Skocz do zawartości

Odżywki, Gainery itp.

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Miałeś coś z KFD? nie? to się nie wypowiadaj. Jasne, przepłacę za fajne pudełko, kolorki i skład oznaczony jako "firmowa formula" by być trendi. :f

Produkty z KFD sobie cenię. No ale jak srata kasą to wasza kasa, zresztą to tylko napędza rynek supli w 90% przypadków w ogóle nie działających. Sam spożywam tylko białko i mono. Resztę mam w diecie.

Miałem białko z kfd , juz moge sie wypowiadac jaki ból dupy że cie na białko lepszej firmy nie stać xD W smaku i rozpuszczalnosci było ok, jakośc nie wiem, kupiłem byle jaki tani shit chociaz dla placebo. 

Reszte masz w diecie której nie trzymasz? Hipokryta

Edytowane przez kanabis
Opublikowano (edytowane)

i to ja mam słabą psyche :) Jestes jak dziecko :)

Tak samo jak ch.uj ci do tego ze bylem na odwyku, przez ostatnie 8 miesiecy wypilem mniej alkoholu jak ty, nie odpuscilem od 4 miechow dnia diety i dnia treningu. Mam nadzieje ze na wiosne wrzucimy razem zdjecia dla porównania. To tyle , pozdrawiam :)

Edytowane przez kanabis
Opublikowano (edytowane)

ale chev to jest czołg :D poza tym, nie ma sensu sie sprzeczac w tym grupowcy, wszyscy tutaj to są bracia, poza litwinem.

Edytowane przez Andżej
Opublikowano

Dorian na propsie, podobało mi sie jego działanie, mocno nakręcony ale bez przesady. Nie tak jak ostatnio po jakims shitcie na argininie, myslałem ze dostane padaki

Gość DonSterydo
Opublikowano

Poleć ktoś gainera 60-70% węgli, który smakuje jak kakao, a nie jak pitny miód :P