waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) http://facet.onet.pl...22,artykul.html Niewiele wiadomo o dokładnych rozmiarach rynku sterydów, o tożsamości dostawców i ich metodach działania poza tym, że jest to handel globalny, nieuregulowany i nieprzejmujący się granicami państwowymi i celnymi. A popyt na te środki jest zatrważający. Cóż w tym dziwnego? Dziś każdy mężczyzna marzy o muskulaturze, jak z reklamy. W ostatnich latach liczba osób przyjmujących sterydy wzrosła do tego stopnia, że wspomniany punkt wymiany strzykawek musiał przystosować się do wspierania ich w ten sam sposób co narkomanów. W ciągu ostatniej dekady średni wiek miłośników bicepsów obniżył się z trzydziestu- do dwudziestu kilku lat. nie wiedziałem, gdzie to wkleić Edytowane 5 Lipca 2012 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Niestety, ale to jest smutna prawda. Zwlaszcza w malych miastach/miejscowosciach 95% sie szprycuje. Pocieszaja sie wzajemnie, ze to nie ma efektow ubocznych, etc. Przykre. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) jw wystarczy pojechać na wiejską dyskotekę same dobre chłopaki 43+ w łapie. choj, że wyglądają jak govno a sprawnością fizyczną nie różnią się od ludzi na rencie no ale łapa jest i koszulka się opina. wszystko jest dla ludzi, kto chce niech bierze ale z głową. Edytowane 5 Lipca 2012 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Oni są bardziej zalani, organizm trzyma duże ilości wody, więc tacy popuchnięci. O diecie pojęcia zero. A jak odstawią koks, to wszystko leci. Ale każdy robi to co uważa za słuszne. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Kto poleci jakies ekonomicze BCAA? Te Aminostary to straszny shit? Pewnie tak sporo rozdają za pół darmo. Kiedyś chyba coś z tego miałem, ale nie jestem pewien jak było ze skutecznością. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Hi-teca lub fitmaxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) edit Edytowane 19 Lipca 2012 przez humanno Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Kto poleci jakies ekonomicze BCAA? Te Aminostary to straszny shit? Pewnie tak sporo rozdają za pół darmo. Kiedyś chyba coś z tego miałem, ale nie jestem pewien jak było ze skutecznością. Olimpa też nie są złe Xplode Bcaa .Aminostara kiedyś brałem też nie sa takie złe tylko po prostu trzeba wiecej ich brać żeby były jakieś efekty bo mają małą dawkę w capsułce Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Imo Activlab BCAA Xtra 500g ftw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Rzeczywiście, ale na 45kg. Poczytałem trochę opinii na zagranicznych forach, podobno rewelacja. Jak będzie bardziej popularna w naszym kraju, to może się skusze. Chciałem ci PW wysłać,ale nie można to masz tutaj: http://www.bodybuilding.com/store/musclepharm/creatine.html Idzie ją dostać w Polsce a masz w niej con cret i azotan kreatyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Imo Activlab BCAA Xtra 500g ftw. Wpis, całkiem niezłe BCAA w przystępnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 http://facet.onet.pl...22,artykul.html Niewiele wiadomo o dokładnych rozmiarach rynku sterydów, o tożsamości dostawców i ich metodach działania poza tym, że jest to handel globalny, nieuregulowany i nieprzejmujący się granicami państwowymi i celnymi. A popyt na te środki jest zatrważający. Cóż w tym dziwnego? Dziś każdy mężczyzna marzy o muskulaturze, jak z reklamy. W ostatnich latach liczba osób przyjmujących sterydy wzrosła do tego stopnia, że wspomniany punkt wymiany strzykawek musiał przystosować się do wspierania ich w ten sam sposób co narkomanów. W ciągu ostatniej dekady średni wiek miłośników bicepsów obniżył się z trzydziestu- do dwudziestu kilku lat. nie wiedziałem, gdzie to wkleić tv ładnie pierze mózgi ludziom<ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 chyba miałeś to w dopingu napisać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 jakis dobry spalacz? ponad rok kontuzji,powrot do lekkiego zycia i brak dyscypliny zywieniowej spowodowal u mnie + 10 kg.trzeba wrocic do 3x abs dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Tested burner zależy co rozumiesz przez 'dobry'. bo spalacze dzielą się na efektywne i trzepiące, średnioefektywne i słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Mialem Lipo6 Black. 2 paczki na 6-7 tygodni i wspomogl ladnie redukcje, Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 jakis dobry spalacz? ponad rok kontuzji,powrot do lekkiego zycia i brak dyscypliny zywieniowej spowodowal u mnie + 10 kg.trzeba wrocic do 3x abs dziennie mocna kawa bez cukru na czczo Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 A nie tygodniowa libacja alkoholowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 jakis dobry spalacz? ponad rok kontuzji,powrot do lekkiego zycia i brak dyscypliny zywieniowej spowodowal u mnie + 10 kg.trzeba wrocic do 3x abs dziennie tylko dobry dezodorant sobie załatw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 o (pipi)a , wygląda groźnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) W połowie września ewentualnie początkiem października chcę rozpocząć swój pierwszy cykl. Początkiem roku akademickiego dopnę swoją dietę na guzik dlatego w tym momencie nie chcę rozpoczynać cyklu bez odpowiedniej diety. Z supli: UNS Mono 500g - w DT: 5g rano, 5g przed czy po treningu? W DNT 5g rano. UNS Econo białko 1800g i 2kg Carbo celem uzupełnienia ewentualnych braków diecie i w nocy przed snem. Witaminy Czy warto coś jeszcze dorzucić? Jakiś NO booster / AAKG? Nie chcę podczas pierwszych cykli podchodzić do przedtreningówek, wystarcza mi kawa póki co. W połowie grudnia drugi cykl chciałbym zrobić podobny, tylko dorzucić CM3 do mono. Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 przerwa od cyklu powinna być ABSOULTNE MINIMUM 2 miechy, inaczej to strata kasy/zdrowia. Najlepiej przerwy po pół roku. nie lepiej jesień potrenować i dojść na maksa, i na nowy rok zarzucić cykl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Do wakacji chciałbym być po drugim cyklu. O przerwach pomiędzy cyklami doskonale wiem. Może podczas przerwy pomiędzy pierwszym a drugim cyklem zastosować AAKG? Czy już po pierwszym cyklu ponownie na czysto przez 2 miesiące? Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 W połowie września ewentualnie początkiem października chcę rozpocząć swój pierwszy cykl. Początkiem roku akademickiego dopnę swoją dietę na guzik dlatego w tym momencie nie chcę rozpoczynać cyklu bez odpowiedniej diety. Z supli: UNS Mono 500g - w DT: 5g rano, 5g przed czy po treningu? W DNT 5g rano. UNS Econo białko 1800g i 2kg Carbo celem uzupełnienia ewentualnych braków diecie i w nocy przed snem. Witaminy Czy warto coś jeszcze dorzucić? Jakiś NO booster / AAKG? Nie chcę podczas pierwszych cykli podchodzić do przedtreningówek, wystarcza mi kawa póki co. W połowie grudnia drugi cykl chciałbym zrobić podobny, tylko dorzucić CM3 do mono. Kreatynę po treningu, dorzuć jeszcze BCAA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 słyszałem że AAKG to nabijacz kasy, nie czytałem badan itp., po prostu spotkałem sie z takimi opiniami, co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi