Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Free to play my ass. Byłem święcie przekonany że nie trzeba będzie mieć golda :(

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 294,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy odcinek Walking Dead za darmo (do 31 grudnia).

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Rayman Legends za FREE   On your PC 1. Go here to make a new profile on your PC 2. Important steps here: Click on I already have an email and put in some weird shit, just remember to write it down.

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Sporo gier w promocji:   - Far Cry 1, 2 i 3 - Borderlands 2 - Blood Dragon, - Bioshock 1 i 2 - Spec Ops - XCOM - Mafia 2 - Duke Nukem Forever   + dodatki   Sprawdźcie sobie na tej stronce

Opublikowano

:( Liczyłem na Halo 3 a nie jakiej tower defence - na konferencji wyraźnie powiedzieli że "over the next few months" (http://youtu.be/fSXicnwHgss?t=9m41s) ale oczywiście prasa zaraz napisała że kolejny miesiąc.

A skąd w ogóle wzięło się info że będą to gry AAA - ktoś wie?

Opublikowano

Nie, nie było że będą pierwsze - edytowałem posta i dodałem link - zapowiedzieli że te dwa tytułu będą ale nie że w kolejnymi miesiącu tylko w przeciągu kilku miesięcy - czyli równie dobrze mogą to dać na grudzień na zakończenie programu. Mam kolejny raz nauczkę żeby czytać/oglądać źródło a nie przepisywane newsy :confused:

Tylko nie wiem skąd info że będą to zawsze tytuły AAA a nie Arcade...

Opublikowano

porazka z ta gra ostatni raz dalem sie w balona zrobic:).Naszczescie nie kupuje nowego xboxa wiec:).Biorac pod uwage to co oferuje p+ myslalem ze dadza cos fajnego a tak kicha

Opublikowano

Lepsze takie arkejdy niż Halo 3, w które na X360 grało już 25 mln ludzi, heh. Ja akurat 80% biblioteki XBLA, która mnie interesowała już wykupiłem więc jakby się nie starali to nie trafią u mnie :D 

Opublikowano

Dzisiejsza promocja (każda gra za 49.99 zł/960 MSP)

Assassin's Creed 3

Borderlands 2

Far Cry 3

Max Payne 3

Lista gier przecenionych do 8 lipca. Każda gra za 24.99 zł/480 MSP, prócz WWE, który kosztuje 59.99 zł/1200 MSP.

Pogrubione gry są dostępne na polskim Live.

Brothers in Arms: Hell's Highway

Bulletstorm

Command & Conquer: Red Alert 3

Crysis

Divinity II: The Dragon Knight Saga

Dragon Age: Origins

Far Cry Instincts Predator

Mass Effect

Pefect Dark Zero

Prey

WWE '13

Edytowane przez grzes!ek*ps2

Opublikowano

Szal zakupów, nie wiem co brać...

Prawdopodobnie Far Cry 3 i coś jeszcze :)

Ceny się różnią na angielskim live, to co jest po 960MSP na pl, na ang kosztuje 1040MSP, reszta tytułów to ceny od 320MSP do 500MSP.

Dodatkowo nie wszystkie gry z drugiej listy są w przecenie, prawdopodobnie coś cię porypało im na stronie, Divinity II jest aktualnie bez rabatu.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano
  W dniu 2.07.2013 o 06:14, grzes!ek*ps2 napisał(a):

Dzisiejsza promocja (każda gra za 49.99 zł/960 MSP)

Assassin's Creed 3

Borderlands 2

Far Cry 3

Max Payne 3

wow i to są ceny wychodzi po 30zł za grę.

Opublikowano

Kurna lecę po zdrapkę u mnie w mieście są jeszcze te 1800 z okazji euro po 49 pln :P

Opublikowano

No wlasnie, szkoda ze wiecej punktow wtedy nie kupilem to bym mial FC3 i Bordery za 15zl <ekstrakt z cebuli i buraka>

Ale za 50zl tez w pytę. Wcześniej kupione Dishonored i Arkham City + te dwie = tona grania do końca roku.

Opublikowano

Ja sie właśnie zastanawiam czy brać Bordery, gdybym wiedział że przecenią ma 960MSP Forza Horizon albo Crysis 3... ale na pewno wezmę Crysis1 :P

Btw nadal można grać na koncie UK w gry kupione na koncie PL czy coś się pozmieniało??

Opublikowano

Cholera, gdybym wiedział, że takie deale będą, to bym Alicji i Ghosta nie brał. Ale na szybko uzupełnię konto o 2100 MSP za 75 zł i wyjdzie mnie po 37 zł za Borderlands 2 i Far Cry 3.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ja czekam na Forze Horizon. Na szczęście te 3 gry co dzisiaj są w przecenie mam ograne a AC3 na dysku :) Mam nadzieje że opłaci się chomikować te tanie pkt.

Opublikowano
  W dniu 2.07.2013 o 09:15, kudlaty88 napisał(a):

Ja sie właśnie zastanawiam czy brać Bordery, gdybym wiedział że przecenią ma 960MSP Forza Horizon albo Crysis 3... ale na pewno wezmę Crysis1 :P

Btw nadal można grać na koncie UK w gry kupione na koncie PL czy coś się pozmieniało??

Co do ostatniego pytania: tak.

Forza, Crysis 3 i Bioshock Infinite na 100% będą przecenione, pełna lista:

Cytat

Assassin’s Creed 3 

Bioshock Infinite 

Borderlands 2 

Brothers in Arms: Hell’s Highway 

Bulletstorm 

Command and Conquer Red Alert 3 

Crysis 

Crysis 3 

Divinity II: The Dragon Knight Saga 

Dragon Age Origins 

Far Cry 3 

Far Cry Instincts Predator 

Forza Horizon 

Gears Judgement 

Hasbro Family Game Night 3 

Hitman Absolution 

Kinect Sports 2 

Left 4 Dead 2 

Lego Batman 2: DC Superheroes 

Lego Lord of the Rings 

Mass Effect 

Max Payne 3 

Metal Gear Rising: Revengence 

Monopoly Streets 

Perfect Dark Zero 

Prey 

Rockstar Table Tennis 

The Orange Box 

Tomb Raider 

Witcher 2 

WWE 13 GonD 

X-com: Enemy Unknown

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Już zlustrowałem jakie gry będą w tym tygodniu i na szczęście już mnie nic nie interesuje poza Infinite, ale to akurat muszę mieć w pudełku na półce :) Dobrze, że ostatnio wymieniłem dwie gry na Horizon bo bym miał teraz dylemata :P

Tomb Raider ostatnio kupiłem za 1960, a teraz pewnie będzie za 960 :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ja już Borderlands'y zassałem. Teraz tylko się zastanowić co dalej. Nie grałem jeszcze nigdy w gry spod szyldu Dragon Age.

Edytowane przez Yap