Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

W promocji są też ponownie Borderlands 2 i Infinite.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 292,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy odcinek Walking Dead za darmo (do 31 grudnia).

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Rayman Legends za FREE   On your PC 1. Go here to make a new profile on your PC 2. Important steps here: Click on I already have an email and put in some weird shit, just remember to write it down.

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Sporo gier w promocji:   - Far Cry 1, 2 i 3 - Borderlands 2 - Blood Dragon, - Bioshock 1 i 2 - Spec Ops - XCOM - Mafia 2 - Duke Nukem Forever   + dodatki   Sprawdźcie sobie na tej stronce

Opublikowano

Widać, że M$ zaczyna promować jedynie konta gold, szkoda...

Przecież zawsze tak było i w sumie to sprawiedliwe bo płacimy i dostajemy za to jakieś bonusy
Opublikowano

Niech ktoś mnie oświeci, czy kody na gold dodawane do gier halo (2 dni, 14 dni) dają pełny status konta gold, czy funkcjonuje to jak typowy trial? Chodzi mi przede wszystkim o games with gold.

Opublikowano

To je trialinium. to nie podownloadujesz...

Edytowane przez Zimol

Opublikowano

Too much onion son ;)

Opublikowano

To jest plotka niczym nie poparta.

A sama gra jest mocno przeciętna, żeby nie powiedzieć słaba. Niestety w przypływie optymizmu kupiłem na XBL obie części w promocjach.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A ja nie mam juz golda,mialem zaszaleć i jutro kupic miesiac za 1 zł żeby załapać sie na pierwszą grę w marcu ale juz promocja sie skończyła i jest po 17 zeta.

Karma mnie pokarała za cebulizm :confused:

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

O proszę, akurat przedwczoraj mówiłem do znajomego że w sumie mogłoby być Dead Island w GwG. D: Chociaż, pecetowcy już tyle razy dostawali tę grę za darmo, że mogliby chociaż dać nam Riptide.

Opublikowano

Mnie nie jara w bonusie gra, która była w zeszłym roku tak ze 3 razy w promocji na XBL :P

Opublikowano

Mnie nie jara w bonusie gra, która była w zeszłym roku tak ze 3 razy w promocji na XBL :P

A która gra z GwG nie była już na jakichś 50 innych promocjach/PS+/Rozdawana za darmo na steama? :\

Opublikowano

Gdzieś tak jakieś marzenia o Forza Horizon się przeplatały, w ogóle już byłbym w niebie.

Byłoby cudownie, bo gra jest świetna, a niestety nie kupiłem swojego egzemplarza, tylko przeszedłem pożyczony. Ale to jest raczej mało prawdopodobne, prędzej dostaniemy Kameo. :P

Opublikowano

A która gra z GwG nie była już na jakichś 50 innych promocjach/PS+/Rozdawana za darmo na steama? :\

Mówimy o X360, co mnie Stim. Sęk w tym, że DI było jedną z gier, które były w zeszłym roku w promocjach najczęściej. DI było w ciągu roku częściej w promocjach na XBL niż Asasyn 2, Fable 3 i Halo 3 razem wzięte.

Gdzieś tak jakieś marzenia o Forza Horizon się przeplatały, w ogóle już byłbym w niebie.

Kup tą kozacką grę i miej wkład w budowę lepszej przyszłości serii :D

Opublikowano

Forza H też była w tej wielkiej chyba przedostatniej promocji.

Ale ona w promocji 100 zł kosztowała ;) DI było po 50 zł.