Skocz do zawartości

Marketplace

Texz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Dla mnie Dead Space 3 to must have w retailu, postawię sobie obok 1 i 2 :)

Opublikowano

Bioshocki po 17zł całkiem spoko oferta co do Spec Ops szkoda kasy, nuda i beznadziejny gameplay, serio nie chce się grać, częściowo klimat daje radę, jedyny solidny plus to fabuła z zakończeniem.

Opublikowano (edytowane)

Spec Ops super, zwłaszcza za taką cenę. Świetny klimat i ciekawie poprowadzona fabuła.

mam pytanie zwiazane z zakupem gier.

mam na swoim XBL koncie jeszcze troche kasy, ale nie wystarczajaco aby zrobic zakup.

czy za pomoca paypal albo karty kredytowej moge wplacic brakujaca roznice, albo moze zostanie ta roznica automatycznie sciagnieta przy dokonywaniu zakupu?

Tak, możesz dzielić opłatę. Dodajesz kartę/paypal, przy próbie zakupu wybierasz tę formę płatności i wtedy zapyta Cię, czy ma najpierw wziąć kasę z Microsoft Account, a resztą dobrać.

Edytowane przez wrog
Opublikowano

Łykłem Bioshocka 2 (1 calakowałem wieki temu)

Mam dylemat z Far Cry 2 (2,5 euro?!) i Far Cry 3 (15 jurków).

Poza tym Just Cause 2 wisi za 7 jurasów...

zaczyna mi brakować miejsca na dysku...

Opublikowano

Mi tam Spec Ops sie podobał, za taka cenę warto dać szanse, klimat fajny, strzelanie nawet przyjemne no i historia ok, wiadomo nie jest to mind blow ale dobrze

Opublikowano

Spec Opsa opisałem wrażenia w temacie Spec Ops ode mnie POLECAM ale zapoznaj się najpierw z moimi wrażeniami. FC2 za 2 euro można wziąść tylko przemonotonne, respawnujący przeciwnicy, dojeżdżanie do misji zajmuje 60 % czasu gry. Mnie zmogło i odstawiłem. Chociaż graficznie było wtedy na wypasie. Tylko , że nudy na pudy.

Opublikowano

FC2, pamiętam świetnie rozprowadzany przez wiatr ogień i...nie, to wszystko co pamiętam bo przez większość gry spałem. Jedna z dwóch gier, których nie ukończyłem zdaje się.

Opublikowano (edytowane)

Lipa straszna, myślałem nad Mafią 2, ale podziękuję...Hamburgery mają za 4,99$, a my za 32,49zł? No heloooł, tak się nie robi. :confused:

Edytowane przez Oski918
Gość DonSterydo
Opublikowano

A wiesz ile razy my mieliśmy tańsze gry niż w USA?

Opublikowano

Odnośnie punktów i zmiany na walutę, myślałem że bedzie lipa z kupnem taniej zdrapki, ale w uk mozna kupić gift card £50 juz za £44,80 i dodatkowo za frii dają £5, ciekawe czy działa przewalutowanie z funtów na pl.

Opublikowano

Chodzi mi właśnie o to, wczoraj robiłem migracje konta z US na PL a marketplace ciągle mam pod US, w danych profilu mam że przeniosłem konto na PL, ściągałem profil od nowa z XBL też nic nie pomogło, zrobiłem to żeby ominąć blokady regionalne a dalej mam po staremu.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Z tego co się orientuję to teraz są zamknięte beta testy.