Skocz do zawartości

Marketplace

Texz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapomnijcie o Horizon, MS da najwyżej Forze 3 i jakiegoś arcade pokroju Spartacus xD (który notabene jest za free). Z DI bym się w sumie ucieszył gra przeciętna, ale w co-opie bardzo zjadliwa.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Dodatkowe info - jeśli ktoś ma konto na Niemcy to dostaje zamiast Dead Island Metro 2033.

Opublikowano

Forza Horizon była w lecie na niezłej wyprzedazy albo 1600 albo 1400 msp kosztowała z tego co pamiętam.

Była jeszcze taniej - skopiowane z mojej listy transakcji:

xbox_trans.png 2013-07-04 Forza Horizon Zakup Punkty Microsoft Points 1160 Punkty

Gość DonSterydo
Opublikowano

Forza Horizon była w lecie na niezłej wyprzedazy albo 1600 albo 1400 msp kosztowała z tego co pamiętam.

Była jeszcze taniej - skopiowane z mojej listy transakcji:

xbox_trans.png 2013-07-04 Forza Horizon Zakup Punkty Microsoft Points 1160 Punkty

I nadal są tacy, którzy jej nie mają? Wstyd Panowie, wstyd ;)

Opublikowano

Fakt faktem, jest coraz lepiej z Games with gold. Wreszcie gry w które są grywalne, bo tytułów pokroju World of Keflikns do mnie specjalnie nie przemiawiają. Jednak nie ma co liczyć na Forzę Horizon. Wydaje mi się, że w tej chwili gra jest zbyt droga aby mówić o dostaniu jej w ramach GwG.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jest nowy Ep Wolf Among Us, ale na chwilę obecną pobieranie przez Season Pass nie działa, trzeba czekać...

Gość DonSterydo
Opublikowano

Odnośnie tego co pisałem wcześniej - MS wysłał do wszystkich na XBL kod na drugi epizod, jak widać season pass będzie zepsuty trochę dłużej.

• Plusik 1
Opublikowano

dzięki za info. w miarę elegancko wybrnęli z gówna w jakie wdepnęli ale sam fakt takiej sytuacji to jakiś żart. mam nadzieję że 3 ep wyjdzie normalnie i będzie można pobrać normalnie a nie 2 dni później.

Opublikowano
Bardzo biedny tydzień w strefie okazji na Xbox Live (chyba powoli ten program jest zamykany - oferta z tygodnia na tydzień coraz biedniejsza). Mam nadzieję, że na wiosnę bądź okres wielkanocny Mikromięczaki ogarną znowu jakąś ciekawą ofertę.   
Deal of the Week (tylko Gold):

Wszyscy:

•  
Opublikowano

Swietnie. Ciekawe czy tylko wersja cyfrowa czy pudełkowa również. Oryginalny, pierwszy PCtowy FC był duzo lepszy niż predator, który można rzec, że względem jedynki był okrojony (nie miał takiej swobody). No i śmieszy, że Ubi robi afere, że to niby ich tytuł, ale tak naprawdę tylko przez nich wydany.

Opublikowano

Z tego co słyszałem ta kolekcja ma mieć wszystkie części prócz pierwszej, na którą ma być kod więc osobna wersja pudełkowa pewnie nie wyjdzie.