Opublikowano 27 czerwca 201311 l nie dziaua, co wy za jakieś czeskie strony do obrazków uzywacie? na imgur.com rzucaj.
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Jak nie działa jak działa pewnie masz za słabego kompa Edytowane 27 czerwca 201311 l przez kanabis
Opublikowano 1 lipca 201311 l Pamietaj ze to tylko bialko, uzupelnienie brakow w diecie. Bez diety, bedzie zbedne.
Opublikowano 1 lipca 201311 l wzialem bialko hi-tec c6. dobry wybor? Drugą torbę jem, brak efektów gastrycznych, smak ok. Coś Yeti wspominał o domieszce kazeiny (20%), ale pół torby mi zostało i zmieniać mi się nie chce.
Opublikowano 2 lipca 201311 l wzialem bialko hi-tec c6. dobry wybor? Zjadłem trzy puchy, współlokator półtorej puchy (2.25kg). Wanilia i czekoladka bardzo dobra, 'ciastko z kremem' z mlekiem jeszcze ujdzie. Z wodą czy jako dodatek do owsianki wykręca mordę. Badania w Hamiltonie wykazały ostatnio około 84% białka (nie kojarzę czy to w masie suchej). C6 chyba nigdy nie pogoniło mnie na kibel. Teraz szamię na zmianę HiAnabol od HiTeca (to z dodatkiem soi) - badania wykazały prawie 90% białka (tak samo nie wiem czy w suchej masie) , jednak soją mocno podjeżdża. Brak rewolucji żołądkowych. Smakowo z mlekiem dobre, z wodą ujdzie - nie przepadam za soją. Rosnąć rosnę, pozostaje wierzyć producentowi, że są zachowane normalne proporcje WPC, WPI do soi. EDIT: Zazwyczaj stosuję do suplementacji WheyC6, natomiast po treningu spożywam HiAnabol. Edytowane 2 lipca 201311 l przez Fisiu
Opublikowano 2 lipca 201311 l Co sądzicie o białkach przeznaczonych na noc ? Warto takie brać, jeśli chce sobie spijać 2-3h po kolacji ? Może polecicie coś w lepszego ?
Opublikowano 3 lipca 201311 l Jak wyżej. Jak na razie nic lepszego na noc niż combo twaróg-oliwa nie wymyślono
Opublikowano 3 lipca 201311 l http://potreningu.pl/diety/produkty/75/ser-twarogowy-chudy http://potreningu.pl/diety/produkty/5765/serek-wiejski---liam-kaufland Jest roznica ?
Opublikowano 3 lipca 201311 l To chyba nie jest odpowiedzią na jego pytanie. Jeśli liczy kalorie, to jest jak najbardziej. Jeżeli bardziej na luzie, to już spokojnie można jeden jak i drugi śmiało wszamać imo.
Opublikowano 3 lipca 201311 l A możecie zapodać jakiś przykładowy twaróg? Najlepiej konkretnej marki.
Opublikowano 3 lipca 201311 l Polecę te dwa jeśli chodzi o markowe Półtłuste wg mnie najlepsze, bo nie są tak suche jak "lekkie". Jednak 1# zajmują twarogi nie paczkowane, sprzedawane na wagę. Delikatny, smaczny i nie jest suchy jak te sklepowe produkty. Wytrzymuje też sporo. Trzeba jednak wypróbować z kilku miejsc, by mieć swoich ulubionych producentów, bo można się przejechać na niektórych
Opublikowano 3 lipca 201311 l W sumie ile dasz rady/masz możliwości. Ja wieczorem zjadam ok 100-150g z 200g jogurtu naturalnego. Fajnie się to komponuje (nie jest suche), a jest sporo możliwości żonglowania dodatkami: owoce (np zmielone truskawki), cynamon czy odrobina dżemu, a efekt smakowity
Opublikowano 3 lipca 201311 l A jeszcze jedno mam pytanie. Ile taki twaróg ma gram białka w 100g produktu ?
Opublikowano 3 lipca 201311 l Ciezko bylo wrocic na strone wczesniej ? http://potreningu.pl/szukaj/produkty/fraza/twarog
Opublikowano 4 lipca 201311 l A gdzież to podział się nasz lokalny anty nabiałowiec ze swoją hipotezą wchłaniania się tylko 50% białka z twarogu? Zaspał czy opuścił nasze szeregi? xD
Opublikowano 4 lipca 201311 l Na talerzu S.A.W od Treca. Poszło jak petarda. Daaawno już nie brałem prełorokołta.