Opublikowano 19 września 201311 l U mnie ściągnęło w nocy, gra działa. Podobno jak się zrobi migrację na swój kraj to ściąganie szybciej idzie.
Opublikowano 19 września 201311 l U mnie też było 0%. Anulowałem i zacząłem pobierać jeszcze raz i już normalnie ściąga, ale strasznie wolno . Edytowane 19 września 201311 l przez Grzes!ek
Opublikowano 19 września 201311 l Tylko gold? na xbox.com tworzę zupełnie nowe konto? Czy korzystam z instniejącego? Już zrobiłem konto, ale zastanawia mnie, czy przypadkiem za kilka godzin tego nie naprawią... Edytowane 19 września 201311 l przez Andreal
Opublikowano 19 września 201311 l Gdyby było na Gold, to nie byłoby sensu o tym pisać Możesz jakieś istniejące konto przemigrować. Najśmieszniejsze, że to już kolejny taki myk - miesiąc temu Asasyn 3 na chińskich kontach, dwa tygodnie temu Injustice na Omańskim koncie. Edytowane 19 września 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 19 września 201311 l oby do 16 A info skąd tak w ogóle? Edytowane 19 września 201311 l przez Andreal
Opublikowano 19 września 201311 l oby do 16 A info skąd tak w ogóle? Wchodzę na neogaf i zobaczyłem temat
Opublikowano 19 września 201311 l Przenioslem stare konto na Bosnie i wchodzę na konsole i na koncie pisze xbox live niedostępny w tym regionie ,co zrobiłem zle?
Opublikowano 19 września 201311 l Ok u mnie też pobrało się przez noc, wszystko działa, dzięki za info.
Opublikowano 19 września 201311 l Przenioslem stare konto na Bosnie i wchodzę na konsole i na koncie pisze xbox live niedostępny w tym regionie ,co zrobiłem zle? Bo Bośnia nie ma XBL, instrukcje masz w tym poście: http://www.psxextreme.info/topic/39089-marketplace/?p=2904586
Opublikowano 19 września 201311 l Nie udało mi się pobrać na czas :CGdyby ktoś miał zbędny profil obsypię plusami xD
Opublikowano 19 września 201311 l Chyba już zablokowali - kumplowi założyłem konto, przez telefon podałem mu instrukcje i przy pobieraniu gry wywala błąd. Szybko się połapali - Injustice wisiało przez parę dni. Możecie jeszcze spróbować przemigrować konto na Andorę - tam też działało. Edytowane 19 września 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 19 września 201311 l Podobno jak się ustawi ustawienia regionalne konsoli na Austrię to działa.
Opublikowano 19 września 201311 l A tam, przynajmniej nie będę narzekał, że mam grę na dysku, a nie mam czasu grać Ale o następnej ”promocji" informować jak najszybciej!
Opublikowano 22 września 201311 l http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=683505 gościu dostał bana na konsolę i konto i łączy to ze ściąganiem darmowego stuffu z konta Omańskiego. Zastanawiam się czy to samo może być z serbskim. Chyba usunę to konto i gre w pisdu, nie odpalałem jej jeszcze nawet, nie chce ryzykować gierek z dysku które kupiłem normalnie.
Opublikowano 22 września 201311 l http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=683505 gościu dostał bana na konsolę i konto i łączy to ze ściąganiem darmowego stuffu z konta Omańskiego. Zastanawiam się czy to samo może być z serbskim. Chyba usunę to konto i gre w pisdu, nie odpalałem jej jeszcze nawet, nie chce ryzykować gierek z dysku które kupiłem normalnie. Wątpię żeby o to chodziło - miałbyś wtedy masę takich ludzi (pewnie z 50% neogafa), którzy ściągnęli chociażby Asasyna 3, Injustice czy wiele innych gier, które miały takiego glitcha przez ostatnie 2 miesiące. Co jakiś czas są takie glitche i nikt nie jest banowany - gdyby za to były bany to nikt nie miałby co do tego wątpliwości, bo już dawno by były potwierdzone fale banów za takie rzeczy. A tak na marginesie, to jeśli to by było za to, to kasacja gry nic nie da bo wszystko jest w historii usługi. Nie ma znaczenia czy masz to fizycznie na konsoli. Prędzej chodzi o jakieś nadmierne udostępnianie, kopiowanie własnych gier/konta na innych konsolach, np. udostępnił swoje konto 3 innym znajomym i wszyscy grali na swoich konsolach na tym koncie w tę samą grę. Prędzej coś w tym kierunku. Edytowane 22 września 201311 l przez DonSterydo