Plugawy 3 661 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 (edytowane) miałem pare rzeczy juz od UNS i były dobre, mam nadzieje że sie nie nadziałem Edytowane 12 Lutego 2012 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 chce kupić troche koksu, brał ktoś Multipack od Treca ? Bo zastanawiam się czy warto przyoszczędzić i kupić zamiast Wita-min z olimpu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Miałem białko od UNS, nie wiem, czy to samo, o którym piszesz. W każdym razie, smak niezły, lepsze niż Ostrowia oczywiście, rozpuszczalność w miarę. Skład jak skład, jak mam ufać papierom to jest dobry, a jak nie, to wszystkiego mogę być niepewny. Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 siemanko, srednio sie znam na koksach bo cwicze zawsze na sucho, ale pare miechow temu mialem ostre zapalenie zoladka, schudlem do 70 - 71 kg i chcialbym dobic z powrotem do 76 kg, wznowilem treningi silowe, narazie w domu, pompki, drazek, hantelki. Brac jakiegos gainera zeby troche to przyspieszyc czy moze dopiero jak pojde na jakas silownie ( co nie bedzie tak predko, nie mam gdzie aktualnie ) czy moze bialko kupic razem z weglowodanami ? dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Lepiej kup dobre białko. Węglowodanów masz mnóstwo dookoła w normalnym żarciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 (edytowane) Lepiej kup dobre białko. Węglowodanów masz mnóstwo dookoła w normalnym żarciu. ok co polecisz? Edytowane 13 Lutego 2012 przez kornixxxx Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 (edytowane) Zalezy ile masz kasy ja polecam białka dymatize i syntraxa i peaka. Z najwyższej półki optimum 100% whey gold. edit: A nie polecam bawić sie w tanie białka typu sfd, kfd uns czy inne. Często pakują tam białko sojowe. Edytowane 13 Lutego 2012 przez canabis Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 zamowilem Syntrax Whey Shake 2270g, mam nadzieje ze starczy conajmniej na miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 To już od twojej diety zależy na ile ci starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 http://www.myprotein.com/uk/ Ktoś coś wie na ich temat?Ceny zachęcające i chyba się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Miałem białko od UNS, nie wiem, czy to samo, o którym piszesz. W każdym razie, smak niezły, lepsze niż Ostrowia oczywiście, rozpuszczalność w miarę. Skład jak skład, jak mam ufać papierom to jest dobry, a jak nie, to wszystkiego mogę być niepewny. piłem to moje białko już i jest tak jak piszesz, smak bardzo dobry bym powiedział (truskawka rozrobiona w mleku) coś jak shake z MC, rozpuszczalnosc w miare, robi sie duża piana ale opada po minucie-dwóch, zobaczymy potem czy sie sprawdzi w gainerze, bo na razie wypiłem bez płatków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 http://thermal.pl/content/view/161/79/ stosowal to ktos? czytalem, ze w polaczeniu z dieta i aerobami wyniki sa swietne. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 "Thermal pro ravange" xD Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Moze mi ktos cos powiedziec o tym produkcie Isatori MX-LS7 120 Capsules ? Dziala ? Pomaga czy strata kasy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 "Thermal pro ravange" xD nie obczajam, w sensie takie to (pipi) czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Opisy sa zawsze (pipi) warte pytanie jest takie czy to dziala Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) Oto mój zestaw na najbliższe 3 miechy, miałem brać carbo ale jak poprzeliczałem jak to drogo wychodzi w porównaniu do zwykłego żarcia to odpuściłem, za to nie wiedziałem że monohydraty kreatyny są aż takie tanie, zwłaszcza przy dawkowaniu 5g dziennie. Toteż wziąłem 500g opakowanie z Vitalmaxa, nigdy jeszcze nie brałem żadnej formy kreatyny więc ciekawią mnie efekty, oby tylko miche udało się utrzymać. Aha no i pierwszy raz wziąłem taką porządną proteinę, po pierwszym teście jestem max zadowolony - smak z wodą w porządku, z mlekiem podejrzewam że bomba, miesza się szybko i bez piany a także nie sprawia problemów żołądkowych. Jeśli tylko skład jest godny z tym podanym to polecam Edytowane 17 Lutego 2012 przez M4c 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) Dobry zestawik , ale kreatyny to bym brał 10g dziennie. Jakies carbo do picia od razu po treningu jednak sie przydaje. Drogie wcale nie jest. edit: Co do białka to jedne z moich ulubionych obok syntraxa. Z mlekiem jak shake z mcdonalds, pycha. Dobry wybór.Ogólnie wszystko wybrałeś git, tylko jeszcze te carbo z olimpu. Edytowane 17 Lutego 2012 przez canabis Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Dzięki za radę ale jednak zamierzam dać szansę owsianym z odżywką białkową i owocami Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Ale owsiane od razu po treningu to zły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Przekonaj mnie, przy czym interesują mnie suche fakty wyciągnięte z badań naukowych a nie wypowiedzi specjalistów z forów ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) Weglowodany zlozone powinienes jesc caly dzien z wyjatkiem posilku potreningowego (i ew. przed trejnem). Cukry proste stymuluja trzustke do uwalniania insuliny, ktora jest najsilniejszym hormonem anabolicznym. Poza tym insulina "wpycha" do miesni skladniki odzywcze, m.in. glukoze, ktora jest magazynowana w miesniach w postaci glikogenu, ktorego po treningu nie masz prawie wcale (glikogen = paliwo dla miesni). I miec nie bedziesz wpyerdalajac owsianke jak yebany amator. Zanim to sie rozlozy do cukrow prostych mina godziny. Edytowane 17 Lutego 2012 przez Czez 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Ehh a prosiłem o badania naukowe - tak na pewno po 1h treningu mój organizm będzie całkowicie pozbawiony glikogenu, no może gdybym wcześniej przebiegł maraton albo po 16h postu ale na pewno nie jeśli zjem 1h przed treningiem pake ryżu. Ryżu który nadal jest trawiony i węglowodany z niego na bieżąco uzupełniają glikogen w wątrobie i mięśniach. Po treningu nawet złożone węgle powodują konkretny wyrzut insuliny, a nawet jeśli słabszy to jak wspomniałem owoce też będą wchodziły w skład tego posiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza
fazzeer 15 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) No ale po co po treningu specjalnie obciążać układ trawienny ? I właśnie po treningu szybkie węglę są potrzebne do wyrzutu insuliny, a owoce to nie są szybkie węgle w większości, mają dosyć niskie IG. Nikt nie mówi, że masz pić carbo i nic innego się nie nada, ale owsiane to pełno błonnika, który będzie ci zalegał na żołądku po trenie. Jak masz białko, to zamiast carbo możesz dać jakiś sok np. winogronowy to glukoza z wodą praktycznie, przy okazji ma smak. To mieszankę zjedz/wipij zaraz po trenie, po ~godzinie białko + węgle ale takie żeby się szybko przyswajały. Może to być pierś + ryż ale nie musi, polędwica wieprzowa, chuda wołowina, chuda ryba, pełno jest możliwości, w węglach tak samo, ryż, makaron, kasza. Co do kreatyny, jak masz 500g, to 10g dziennie bierz. I tak to będzie 50 dni. Edytowane 17 Lutego 2012 przez fazzeer Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) dooobry zestaw, propsy za omegę. też jej mam w pisdu. mój zestaw na teraz: Edytowane 17 Lutego 2012 przez Nadrill Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi