Pacquiao 889 Opublikowano 26 listopada 2013 Opublikowano 26 listopada 2013 Macie jeszcze rozpiskę dodatkowych promocji na konkretne dni: 1 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) Czemu jak zawsze mam w co grać są promocje... Korci mnie Dark Souls, ale nie wiem czy tyle czasu znajdę na tę grę, W Fallout NV już parę miesięcy gram, a jeszcze końca nie widać. Dragons Dogma też... zwłaszcza, że przeceny zacne się szykują. W kolejce Divinity II, AC3, zakupiony wczoraj Dust. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Dark Souls naprawdę takie wymagąjace? Edytowane 27 listopada 2013 przez Andreal Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Czemu jak zawsze mam w co grać są promocje... It's called marketing my friend. Na tym polegają promocje, żeby sprzedać coś w momencie, gdy sprzedaż jest niższa niż zazwyczaj. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Czemu jak zawsze mam w co grać są promocje... Korci mnie Dark Souls, ale nie wiem czy tyle czasu znajdę na tę grę, W Fallout NV już parę miesięcy gram, a jeszcze końca nie widać. Dragons Dogma też... zwłaszcza, że przeceny zacne się szykują. W kolejce Divinity II, AC3, zakupiony wczoraj Dust. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Dark Souls naprawdę takie wymagąjace? Tak jest wymagające i to bardzo,ale klimat i satysfakcja z przejścia niesamowita... bierz jak masz kasę i sie nie zastanawiaj. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Z kasą problemu nie będzie, gorzej z czasem Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 W grudniowej ofercie Games with Gold dostaniemy Gears of War i Shoot Many Robots. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 28 listopada 2013 Opublikowano 28 listopada 2013 Kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu, że konto Gold dla grających offline nie ma kompletnie nic do zaoferowania. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Wiadomo już coś odnośnie świątecznych promocji? Kupiłbym dodatki do Borderlands 2. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 (edytowane) Promocje już jakieś są, ale nie na Borderlands, obadaj: http://xbldb.com/current-deals m.in. Call of Juarez Bound in Blood, Gunslinger, Beyond Good and Evil, Outland za grosze itd Może coś bym jeszcze kupił, ale za dużo mam w kolejce, daruje sobie tym razem. Edytowane 10 grudnia 2013 przez Andreal 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 (edytowane) Największe promocje są przed nowym rokiem, nazywa się to chyba "Countdown to...". Ale do tych to jeszcze kilka dni. Mi zostało 20 zł na koncie i po cichu liczę na jakąś większą obniżkę przed sylwestrem, np. na Duck Tales Żałuję, że Riptide kupiłem w promocji, mam teraz Dead Island na tapecie i wiem, że na 100% mogłem lepiej wydać te 50 zł na przyszłych promocjach. Ciekaw jestem jakie gry będą w promocjach, bo wszystkie lepsze Arkejdy z tego roku były w sumie niedawno poprzeceniane do ponad 60%, np. Blood Dragon, Gunslinger, Battleblocktheatre itp. Edytowane 10 grudnia 2013 przez DonSterydo Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 Jutro zaczynają się jednodniowe promocje na XBL, na pierwszy ogień idzie Borderlands 2 + dodatki oraz Terraria. Trzeba codziennie sprawdzać blog Nelsona. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 (edytowane) Wiadomo po ile te Borderlandsy?? Gdyby wyszło poniżej 100 z jakimś dodatkiem to bym sie skusił Dobra nie ważne juz sam sprawdziłem,poczekam na następne promocje... Edytowane 16 grudnia 2013 przez kudlaty88 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 Wiadomo po ile te Borderlandsy?? Gdyby wyszło poniżej 100 z jakimś dodatkiem to bym sie skusił Borderlands 2 będzie ze zniżką -75% czyli pełna wersja będzie za jakieś 50 zł albo mniej. 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 Don masz jakiegoś linka do tych promocji? Rozpiska czy coś. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 Don masz jakiegoś linka do tych promocji? Rozpiska czy coś. http://polskilive.pl/news/swiateczna-oferta-tygodnia-superbohaterowie-gry-sportowe-i-xbla-taniej-nawet-o-90/ Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 Nie ma rozpiski, jednodniowe promocje to będzie spontan, będzie tylko wiadomo dzień wczesniej co będzie dnia następnego. Na blogu Nelsona jest tylko rozpiska stałych promocji na najbliższy tydzień. Trzeba tam codziennie wchodzić żeby sprawdzić co będzie następnego dnia. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 Don masz jakiegoś linka do tych promocji? Rozpiska czy coś. http://polskilive.pl/news/swiateczna-oferta-tygodnia-superbohaterowie-gry-sportowe-i-xbla-taniej-nawet-o-90/ Dzięki, właśnie czekałem na promocję na Borderlandsy 2, ale dodatki konkretnie, ale widzę że lipa. Fajnie za to że przecena 61-71lvl jest, dosłownie wczoraj doszedłem do ostatniego poziomu w grze i się zastanawiałem czy kupić Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Zastanawiasz się czy wykupić dodatek za 9 zł? Dawaj dawaj, jedziemy dalej z masakrą na Pandorze:) . Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Panowie grał ktośdłużej w Charlie Murdera bo mnie korci :-) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Tak jak o tym wspomniałeś, to pomyślałem, że przydałaby się promocja na gry SKA Studios Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Chyba dwie najbrutalniejsze gry na XBLA: The Dishwasher: Dead Samuraihttp://youtu.be/02qs8Ptly0E The Dishwasher Vampire Smile Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 (edytowane) Panowie grał ktośdłużej w Charlie Murdera bo mnie korci :-) czy dłużej ? skończyłem wszystkimi postaciami ,gra to małe arcydzieło :)połączenie siekaniny z castle craszers+zbieranie itemków jak w diablo+klasy postaci.jedyne co na początku mi nie podeszło to klimat punkowo-rockowy. jedynie karny utas się należy się twórcom którym się zapomniało i nie wypada ostatni artefakt potrzebny do osiągniecia.pat(pipi)a to do dzisiaj . no i gra jest tak samo bez przemocy jak ich poprzednie gry. Edytowane 17 grudnia 2013 przez czesio83 Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 AAA teraz widzę podobieństwo, właśnie tak myślałem, że skądś to znam! Mam oba dishwashery i nawet jedynkę z laską skończyłem w coopie - (patrz podpis) - chyba wtedy to całość odwalił prawie 1 facet? TO kiedyś zasiądziemy jeszcze do dwójeczki. Do tej pory pamiętam odgłosy z jedynki :-). A Murdera łyknęna pewno!! Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 SKA Studios składa się z dwóch osób - facet koduje, a dziewczyna zajmuje się stroną graficzną. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi