Opublikowano 14 października 201311 l Naprawdę jakiś noname jest lepszy od Activlab? A jak ze smakiem i rozpuszczalnością?
Opublikowano 14 października 201311 l Noname? haha dobre, serio. Nie no, lepiej kup activlab - firemke która jest do bani i ma suple w Tesco. Suple z KFD są Polskie, wiesz co wpierdylasz bo są robione badania na nich. To co w składzie na opakowaniu = jest w prochu ale jak wolisz. Widzę argument jakich wielu "bo znana firma i fajne pudełko"
Opublikowano 14 października 201311 l O właśnie. Masz może kobik (albo ktoś inny) linki do badań suplementów pod kątem potencjalnej szkodliowści/rakotwórczości itd.? Chętnie bym poczytał.
Opublikowano 14 października 201311 l Naprawdę jakiś noname jest lepszy od Activlab? A jak ze smakiem i rozpuszczalnością? Nie bierz tego shitu z kfd robionego pod sklep forum dla osiedlowych koksów. Activlab może być , bierz. Ja dziś kupiłem witamine c od kobika i ruszam z drugim cyklem od powrotu z zaświatów
Opublikowano 14 października 201311 l Żeby tylko cie nie rozyebało za bardzo. Jeśli nie masz pojęcia o czym mówisz to zamilcz.
Opublikowano 14 października 201311 l Chevchelios, pokaż może jakieś potwierdzenie tych badań nad SFD, bo jak na razie to ja tylko słyszałem o tym, że je przebadano i są super.
Opublikowano 14 października 201311 l No wiadomo przeciez że najtańsze to najlepsze. Na KFD tak piszom pakery W dodatku jest polskie, a jak wiadomoi przeciez polak by w ch.uja nie zrobił, nigdy! Edytowane 14 października 201311 l przez kanabis
Opublikowano 14 października 201311 l Sorry, miało być kfd, a nie sfd. Niby na tej stronie potwierdzają się jakimiś badaniami, ale na czymś muszą zarabiać, skoro są znacznie tańsze od pozstałych. Wiem, że ktoś powie, że w innych płaci się za markę, ale bez przesady, te kfd są chyba od wszystkich tańsze. Nie wiem, może wezmę na spróbowanie.
Opublikowano 14 października 201311 l Są nawet podobno tańsze niż koszty produkcji wpc xD ogólnie beke mam z takich firm jak kfd i sfd odkąd nie dostałem propozycji tworzenia takich białek i tabsów. Zaproponowano mi dystrybucje. Wygląda to tak dajesz hajs, piszesz co chcesz na opakowaniu, jaka ma mieć nazwe i tyle. I ile tego sztuk ma być. Najsmieszniejsze było tez że bez problemu można tam dodawac jakies certyfikaty, gwarancje i badania. Chcesz tabsy na kofeinie o nazwie metapetarda. Żaden problem, napisza ci na opakowaniu co chcesz. Bylebys zamówił ponad 1000 sztuk takiego produktu. A co tak naprawde dają za substancje bóg jeden wie. Edytowane 14 października 201311 l przez kanabis
Opublikowano 14 października 201311 l To samo Trec, Universal i inne gówna które działają na tej samej zasadzie.
Opublikowano 14 października 201311 l Ale idąc tym tokiem rozumowania, w sumie chvj qie, co pakują do Olimpów, czy Treców też nie wiemy. Możemy płacić grubą kasę i myśleć, że kupujemy dobry toqar, a jednocześnie być waleni w bambuko. Ja zazwyczaj kupuje białja i gainery właśnie od tych firm i nie chciałbym się przejechać.
Opublikowano 14 października 201311 l No dobra, ale Activlab to dobra firma i urosnę po tym białku, czy nie?
Opublikowano 14 października 201311 l Myśle że przy tak wielkiej dystrybucji przechodza napewno więcej i bardziej rygorystyczne testy niz moja wspomniana metapetarda albo produkty kfd czy sfd. Sfd już miało raz wieksza kontrole to wyszło że jej wpc składa sie z białek soi
Opublikowano 14 października 201311 l No dobra, ale Activlab to dobra firma i urosnę po tym białku, czy nie? Jako uzupełnienie diety wystarczy.
Opublikowano 14 października 201311 l Po białku się nie rośnie. Kolejne bzdety i mity i ludzie naiwni, że jak koksik ładnie prezentuje pudełko to "o (pipi)a bedę taki jak on" - taa.. no chyba, że to ironia to ok. Znana i ceniona marka hitec też zaliczyła babola i gdyby tak głębiej sprawdzać te pseudo koncerny to wszystko jest do bani. Edytowane 14 października 201311 l przez ChevChelios
Opublikowano 14 października 201311 l W jakim sensie po białku się nie rośnie ? To co jest budulcem masy mięśniowej ?
Opublikowano 17 października 201311 l Hej tak się zastanawiam, co wybrać. Dotąd brałem Olmp vita-min, a po głowie zaczęło mi chodzić Body-max plus. Cenowo wychodzi mniej więcej tak samo, tylko, że Olimp to chelaty a Body-max ma rzeń szeń. Skusić się na tego Body-maksa jako uzupełnienie? Czy zostać przy Olimpie?
Opublikowano 17 października 201311 l Witaminy z biotecha wychodza bardzo fajnie. Ja placilem jakos 30zl za opakowanie 100tabsow
Opublikowano 18 października 201311 l Trec multi pack, słoiki po 60, 120 i 240 tabletek, ~34 zl za 120 sztuk
Opublikowano 18 października 201311 l @Andreal Ten Trec wychodzi stosunkowo bardzo tanio, tylko jak z jakością? Rozumiem, że nie polecałbyś czegoś co jest słabo przyswajalne etc. @wronerro Przeglądałem to co oferuje Bio-Tech i fajne mają zestawy. Na pewno wybiore coś z tego co zaproponowaliście a odpuszczę sobie Bodymaxa i Olimpa (tego ostatniego przynajmniej na jakiś czas). Pozdro!
Opublikowano 18 października 201311 l Niech mnie ktoś oświeci czemu nie kupujecie po prostu kompleksów witamin z apteki, tylko Bodymax itd
Opublikowano 18 października 201311 l Bo w większości mają zwiększone dawki co jest i tak do dupy bo nadmiar witamin szkodzi nie mniej niz ich niedobór. Przyswajalnośc witamin to mit bo wszystkie wchodzą tak samo , różnica jest tylko w minerałach. Ja jade na wiaminach z biedronki i jest ok.