Kazub 4 583 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 +3 w łapie ? takie bajki to nie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 W tydzien, niezly ten cell pump, lepszy niz koksy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Cell pump? Jakbym wsypał tego do swojego PS3 to procesor Cell by zwiększył osiągi? +3 rdzenie np. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Może chodziło mu o 3mm? Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 lepszy towar od kreatyny stosowanej przez amerykańskich i jamajskich sprinetrów :rofl2: Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Ogolnie to tamten post mial pokazac moja fascynacje produktem Biogenixa, ale zostal zrozumiany zbyt doslownie. No nic, poczytam dalej te tegie rozkminy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 No, widocznie zbyt doslownie go napisales Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 mea culpa, dodam, ze jest to stary Cp, nie ten niebieski legend czy cos. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Tyle w obwodach to mi nawet po pyzach nie przyszło 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Poszukuje jakiegoś dobrego gainera. Poleca ktoś jakąś masówkę? Jak tak to mógłby kto w trzech słowach opisać tą którą poleca - efekty, rozpuszczalność, smak, cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 nie ma czegoś takiego jak efekty po gainerze tak samo nie ma efektów po białku to jakby na opakowaniu ryżu czy makronu dać foto jaczesa z podpisem: "Nieźle mnie porobiło, Polecam". To żarcie w proszku. Nie jadłem tego nigdy bo nie było potrzeby, ale z tych co ludzie polecają to PVL Mutant Mass z tańszych to np. UNS Mass Attacker. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mass Attackera nie polecam bo ma białko ryżowe a poza tym dają do niego troche kreatyny, bierz uns mass shocker bez pierdół i białka roślinnego. Smak truskawka najlepszy. Pvl mutant mass zawsze ok jako gainer, ale uns tańszy i jego lepiej brac bo chodzi tylko o podbicie kcal c'nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 aj rzeczywiście, pomyliły mi się. Miałem na myśli UNS shocker, sory. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Lepiej kup białko zamiast gainera. Z węglami w diecie raczej nie ma problemów, gorzej pochłonąć dużą ilość białka. A jeżeli zależy ci na weglach, to do białka dajesz ze 100g owsianych, blender i gotowe, a węgle najwyższej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ale problem może być z kaloriami a gainer bardzo łatwo i szybko je dostarczy. ale sposób białko+płatki dobry i daje większe możliwości niż sam gainer Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tylko, że w takim gainerze jest sporo cukru, serio, nie polecam. IMO gainer tylko dla początkujących chudzielców. A kalorie to można podbić np. oliwą z oliwek. Ogólnie ja na kalorie nie patrze, interesuje mnie białko, węgle i tłuszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 No nie no, początkujący chudzielec nie jestem, zdecydowanie nie. Ale z przybraniem masy mam problemy. W temacie o odżywianiu kiedyś pisałem i faktycznie jak tak się zastanowiłem to kalorii może za mało dostarczam, chociaż kuraczaki, twarożki to w ilościach dużych. Staram się np na drugie śniadanie torebkę ryżu z jogurtem. No byle żreć, wszystko prawie co wpadnie w łapy Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Z gainerem dobrego mięśnia nie zrobisz. Licz kalorie, zrób dietę z prawdziwego zdarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Z taką sztywną dietą to będę miał problem niestety, Nie zawsze mam czas i siłę, że sterczeć w kuchni i sobie całī czas robić żarcie, przygotowywać na następny dzień itd (z regularnym jedzeniem problemów by nie było). Dlatego właśnie, pomyślałem, że gainer jako dodatkowa porcja kalorii w ciągu dnia by się mógł sprawdzić, jak akurat nie mam jak porządnie zjeść. Mówicie, że lepiej białko + owsiane niż gainer? Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) ja wpierdzielam na zmiane profi mass, gain boliic a teraz Gainatora z Olimpu. Jedynie w dni treningowe, w pracy kiedy nie moge zjeiść obiadu przed treningiem. Ale teraz mam zamiar odstawić takie proszki i przerzucić się wlasnie na zestaw o jakim tu mowa, czyli jakies białko + muslo-płatki ktore ostatnio namiętnie zjadam. Przyszlo mi teraz 3 kg i przypuszczam ze te węgle miały w tym swój udział Edytowane 28 Września 2012 przez humanno Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mass Attackera nie polecam bo ma białko ryżowe a poza tym dają do niego troche kreatyny, bierz uns mass shocker bez pierdół i białka roślinnego. Smak truskawka najlepszy. Pvl mutant mass zawsze ok jako gainer, ale uns tańszy i jego lepiej brac bo chodzi tylko o podbicie kcal c'nie? Nie kojarzysz w jakim stosunku w tym gainerze jest WPC do ryżu? Z resztą, ryż to nie tragedia, na amatorskim poziomie oczywiście. Za 85 zł około stoi 3.4kg, a na KFD wisi jeszcze 6.8kg za 140 zł. Czy to dużo za gainer z dość dobrymi węglami i 30% białka w składzie? Na pewno lepszy niż Mass Up Activlabu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 W tej samej cenie jest mass shocker na stronie uns i jest jeszcze lepszym wyborem Może Litwin wie jakie proporcje tam są bo ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Gdyby kogoś interesował Shocker zamiast Attackera od UNS to ekipa pisała trochę czasu temu, że niedługo Shocker wróci do regularnej sprzedaży. A póki co, Attacker (30% białka) 6,8kg za 135 zł na KFD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) Zabawne, miałem zamiar kupić sobie jakieś białko do wzbogacenia diety, ale wlazłem w kalkulator kalorii i ustaliłem średnio zjadane posiłki, zdziwiłem się jak wyszło, że to co aktualnie pochłaniam pokrywa praktycznie w 100% moje zapotrzebowanie. Co więcej, białka wżeram więcej niż powinienem. Podsumowując - oszczędności na zakupie niepotrzebnego suplementu. miałem to w odżywianiu wrzucić, wyszło jak wyszło... Edytowane 1 Października 2012 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 to chyba też zależy jakie białko dostarczasz czy roślinne czy głównie zwierzęce Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi