwyżej przed ostatnie, to zrobię jeszcze trzy albo nawet cztery. Wiem, że to dziwne, ale forma poszła mi tak , że jestem w szoku. Dobre te proszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Tak działa jak masz dużo ATP,albo geranium w krwi Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 a skąd mam wiedzieć czy mam tego dużo i co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Po to jesz kreatyne by mieć dużo ATP-głównego nośnika energii w naszym organizmie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Może dlatego, że organizm się przyzwyczaja i nie działa jak trzeba. Chyba po to są te przerwy. Dobra (pipi)y, biore tą kretę razem z całym tym szajsem dopiero 3 dzień, a już mam efekty, praktyczne i estetyczne. Serio, dzisiaj zayebałem 3h trening, a najlepsze jest to że nie czuję tego zmęczenia które towarzyszyło mi zawsze po ciężkim treningu. Najmocniej odczuwalny efekt, to to, że kiedy robię któreś tam powtórzenie i czuję jakby to było ostatnie albo najwyżej przed ostatnie, to zrobię jeszcze trzy albo nawet cztery. Wiem, że to dziwne, ale forma poszła mi tak , że jestem w szoku. Dobre te proszki To raczej twoja głowa, nastawienie, wiesz o co biega, biorę pierwszy raz kreatynę, czuje moc. Po 3 dniach to raczej nie działa, potrzeba około 2 tygodni. PS. Trening 3h? Nie przesadzasz? Ile robisz partii mięśni i po ile serii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) Raczej wątpię żebym sobie mógł wmówić taką zwyżkę formy, np. z tymi dodatkowymi repami to wygląda tak, że wiem że wymęczę to, może kolejne z pomocą, a robię jeszcze 3 i każde na maksymalnej pompie, myślę sobie, powinienem się już zesrać ale robię. Tej krety wziąłem dziś 3 raz dawkę 15g (dzielone po 5 w ciągu dnia), do tego WPC 3x dziennie po 40g mieszane z mlekiem (sypię jeszcze 15g glukozy), przed w trakcie i po piję carbo zmieszane z bcaa i 20g glukozy (again ) , no i izotonik rozpuszczany z proszku (w idealnej proporcji tak że nie hipertoniczny czy coś), zaraz po treningu białko i kreta (no i carbo z bcca co mi zostało z 2l butelki), łykam kompleks witaminowy i dodatkowo magnez. Pewnie przesadzam, ale czuję się na tyle na siłach że robię. Dzisiaj np. ściąganie drążka z góry (4), przyciąganie poziomo (4), podciąganie na drążku (2), martwy 3 serie a później kilka podejść z maks ciężarem i bicie rekordu (pobity ze 174 na 180), 4 serie na "bramce" (tak że idzie klata i barki), 4 na kaptury do wyczerpania, na triceps 3 francuza 3x szwedki, w międzyczasie i na koniec brzuszki (na ławce z obciążeniem 15kg, luzem i podciąganie kolan do klatki w zwisie). W sumie to sporo czasu zeszło się z martwym i zakładaniem i zdejmowaniem krążków. Najlepsze jest to że nie czułem większego zmęczenia, tak że mogłem robić jeszcze ale spojrzałem na zegarek i pomyślałem że styknie. Wczoraj z kolej niemiłosiernie skatowałem klatę, 15 serii (5 płasko, 5 skos , 5 skos duł i 5 rozpiętki z czego 2 serie hantlami po 25 - dla mnie w hooy ciężar). Jem dobrze, pije dużo czystej wody. Widzę też po sobie, mięsień pełniejszy i skóra bardziej napięta. Pozwalam sobie z tym carbo i glukozą bo nie mam w ogóle tendencji do zalewania się, nigdy nie miałem - może genetyka. A nawet jak się trochę zaleje to nic, będę przynajmniej dzięki temu więcej podnosił, a ze spaleniem tego nie powinno być problemów. Waga pokazała mi dzisiaj 84 z rana, kilo więcej niż przed wczoraj (186 cm). Jak poczuję że przesadzam to przystopuję, na razie zajarałem się jak szczypior na wiosnę , to mój pierwszy kontakt ze wspomagaczami. Edytowane 15 Lipca 2011 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Jeśli BCAA to tylko przed treningiem i w trakcie. Nigdy po. Biorę HiTeca TST i jestem mega zadowolony. Dobry proch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Waga oszukuje Dzisiaj rano miałem 80,7(wczoraj miałem 80,1)mówię sobie czy to przez te 4 lody z lidla wczoraj ? Ale poszedłem wymienić płyn chłodzący i na wagę,a tam...tam tam tam 79,7 Jest prosta metoda by sprawdzić czy to mono tak szybko działa,spompój sobie przedramię,zamęcz je na śmierć i ja już nie będziesz miał siły wykonać ani jednego ruchu więcej dotknij łapy,jeżeli będzie pękata jakby zagotowała się w niej woda,to znaczy ze mono działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Panowie planuję powrót na siłownię we wrześniu i zacznę od cyklu na siłę. Przydałoby się coś do tego zarzucić. Jakiś czas temu miałem Animal Pump i efekty były całkiem niezłe tylko dobijało mnie jedzenie tabletek... Może polecicie jakiś boosterek, najlepiej tani i do rozrobienia z wodą. Czym najlepiej suplementować cykl na siłę? Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez szaden Cytuj Odnośnik do komentarza
fazzeer 15 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 A jaka to była przerwa (ile czasu) ? Ile wcześniej chodziłeś na siłownie ? Jakie masz wyniki siłowe (przysiad tylni, przysiad przedni, mc, wyciskanie leżąc, wyciskanie stojąc sprzed klatki (lub push press) ? I jaki wzrost i waga ? Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Przerwę zrobiłem sobie na czas wakacji, mój staż na siłowni to już 3 lata( jak ten czas szybko płynie). Przysiad tylni: 80 kg Przysiad przedni: nigdy nie robiłem MC: 80 kg Wyciskanie leżąc: 100 kg Wyciskanie stojąc: 60 kg 185 cm przy 75/ 77 kg wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
fazzeer 15 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Proszę cię powiedz, że żartujesz. Po trzech latach masz takie wyniki ? Przysiad i MC mniej niż klata ? Ty się nie bierz za odżywki tylko zabierz się za porządny trening i dietę. I żadne 'cykle' na siłę. Jak ty trenujesz ? Napisz plan jakim ostatnio ćwiczyłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Trochę olewasz najważniejsze partie ciała,czyli plecy i nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ćwiczę swoim własnym planem, nie zależy mi na wyglądaniu jak Burneika, chodzę na siłownię bo to lubię Zgadza się zaniedbuje nogi bo nienawidzę na nie ćwiczyć, a zakwasy przy prawie codziennej grze w kosza i bieganiu to coś strasznego. Za plecy muszę się zabrać na porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
fazzeer 15 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Jak nie robisz nóg, to nie masz co myśleć o sile. O jakiej ty sile myślałeś ? Chcesz dorzucić 10 kg na klatę ? To nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Tak naprawdę liczą się tylko 2 partie mięśni-plecy i nogi,reszta to dodatek,klata w głównej mierze jest na pokaz.Wygląd Bruneiki ci nie grozi,nawet na koksie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 WPC Protein Plus - dobry wybór, białka i inne wszystkie produkty SFD mają bardzo dobrą jakość przy niewygórowanej cenie. Kiedyś ktoś badał to białko i wyszło więcej niż na opakowaniu białka Bcaa i białko mają naprawdę niezłe. Ostatnio miałem białko hitec, to chyba wolałbym ostrowię wpierdzielać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Litwin, a więc twoim zdaniem najlepsze bcaa i witaminki na rynku to... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Fitmax BCAA PRO 4200 jeżeli chodzi o czyste BCAA,mają też BCAA + EAA(podobny skład do Nitro),teraz chcą to wypuścić w proszku do picia. Cytuj Odnośnik do komentarza
I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Litwin jakie białko polecasz? Końćzy się Peak Whey więc może chwycę coś z Fitmaxa. Tylko które. Na masówkę by było dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Węgle w diecie to nie problem,lepiej kupić czyste białko,ja jem teraz pure american i jest ok(tanie i skład pewny)z droższych wake up lub whey 81 + Cytuj Odnośnik do komentarza
I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jest okazja by mieć 4 paczki po 750gram Pure American za 150zł - opłaca się? to jest dokładnie to białko które mi przesłałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Tak,to jest to białko,cena do zaakceptowania,ja znajomym sprzedaje po 35. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Litwin, mogę być Twoim znajomym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi