Litwin81 1 155 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Co będzie lepsze dla endomorfika chcącego zwiększyć masę mieśniową? Białko (jak np pokazana wyzej SYNTHA-6) czy jakiś gainer ( np sławny mutant mass) ? Prędzej z tej samej firmy Lean Dessert. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ide do roboty więc przymusowo musze skorzystać z zamienników żarcia Jakoś w gainery mi sie wierzyć nie chce a polecacie może jakiś dobry bulk? W sumie to synthe bym kupił ale mało ma tych węgli troche. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 A nie możesz zabierać ze sobą więcej żarcia po prostu ? Kurczaka z ryżem albo gotowane jajka bez trudu można zmieścić w plastikowym pojemniku. Ja tak robię, czasami biorę ze sobą bidon z białkiem. A jak nie masz czasu na jedzenie bo "patrzą", to się zawsze można przykitrać i szybko wszamać Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ide do roboty więc przymusowo musze skorzystać z zamienników żarcia :confused: Jakoś w gainery mi sie wierzyć nie chce a polecacie może jakiś dobry bulk? W sumie to synthe bym kupił ale mało ma tych węgli troche. Up your mass,albo samemu zmielić sobie płatki i dosypać białka,zagryzając 2 tabsami omega 3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 A nie możesz zabierać ze sobą więcej żarcia po prostu ? Kurczaka z ryżem albo gotowane jajka bez trudu można zmieścić w plastikowym pojemniku. Ja tak robię, czasami biorę ze sobą bidon z białkiem. A jak nie masz czasu na jedzenie bo "patrzą", to się zawsze można przykitrać i szybko wszamać Nie mogę gdybym mógł to bym sie nie pytał o bulka c'nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Panowie, sprawdzone, tanie i przede wszystkim dobre tanie białko, co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ostatnio trafiło mi się gratis kilka próbek Gaspariego super pump 250 i Dorian Yets Noxpump. Po pierwszy fajne pobudzenie, wytrzymałość, pomp taka jak zawsze. Ogólnie czułem się jak na kreatynie. Dziś wypiłem Doriana i zrobiłem trening życia pleców. Popa straszna, juz po pierwszy ćwiczeniu, wytrzymałość, skupienie, aż chciało się zostać dłużej na siłce, zero zamulania, w głowie tylko ciężary. Mam jeszcze 3 próbki tego, zdam relacja jak Dorian spisze się w inne dni. Dodam, że kawę pijam góra 2 razy w tygodniu (kiedyś bardzo często), a o nielegalnych środkach nawet nie wspominam. Jakiś czas temu kolega poczęstował shock therapy efekt słabiutki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Dorian obok Noxipro to obecnie czołówka pre workoutów. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nie gadaj ze dorian ci weszedl??Dla mnie tragedia na maksa poki co numer jeden to jack3d i mesomorph. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nie gadaj ze dorian ci weszedl??Dla mnie tragedia na maksa poki co numer jeden to jack3d i mesomorph. Nigdy nie brałem tego typu supli, jak wspomniałem, była próbka shocka i gaspariego, więc może dla tego takie działanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Luz, roznie to na kazdego dziala.Znajomek jeden ciagle mi novapura jakiegos chce wcisnac mowiac jaka to miazga, gdy po tym to mi sie nawet powieka nie che ruszyc taka kupa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ogólnie siła tego typu środków oparta jest o 1,3(geramine),jak dla mnie najlepsza substancja pobudzająca,klepie mocniej niż kofeina a nie wypłukuje tak jak ona magnezu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Po dorianie chodziłem ładnie nakręcony. Również polecam. Teraz dostałem próbke brutal n.o.v.a, szału nie ma, efekt taki sam jak po samiutkiej guaranie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Za jakiś miesiąc będę chciał zrobić porządny cykl na stackach pre- i post-. Są obecnie jakieś nowe hity ostatnich miesięcy? Nie jestem na bieżąco. Dorian fajnie na mnie działał, jack3d troszkę słabiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 W dorianie nie ma 1.3 czy mi sie tylko zdaje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) Są 2 wersje Doriana(ta z 1,3 i bez).Najlepsze na razie jak dla mnie na rynku jest Noxipro. Edytowane 20 Września 2011 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Panowie, sprawdzone, tanie i przede wszystkim dobre tanie białko, co polecacie? WPC Protein Plus z SFD. 750 g za niecałe 40zeta. Smak wanilia, bardzo dobry, świetna rozpuszczalność. Dobry skład. O niebo lepsze od Ostrowi. Z tych trochę droższych, to Prolongatum Biogenixa (mieszanka) - 750g po 53 zeta lata. Teraz wcinam Optimum Whey Gold (czekolada). Na razie, to dla mnie najlepsze szybko wchłanialne białko, do tego smakuje jak szejk z mc (z mlekiem) . Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Na mleku smakuje dobrze większość białek Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ale to smakuje zayebiście. A Ostrowia jest h.ujowa nawet z mlekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ale to smakuje zayebiście. A Ostrowia jest h.ujowa nawet z mlekiem. No ale nie stawiaj równości między mieszanką wpi i wpc z enzymami i dodatkami smakowymi a czystym,niskim sortem wpc Chodzi o to że na mleku większość białek firmowych smakuje bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Prośba - ma ktoś na zbyciu próbkę Doriana? lub inną przedtreningówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Miałem i nawet wysłałem Kamazowi,tylko ktoś mojego anonsa skasował. Cytuj Odnośnik do komentarza
I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Decyzja padła na Muscle Pharm ASSAULT Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Miałeś skończyć z suplami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Decyzja padła na Muscle Pharm ASSAULT Co zdecydowało że złamałeś własne słowo i czemu akurat ten produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi