Opublikowano 26 marca 201312 l Yoho to do spalaczy a geranium to chyba gdzieniegdzie juz zakazali. Osobiscie i jedno i drugie na mnie fajne dziala. Zaluje ze geranium pousuwali np z jacka itp. Teraz ciezko o dobrego kopa.
Opublikowano 26 marca 201312 l Geranium w niektórych krajach jest zakazana, min. w Polsce. Obecnie oficjalnie dobrej przedtreningówki nie kupisz, wszystko co jest na rynku pobudza nie lepiej niż mocna kawa.
Opublikowano 26 marca 201312 l Bralem venom i jetfuel, (pipi)owo sie po tym czulem, trzymanie sie diety plus trening i to wystarczy na redukcje.
Opublikowano 26 marca 201312 l Na zasadzie eksperymentu przed treningiem wziąłem od znajomego jedną kapsułę czegośtam (nie pamiętam nazwy, coś chyba z Warp Speed było?), w składzie: johimbina, geranium, kofeina i coś jeszcze. Po(pipi)ane uczucie: dygawy z zimna, pot, obniżone ciśnienie i temperatura ciała (poniżej 36,5). Szwagier jechał na tym przez pewien czas, ja nie dałbym rady.
Opublikowano 26 marca 201312 l Autor Taka mieszanka to tez niezly psychostymulant, wiec o schizy tez nie trudno. Edytowane 26 marca 201312 l przez Andżej
Opublikowano 26 marca 201312 l Ja na tych silnych spalaczach strasznie zamulony bylem, nic mi sie nie chcialo i jeszcze to ciagle uczucie ze zoladek jest pelny, nie moglem na zarcie patrzec. Wiecej sie nie bede bawil w to (pipi).
Opublikowano 27 marca 201312 l No czy ja wiem. Beta alanina to dobra rzecz. Ogólnie chwalona, często łączona z kreta daje dobre rezultaty. Co do mrowienia, szybko się przyzwyczaja organizm do tego i nawet nie zauważysz jak nie będziesz go juz czul. Ja je akurat uwielbiam, te uczucie.
Opublikowano 27 marca 201312 l Musisz miec wyjatkowo niska tolerancje wiec na alanine ja bym sie cieszyl.
Opublikowano 30 marca 201312 l mrowienie panowie nie ma wpływu na działanie beta alaniny, to tylko efekt uboczny - rodzaj pewnej nietolerancji ale ogólnie nie ma to najmniejszego wpływu na jej działanie. Ja np. nie doświadczałem najmniejszych mrowień. I tak imo nie warto w to ładować pieniędzy. Co do przedtreningówek to jak dla mnie jest to wydatek zdecydowanie opłacalny. Ja szukam w przedtreningowkach przede wszystkim energii i pobudzenia i jak ktoś pisze, że przedtreningówki bez geranium to nie to samo to polecam spróbować Craze. Uprzedzam pytania, że tam ładują nie wiadomo co - przebadano ostatnio bo jakieś cwaniaki twierdzili, że może mieć coś wspólnego z amfetaminą, wynik negatywny oczywiście. Jasne, dla kogoś kto ma wysoką tolerancję na kofeinę tego typu preparaty mogą słabiej zadziałać, polecam jednak spróbować i stwierdzić czy to się opłaca. Wgle to polecam kanał na youtube BestPriceNutrition, chłopaki wiedzą co mówią. Edytowane 30 marca 201312 l przez Madaxaa
Opublikowano 30 marca 201312 l polecam kawe wasze matki wiedzą że ćpiecie ? Edytowane 30 marca 201312 l przez Kazub
Opublikowano 30 marca 201312 l mrowienie panowie nie ma wpływu na działanie beta alaniny, to tylko efekt uboczny - rodzaj pewnej nietolerancji ale ogólnie nie ma to najmniejszego wpływu na jej działanie. Nikt tego nie napisał. Skąd bierze się to specyficzne uczucie kłucia po wzięciu beta-alaniny? Kłucie to jest spowodowane tym, że beta-alanina związuje się z receptorami nerwowymi, aktywuje je i powoduje ich rozładowanie. Wiele tych nerwów jest pod skórą, co daje taki efekt kłucia. Pojawia się ono średnio po 15-20 minutach od wzięcia beta-alaniny i zazwyczaj trwa przez 1-1,5 godziny. Natomiast trwa ono przez okres paru tygodni suplementacji tym produktem. Ciekawostką jest to, że węglowodany/posiłek mogą osłabić uczucie kłucia spowodowane beta-alaniną. Czy jeśli nie czuję kłucia to znaczy, że beta-alanina na mnie nie działa? W niektórych przypadkach uczucie kłucia w ogóle się nie pojawia, nawet przy jednorazowej porcji wynoszącej 4-6g. Samo uczucie kłucia nie jest natomiast wyznacznikiem tego, że beta-alanina działa. Przykładem są węglowodany, które uczucie to minimalizują i również przyczyniają się do osiągania lepszych rezultatów niż suplementacja tylko beta-alaniną. Edytowane 30 marca 201312 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 31 marca 201312 l Geranium w niektórych krajach jest zakazana, min. w Polsce. Obecnie oficjalnie dobrej przedtreningówki nie kupisz, wszystko co jest na rynku pobudza nie lepiej niż mocna kawa. Masz teraz pobudzacze na wyciągu z dendronium,pobudza jak 1,3 ale bez zejść i humor nie porównywalnie lepszy dzięki dużej zawartości PEA.Spalacze mają przyśpieszyć metabolizm(na ogół 5%)i dać kopa na ujemnym bilansie kalorycznym do cięższych treningów i jak dla mnie z tego się wywiązują.
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l Jeżeli miałbym cokolwiek porównać mocą do przedtreningówek na 1.3.To ostatnio kupiłem ds craze , które bardzo fajnie pobudza.Po dorianie nox pump 1.3 czułem się niezniszczalny ale trzeba radzić sobie z tym co jest.
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l To niby w jakich przedtreningówkach znajdę to dendronium? PNI Prodigy lub Craze,tylko ten drugi ciężko pewny kupić,bo jest kilka wersji i niektóre pobudzają jak kawa.
Opublikowano 2 kwietnia 201312 l Używa ktoś jakiegoś spalacza termogenicznego ? Używałem kiedyś Thermo speed do biegania, tłuszczu zleciało, ale nie wiem, czy to nie był efekt lepszego odżywiania. W sumie daje też fajnego kopa do treningu.