Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co forumowi spece radzą jeśli chodzi o dawkowanie mono?

różne opcje można w sieci znalezc. w dni treningowe 5g przed sniadaniem i 5g przed cwiczeniem, a w dni nietreningowe 5g przed sniadaniem, 5g przed kolacją będzie spoko? popijac czyms slodkim?

Po 5 rano i przed treningiem, a w inne dni tylko 5 na dobę?

Z tego co wiem to tego typu rzeczy najlepiej popija się wodą (w kontekście organizmu i przyswajania), ale dokładnie nie powiem. Na pewno powinno unikać się soku grejfrutowego (szczególnie jeśli chodzi o leki, ciekawe czy z mono jest tak samo :) ?)

Opublikowano

Generalnie to zanim zacząłem cwiczyc i przestrzegac diety to potrafiłem dziennie wypic nawet z 3 litry tymbarków/nestea itd. i nic wielkiego ze mną się nie działo - zaleta bycia ekto :D.

Czyli w dni treningowe 5g rano, 5g przed treningiem, a  w dni nietreningowe 5g z rańca tylko? :)

Opublikowano

Generalnie to zanim zacząłem cwiczyc i przestrzegac diety to potrafiłem dziennie wypic nawet z 3 litry tymbarków/nestea itd. i nic wielkiego ze mną się nie działo - zaleta bycia ekto :D.

Czyli w dni treningowe 5g rano, 5g od razu  po treningu, a  w dni nietreningowe 5g z rańca tylko? :)

• Plusik 1
Opublikowano

Wiem że to nie giełda, jednak gdyby ktoś chciał to mam MusclePharm Recover za 75 zł i aminokwasy Amino+ 4+Nutrition (300tabs) dwie sztuki po 49 zł ;)

Opublikowano

Kur.wa ja ostatnio mogłem kupić od złodziejaszków pijaczków kreatyne z treca plus tauryne w takim sporym pudle za 30zł ale nie miałem wtedy kasy :/

Opublikowano

Na mnie TCM Treca działał lepiej niz mono. Ja sie w mono nie bawie , jak komus nie przeszkadza podchodzenie woda to niech jedzie na mono. Ja jestem mega zadowolony z CM3 i na nastepny cykl tak samo sie w to uzbrajam

Opublikowano

Ja sie w mono nie bawie , jak komus nie przeszkadza podchodzenie woda to niech jedzie na mono.

no jak komuś przeszkadza wiązanie wody, przez co wydaje się większy, to niech przepłaca za jabłczan

Opublikowano

Ja sie w mono nie bawie , jak komus nie przeszkadza podchodzenie woda to niech jedzie na mono.

no jak komuś przeszkadza wiązanie wody, przez co wydaje się większy, to niech przepłaca za jabłczan

dobrze napisałeś wydaje się

Opublikowano (edytowane)

jaki polecacie jabłczan z amerykanskich firm? bo do winka sobie chce dorzucic. sama żyła bedzie, to foty wrzuce.

Edytowane przez Andżej
Opublikowano (edytowane)

Jabłczan nie działa, nie był w ogóle badany pod kątem jego rezultatów. Z tego co wyczytałem to tym się posiłkuję. Sam rewelacji po jabłczanie nie zauważyłem. Mono klepie jak trzeba. Znajomego którego wkręciłem lata do tyłu w temat, również nieźle porobiło po mono, jak na ten proch to poszedł do przodu znacząco. Z krety to tylko mono Andżeju.

Edytowane przez ChevChelios
Opublikowano

Jak może porobić lub nie porobić skoro i to i to to kreatyna? 

Z tym że jabłczan nie wiąże tak wody więc człowiek wydaję sie mniejszy ale fakt faktem mięso przybywapodobnie i po jednym i drugim