El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Yoho to do spalaczy a geranium to chyba gdzieniegdzie juz zakazali. Osobiscie i jedno i drugie na mnie fajne dziala. Zaluje ze geranium pousuwali np z jacka itp. Teraz ciezko o dobrego kopa. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 No geranium było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Geranium w niektórych krajach jest zakazana, min. w Polsce. Obecnie oficjalnie dobrej przedtreningówki nie kupisz, wszystko co jest na rynku pobudza nie lepiej niż mocna kawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Bralem venom i jetfuel, (pipi)owo sie po tym czulem, trzymanie sie diety plus trening i to wystarczy na redukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Na zasadzie eksperymentu przed treningiem wziąłem od znajomego jedną kapsułę czegośtam (nie pamiętam nazwy, coś chyba z Warp Speed było?), w składzie: johimbina, geranium, kofeina i coś jeszcze. Po(pipi)ane uczucie: dygawy z zimna, pot, obniżone ciśnienie i temperatura ciała (poniżej 36,5). Szwagier jechał na tym przez pewien czas, ja nie dałbym rady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ja jeszcze takie dziwne mrowienie na caly ciele mialem Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 No to chyba właśnie ta moja dygawa, mógłbym porównać do mrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 No, czyli git, działa : ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Taka mieszanka to tez niezly psychostymulant, wiec o schizy tez nie trudno. Edytowane 26 Marca 2013 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ja na tych silnych spalaczach strasznie zamulony bylem, nic mi sie nie chcialo i jeszcze to ciagle uczucie ze zoladek jest pelny, nie moglem na zarcie patrzec. Wiecej sie nie bede bawil w to (pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Mrowienie to od beta alaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Dobrze wiedziec, bede tego unikal, (pipi)owe uczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 No czy ja wiem. Beta alanina to dobra rzecz. Ogólnie chwalona, często łączona z kreta daje dobre rezultaty. Co do mrowienia, szybko się przyzwyczaja organizm do tego i nawet nie zauważysz jak nie będziesz go juz czul. Ja je akurat uwielbiam, te uczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Bralem tez stacki kreatynowe z tym (pipi) i caly cykl mnie swedzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Musisz miec wyjatkowo niska tolerancje wiec na alanine ja bym sie cieszyl. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 fajnie jajca mrowia po tym, w cloucie tego bylo sporo ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Madaxaa 4 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) mrowienie panowie nie ma wpływu na działanie beta alaniny, to tylko efekt uboczny - rodzaj pewnej nietolerancji ale ogólnie nie ma to najmniejszego wpływu na jej działanie. Ja np. nie doświadczałem najmniejszych mrowień. I tak imo nie warto w to ładować pieniędzy. Co do przedtreningówek to jak dla mnie jest to wydatek zdecydowanie opłacalny. Ja szukam w przedtreningowkach przede wszystkim energii i pobudzenia i jak ktoś pisze, że przedtreningówki bez geranium to nie to samo to polecam spróbować Craze. Uprzedzam pytania, że tam ładują nie wiadomo co - przebadano ostatnio bo jakieś cwaniaki twierdzili, że może mieć coś wspólnego z amfetaminą, wynik negatywny oczywiście. Jasne, dla kogoś kto ma wysoką tolerancję na kofeinę tego typu preparaty mogą słabiej zadziałać, polecam jednak spróbować i stwierdzić czy to się opłaca. Wgle to polecam kanał na youtube BestPriceNutrition, chłopaki wiedzą co mówią. Edytowane 30 Marca 2013 przez Madaxaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) polecam kawe wasze matki wiedzą że ćpiecie ? Edytowane 30 Marca 2013 przez Kazub 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) mrowienie panowie nie ma wpływu na działanie beta alaniny, to tylko efekt uboczny - rodzaj pewnej nietolerancji ale ogólnie nie ma to najmniejszego wpływu na jej działanie. Nikt tego nie napisał. Skąd bierze się to specyficzne uczucie kłucia po wzięciu beta-alaniny? Kłucie to jest spowodowane tym, że beta-alanina związuje się z receptorami nerwowymi, aktywuje je i powoduje ich rozładowanie. Wiele tych nerwów jest pod skórą, co daje taki efekt kłucia. Pojawia się ono średnio po 15-20 minutach od wzięcia beta-alaniny i zazwyczaj trwa przez 1-1,5 godziny. Natomiast trwa ono przez okres paru tygodni suplementacji tym produktem. Ciekawostką jest to, że węglowodany/posiłek mogą osłabić uczucie kłucia spowodowane beta-alaniną. Czy jeśli nie czuję kłucia to znaczy, że beta-alanina na mnie nie działa? W niektórych przypadkach uczucie kłucia w ogóle się nie pojawia, nawet przy jednorazowej porcji wynoszącej 4-6g. Samo uczucie kłucia nie jest natomiast wyznacznikiem tego, że beta-alanina działa. Przykładem są węglowodany, które uczucie to minimalizują i również przyczyniają się do osiągania lepszych rezultatów niż suplementacja tylko beta-alaniną. Edytowane 30 Marca 2013 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Geranium w niektórych krajach jest zakazana, min. w Polsce. Obecnie oficjalnie dobrej przedtreningówki nie kupisz, wszystko co jest na rynku pobudza nie lepiej niż mocna kawa. Masz teraz pobudzacze na wyciągu z dendronium,pobudza jak 1,3 ale bez zejść i humor nie porównywalnie lepszy dzięki dużej zawartości PEA.Spalacze mają przyśpieszyć metabolizm(na ogół 5%)i dać kopa na ujemnym bilansie kalorycznym do cięższych treningów i jak dla mnie z tego się wywiązują. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 To niby w jakich przedtreningówkach znajdę to dendronium? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jeżeli miałbym cokolwiek porównać mocą do przedtreningówek na 1.3.To ostatnio kupiłem ds craze , które bardzo fajnie pobudza.Po dorianie nox pump 1.3 czułem się niezniszczalny ale trzeba radzić sobie z tym co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 To niby w jakich przedtreningówkach znajdę to dendronium? PNI Prodigy lub Craze,tylko ten drugi ciężko pewny kupić,bo jest kilka wersji i niektóre pobudzają jak kawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 A Craze przypadkiem nie podrabiają na potęgę? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Używa ktoś jakiegoś spalacza termogenicznego ? Używałem kiedyś Thermo speed do biegania, tłuszczu zleciało, ale nie wiem, czy to nie był efekt lepszego odżywiania. W sumie daje też fajnego kopa do treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi