Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 292,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy odcinek Walking Dead za darmo (do 31 grudnia).

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Rayman Legends za FREE   On your PC 1. Go here to make a new profile on your PC 2. Important steps here: Click on I already have an email and put in some weird shit, just remember to write it down.

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Sporo gier w promocji:   - Far Cry 1, 2 i 3 - Borderlands 2 - Blood Dragon, - Bioshock 1 i 2 - Spec Ops - XCOM - Mafia 2 - Duke Nukem Forever   + dodatki   Sprawdźcie sobie na tej stronce

Opublikowano

niestety ma blokade ;/ mega lipa ze nie chca tego wydac w europie ;/ mogli by chociaz rzucic na marketplace w games on demand

Opublikowano

a od czego jest forum ?

:D daj spokój leniu wolisz klepać posta na forum i czekać na odpowiedź niż w 1 min samemu sprawdzić ?

Lenistwo to delikatnie powiedziane ..

Opublikowano

Jak ktoś chce wspierać polską myśl techniczną to w dziale Indie wyszedł drugi ep gry Oozi: Earth Adventure Ep. 2 (jest też Ep. 1). 80 MSP za 2h ładnego platformera, czyli równowartość 3 zł.

http://marketplace.x...15-d802585509ed

Szarpnąłem się i kupiłem oba epy, a co :D

przy probie scigniecia pokazuje mi komunikat ze oferta nie jest dostepna w moim regionie ???

Opublikowano

Bo na polskim XBL nie ma czegoś takiego jak Indie Games ? :(

Opublikowano

możesz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

z tego co pamiętam co-op całkowicie jest wykastrowany.

Opublikowano

oO... Choćby nawet miało kosztować 5000 punktów M$ - kupię.

Spędziłem przy JGR niezliczoną ilośc godzin, ta grę opłacało się włączyć dla samej muzyki i klimatu.

Opublikowano

Mmm, cudnie. Podpisuje się pod postem Humulina rękami i nogami. A młodszym Graczom polecam sprawdzić, bo formuła nadal w obecnych czasach świetnie się sprawdza.

Opublikowano

jak wam podszedł nexuiz, po ograniu demka jestem pozytywnie zaskoczony, ale boje sie tego że bedzie jak z quake 3 lagi i zero graczy.

Opublikowano

jak wam podszedł nexuiz, po ograniu demka jestem pozytywnie zaskoczony, ale boje sie tego że bedzie jak z quake 3 lagi i zero graczy.

Po ograniu treningu chciałem rozegrać jakiś quick match ale po kilkukrotnym wznawianiu wyszukiwania i blisko 40 minutach dałem sobie spokój - maksymalnie znalazło 2 innych graczy.

Opublikowano

Kolejny spinoff w pod marką Fable i tym razem na XBLA - Fable: Heroes.

Wygląda trochę jak dungeon crawler i tower deffence w stylistyce Dungeon Deffenders.

http://www.ppe.pl/news-14208-Nadchodzi_Fable_Heroes.html

Opublikowano

Po ograniu treningu chciałem rozegrać jakiś quick match ale po kilkukrotnym wznawianiu wyszukiwania i blisko 40 minutach dałem sobie spokój - maksymalnie znalazło 2 innych graczy.

fajnie się gra ale mało graczy i potworne lagi :( wszyscy niby mają paski na zielono a stzrelasz do gościa 2minuty z bliska a on zabija cie jednym strzałem.
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gearsy 3 w grach na zadanie ! Ktos wie, czy dzialaja pobrane z USA ?

EDIT: jest blokada regionalna.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jest już oficjalna data premiery Fez.

Gra wyjdzie 13 kwietnia w cenie 800 MSP.

W grze jest podobno 150 leveli O_o

Opublikowano

Oglądajcie do ostatniej sekundy :D

http://youtu.be/aWLNdJqUrAs

Edytowane przez DonSterydo

• 2 tygodnie później...