Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Pierwszy EP TWD:SE2 może nie za darmo, ale bierem za 3,59 zł :P

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 292,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy odcinek Walking Dead za darmo (do 31 grudnia).

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Rayman Legends za FREE   On your PC 1. Go here to make a new profile on your PC 2. Important steps here: Click on I already have an email and put in some weird shit, just remember to write it down.

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Sporo gier w promocji:   - Far Cry 1, 2 i 3 - Borderlands 2 - Blood Dragon, - Bioshock 1 i 2 - Spec Ops - XCOM - Mafia 2 - Duke Nukem Forever   + dodatki   Sprawdźcie sobie na tej stronce

Opublikowano

Jaka szkoda że ten Viking nie jest dostępny w PL.. a jutro AC Relevation ciekawe za ile :P

Opublikowano

Myślałem że na Tomb Raidera dadzą z 75%, za tyle to już chodził wcześniej, a na dodatek kod można kupić w podobnej cenie w pewnym sklepie.

Opublikowano

State of Decay przcenione niby aż o 50%, ale cena wysoka :-/

Jeżeli ktoś nie grał w Fallouta (są tacy?) to ino brać

Opublikowano

State of Decay przcenione niby aż o 50%, ale cena wysoka :-/

Jeżeli ktoś nie grał w Fallouta (są tacy?) to ino brać

Ja nie grałem w F3 :]

Opublikowano

Ja nie grałem w F3 :]

To kupuj prędko albo nawet wersję Goty ;-)

A ten Fallout to po polsku jest??

O ile dobrze pamietam to na

polskim rynku jest wersja angielska

Opublikowano

Właśnie, mogliby przecenić w końcu dodatki do F3 , kupiłem ostatnio edycję GOTY na kompa ale nie gram bo na kompie instalka modów zajmuje więcej czasu niż granie i to nie to samo co granie na konsoli - mimo że gra po "właściwych" modyfikacjach jest pod każdym względem lepsza...  :ninja:

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

Jutro g(ł)ównym hitem na promocji będzie COD. Meh...

Dali by FC3 za 20 zeta albo coś.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Ostatnio była promocja na FC3 i kosztował $14.99 , odnośnie promocji na cod'a mam nadzieję że dadzą taniej COD3 - po ostatnim w pograniu WoT mam straszną ochotę postrzelać do niemców  :sorcerer:

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

Szkoda, że ostatnio kupiłem Rising za 100 zł w MM.

Opublikowano

ale zawsze możesz sprzedać :sorcerer: ja MGR kupiłem z zavvi za 65zł jakieś parę miechów temu więc cyfrowa średnio mi się kalkuluje hehe

Opublikowano

ale zawsze możesz sprzedać :sorcerer: ja MGR kupiłem z zavvi za 65zł jakieś parę miechów temu więc cyfrowa średnio mi się kalkuluje hehe

Jak już kupiłem to nie sprzedam, no chyba, że okaże się strasznym crapem, ale na to się nie zanosi :)

Opublikowano

Nic dla mnie, liczę na jutrzejsze promocje, jak nic nie trafię mam okazję na Mafię 2 i Black Ops za 50 zł :)

Opublikowano

A ja się skuszę na The Orange Box. Nigdy nie grałem w HL.

Opublikowano

Miałem nie brać, ale 3 zł z hakiem, to pobrałem Guardians :P

Opublikowano

Rozumiem koniec Ulitimate Games Sale Day?