Opublikowano 17 kwietnia 201213 l No rano na czczo, inaczej napisali? Edytowane 17 kwietnia 201213 l przez humanno
Opublikowano 17 kwietnia 201213 l Pisze tak : "Take 2 capsules with morning, afternoon, and evening meals."
Opublikowano 17 kwietnia 201213 l To nie ma znaczenia. Podziel na dwie-trzy równe porcje i bierz regularnie.
Opublikowano 17 kwietnia 201213 l Optiumum Nutrition kapsulki. Myslalem ze krete to na czczo trzeba, a nie do posilku pzdr Jeżeli spożywasz gainera to teoretycznie dobrze wtedy brać kreatynę,jak nie to brałbym rano na czczo i po treningu po 5 gram,z tym że ta druga porcja jest najważniejsza.
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l Polecają tu i ówdzie UNS BCAA 8:1:1 (stosunek Leucyny do Waliny i Izoleucyny). Sprawdź opinie. I sprawdź ceny. Na KFD można kupić taniej niż bezpośrednio ze strony UNS. Edytowane 19 kwietnia 201213 l przez Fisiu
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l UNS sie wyrobilo, moze sobie cos zapodam z ich oferty ale dlaczego te bcaa jest takie drogie ;/ z 70zl musze liczyc za 500g puche ;/
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l Widzę, że BCAA od nich skończyło się również na KFD. Cóż, idzie jak świeże bułeczki. Ewentualnie sprawdź HiTec Powder, ale tu już stosunek 2:1:1. Ja z UNS pije od czasu do czasu WPC Econo według braków w diecie. Nie ma co narzekać, jak za taką cenę. Numery aukcji do UNS BCAA 8:1:1 2268688889 62PLN 2279303424 64PLN Edytowane 19 kwietnia 201213 l przez Fisiu
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l Dla mnie takie ilości leucyny nie są super i tak najważniejsze by były aminy EAA,bo samo BCAA anabolizmu nie zacznie,jak nie będzie tamtych amin.
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Na lekkiej redukcji rok temu brałem te bcaa uns. Efekty bardzo zadowalające chociaz nie byłem do tej firmy przekonany. Smak wiśniowy.
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Dla mnie takie ilości leucyny nie są super i tak najważniejsze by były aminy EAA,bo samo BCAA anabolizmu nie zacznie,jak nie będzie tamtych amin. Mógłbyś jakimiś linkami potwierdzić? Edytowane 20 kwietnia 201213 l przez Fisiu
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Co mam potwierdzić?Że Leucyna tylko wysyła sygnał do anabolizmu,a to aminy EAA biorą udział w odbudowie włókien mięśniowych? Aminokwasy egzogenne (EAA; L-leucyna, L-lizyna, L-walina, L-isoleucyna, L-treonina, L-fenyloalanina, L-metionina, L-tryptofan, które, z racji tego, iż organizm nie potrafi ich sam wyprodukować, bezwarunkowo muszą być dostarczone z zewnątrz, w pożywieniu lub w formie suplementu diety. Jeśli któregokolwiek z tych niezbędnych związków zabraknie, stanie się on czynnikiem (aminokwasem) ograniczającym syntezę białek w organizmie. Zaburzony tym samym zostaje proces regeneracji mięśniowej, nasila się jej katabolizm oraz negatywny wpływ na szereg szlaków metabolicznych, w których aminokwasy egzogenne są wykorzystywane jako substraty bezpośrednie lub pośrednie. Edytowane 20 kwietnia 201213 l przez Litwin25
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Rozumiem z tego, że jeżeli chodzi o zwiększanie masy mięśniowej to lepiej postawić na 2:1:1? O diecie i intensywnym treningu chyba nie trzeba wspominać, że to podstawa Różne rzeczy można wygooglować, co temat/forum to inaczej piszą. Edytowane 20 kwietnia 201213 l przez Fisiu
Opublikowano 21 kwietnia 201213 l Soriczka, ale mam jeszcze jedno pytanko dotyczace tej kretki z Optiumum Nutritrion Jako dawke podaja 2 pigsy 3x na dzien. Czy to samo tyczy siedni nietreningowych?
Opublikowano 21 kwietnia 201213 l Najlepiej jeść codziennie tak samo,lub jak ma się mało w dni tr 10 gram,w dnt 5 gram
Opublikowano 21 kwietnia 201213 l Jak jest z łączniem WPC (używam według braków w diecie i około 20 minut po treningu, wcześniej jedząc 2 banany) z BCAA?
Opublikowano 22 kwietnia 201212 l dobra ludki trzeba cos dorzucic do pieca. zakupilem ponizszy zestawik i jesli sie sprawdzi chce go potestowac przez najblizsze 6-8msc. dieta i trening ulozona. suple to dla mnie raczej czarna magia i raczej je zawsze ograniczalem ale chcialbym sie poradzic czy dolozylibyscie jeszcze cos z supli? Universal Nutrition Torrent Universal Animal Pak Universal Nutrition Amino 2250 BSN Syntha 6 Cellucor M5 Extreme 2-in-1 Universal Nutrition GH Max Edytowane 22 kwietnia 201212 l przez danielskii
Opublikowano 22 kwietnia 201212 l kreatyna? UNS idzie na łatwizne i ich Mass Attacker ma teraz w sobie białko serwatkowe zmieszane z ryżowym lol, widać potrzebuja taniego dabijacza kasy, bo już nowy dyszke droższy Mass Shocker ma już właściwe białko. Ot taka ciekawostka i ostrzeżenie
Opublikowano 22 kwietnia 201212 l ja od afery z białkiem sfd dałem sobie siana z tanimi suplami. wolę już wydać ta dyszkę więcej na bcaa czy białko ale mieć pewność że to nie syf.