II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Spadkow nie bedzie, chyba ze szykujesz sie na Mr.Olimpie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 w piątek wyjeżdżam z rańca nad morze na cały weekend i sie zastanawiam czy jest sens brac w tym czasie kreatyne? wiadomo, że cwiczyc i diety trzymac przez te 3 dni specjalnie nie będę (choc nie zamierzam pic alkoholu, czy żrec szajsu, ale wiadomo że żarcia sobie tam gotowac nie będę, bo bedzie dużo innych ciekawych rzeczy do roboty ). jeśli jestes na cyklu kreatynowym to co za problem wziąć ze sobą dawke na 3 dni? Ogólnie troche nie rozumiem takich ludzi, jak już coś robić to rób to dobrze a nie byle jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Nie mówie, że to problem, tylko sie po prostu pytam czy jest po co brac. I kto mówi o robieniu czegoś byle jak? Według ciebie powinienem siedziec uziemniony w domu 2 miesiące, bo biore kreatyne? Żadne treningi mi nie przepadną bo ten z soboty zrobię dzisiaj, a ten z niedzieli w poniedziałek (czw, pt i pon to u mnie dni nietreningowe normalnie) Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Na zawody idziesz ze bedziesz sie trzymal ramy? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Nie, ale od marca nie przepuściłem ani jednego treningu i nie zamierzam tego zmieniac skoro nie musze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Chev co za podejście... Jak może to niech trzyma się planu, po się przecież człowiek poświęca, tak? Przerwę to można wziąć na święta czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 apropo kreatyny: zabaw się nad tym morzem maciucha, popij, pojedz, potańcz i od poniedziałku z powrotem napierdalasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ale nic mu nie bedzie.kubaa dobrze gada Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 No to tak jak myślałem - nie ma po co brac ze sobą kreatyny. Troche boli mnie to, że nie będę mógł zahlac mordy, ale obecnie mam ważniejsze priorytety (kanabis stajl) Odnośnie tego filmiku, kiedyś już go oglądałem i chciałem się spytac tu o jedną rzecz, ale zapomniałem. Chodzi o przyjmowanie kreatyny. Obecnie biorę w dni treningowe rano na czczo oraz bezpośrednio po treningu. Warto to zmienic na sposób przyjmowania o jakim mówi Karmowski, tzn. bezpośrednio przed treningiem i bezpośrednio po treningu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Wydaje mi się, że warto zostawić tak, jak dotychczas przyjmowałeś, zmienisz w następnym cyklu jak będziesz dalej to przyjmować. Ja się przerzucam niedługo na stałe branie 5g kreatyny dzienne w dni treningowe - bezpośrednio po treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 ja od następnego cyklu biore 5 gr przed i po treningu, w dnt zarzuce sobie 5 gr przed snem ; ). Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ja jestem na stalej; dt - 5 pre, 5 post dnt - 5 miedzy posilkami Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 nie jestem ekspertem, ale lepiej nie brac krety przed i po treningu, bo nery nie beda mialy kiedy tego przefiltrowac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Moj blad, zagalopowalem sie z tym post, tylko pre. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Nie mówie, że to problem, tylko sie po prostu pytam czy jest po co brac. I kto mówi o robieniu czegoś byle jak? Według ciebie powinienem siedziec uziemniony w domu 2 miesiące, bo biore kreatyne? Żadne treningi mi nie przepadną bo ten z soboty zrobię dzisiaj, a ten z niedzieli w poniedziałek (czw, pt i pon to u mnie dni nietreningowe normalnie) Odpowiem tak, lepiej jak wexmiesz niż nie weźmiesz. Podoba mi sie twoje zaangazowanie co do trzymania ramy. Nie słuchaj pier.dolenia ze czy na zawody idziesz itp. Tak samo z tym balowaniem. Pare piwek jak najbardziej ale nie naje.bka. Im więcej poswięcisz dla tego sportu tym więcej zyskasz. To jest w tym własnie fajne że bodybuilding wynagradza. Fakt że trzeba byc cierpliwym ale wynagradza. Nie chodziło mi o siedzenie w domu tylko o to że pytasz sie czy jest sens brac lub nie te 3 dni. Robisz cykl bierzesz codziennie. Ja polecam brac rano 5g i przed lub po treningu 5g, w dnt 5 rano i 5 po południu. pozdro szejset Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Maciucha, ja na Twoim miejscu tez bym brał. A to, że będziesz miał kilka dni odpoczynku to nie jest źle, mięśnie też chcą urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Tym bardziej że suplementacja kreatyna pomaga tez w regeneracji mięśni Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Najprawdopodobniej w tym tygodniu zamawiam mono od Universala 500g - w dni treningowe stosowac rano i po treningu, a jak w nietreningowe? Jakie BCAA do tego? Bialko sobie chyba odpuszcze, bo i tak dostarczam go w poszczegolnych posilkach chyba w wystarczajacej ilosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Taniej wychodzi np mono od Sciteca, UNS czy FA. Bcaa? TST jest ok. To wszystko a wycinke ta ? Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Wczoraj wlasnie kupilem sobie mono z Universala, 500 g za 57 zl. Do tego BCAA ze Scitec'a, XPRESS, 500 g, bezsmakowe, bardzo ekonomiczne, w sumie chyba ciezko wybrac cos co bardziej sie oplaca. Cena 93 zl. Do tego kupilem truskawkowe carbo na sprobowanie i magnez ; ). Caly zestawik 170 zl i praktycznie wszystko mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Ja nakupowałem zapas BCAA od HiTeca po 57 zł bodajże za puszkę. To jest cena Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 No i to jest ekonomicznie Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Qvastra : klasycznie, w DNT na czczo rano. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 ok, ostatnie pytanie - są jakieś skutki uboczne kreatyny? Wpływa jakoś negatywnie na organizm? pytam was, bo nie ufam sterydom z sfd czy kfd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 To nie steryd. Wszystko w nadmiarze wplywa negatywnie. Cierpi zwlaszcza watroba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi