II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Mnie ładnie porobił Nutrex Lipo 6 Black - ujawniła się nawet krata na brzuchu, ale poci się człowiek niemiłosiernie przy tym. Do tego zmiana ćwiczeń i dieta i efekty były. Cytuj Odnośnik do komentarza
Madaxaa 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 dokładnie tak http://www.getds.com/20121221376/Blog/how-to-spot-fake-crazer Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 A Craze przypadkiem nie podrabiają na potęgę? Dlatego pisałem ze trzeba wiedzieć który pewny,są fora gdzie podają daty do spożycia i nr partii tych dobrych,ale po co ryzykować jak jest teraz Prodigy. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Pełna nazwa tego Prodigy? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 The Prodigy XDDDDDDDDDDDDDDDD 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 HAHAHAH, dalbym Ci plusa marszal ale juz nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Pełna nazwa tego Prodigy? PNI Prodigy 375g Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Dzisiaj mi przyszedł Amok ciekawe co to jest,dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Dzisiaj mi przyszedł Amok ciekawe co to jest,dam znać Zamówiłeś i nie wiesz co? Dla mnie skład bez szału,ale i cena niska. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Wiadomo że na każdego zadziała innaczej.Ale amok to moim zdaniem pomyłka . Brałem podwójną dawkę i dalej nic nie czułem , zdecydowanie kawa mocniej kopie.Geranium zostało zbanowane tylko w EU?Z USA bez problemowo kupowałem przed treningówki z geranium. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Resztki są z usa,bo surowca już nie ma.Sam mam jeszcze 1 spalacz na geranium i 55 kap pobudzajacych(którymi w sumie kiedyś dzieliłem się na forum) Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ma ktoś coś do powiedzenia o Jeden znajomy mi bardzo poleca, z tego co czytałem to raczej spoko ale tak się głowię ciągle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Super sprawa przed treningowa,wydolność mocno w górę,w składzie nie ma ćpalni,same środki zwiększające poziom energii ATP,astragin - zwiększa wchłanialność środków z suplementu,lekkie stymulanty(kofeina,tyrozyna,tauryna),BCAA,MCT-tłuszcz wykorzystywany szybko na energię,cholina na szybszy przesył informacji,beta alanina,adaptogeny. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Z olimpa wszystko jest pomyłką jedynie vitaminy daja radę, tak to wszystko nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Czyli Litwin dajesz znak jakości i zielone światło? Prawdopodobnie i tak bym kupił, ale miło słyszeć pozytywne opinie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Assault dobry. Fajny efekt pbudzenia, bez chamskiego zjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzisiaj mi przyszedł Amok ciekawe co to jest,dam znać Zamówiłeś i nie wiesz co? Dla mnie skład bez szału,ale i cena niska. Wiadome że wiem,to była przenośnia w sensie czy coś wogole bedzie dawał. Wiadomo że na każdego zadziała innaczej.Ale amok to moim zdaniem pomyłka . Brałem podwójną dawkę i dalej nic nie czułem , zdecydowanie kawa mocniej kopie.Geranium zostało zbanowane tylko w EU?Z USA bez problemowo kupowałem przed treningówki z geranium. Czyli mówisz ze lipa w sumie wziałem tylko dlatego że cena niska i kumplowi zamawiałem pare rzeczy to przy okazji wziąłem tego amoka, w piątek wezme pierwszy raz akurat przed sparingami to sam sie przekonam tyle że ja kawy wogole prawie nie pije to może jednak coś tam da Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez Milo Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Czyli Litwin dajesz znak jakości i zielone światło? Prawdopodobnie i tak bym kupił, ale miło słyszeć pozytywne opinie jeszcze Ja miałem tylko próbki ale byłem mega zadowolony.Olimp jest związany naszymi przepisami,więc nic co zarejestrują w tym kraju nie będzie miało dobrego składu.Wyjątkiem są suplementy pro zdrowotne,omega,czosnek,ester witaminy c,dla mnie są dobrej jakości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Miałem assaulta w starej puszce, niemasowite pobudzenie, pompa i dodatkowo super wydolność plus brak efektu zejścia po ostrym treningu, także również polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 NAJPIERW MASA DO WIOSNY A POTEM SILKA I KOKSY. Wszyscy tutaj je jedza a potem wrzucaja swoje foteczki na pompce :x Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Najmocniejszym sterydem jaki brałem to kreatyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Polecam tez. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 koksy sa dla frajerów i zawodowców, taka prawada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Mam 2 saszetki Nox Pump do oddania. Na moje ćwiczenie to na nic się zda. Najlepiej jakby był ktoś z Białegostoku, ale mogę wysłać zwykłym Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzisiaj wziąłem jednego capsa przed treningiem tego amoka i w sumie po za tym że mi sie troche rece trzęsły bardziej niz zwykłe to faktycznie nie było nic ciekawego,chociaż w sumie dobrze mi sie dzisiaj trenowało i sparing byl też ok ale to chyba bardziej dlatego,że odpocząłem po świetach. Następnym razem wezme 2 capsy przed treningiem chociaż wiadome że na cuda nie liczyłem za tą kase,bardziej ciekawość tak jak wczesniej pisałem Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Milo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi