Skocz do zawartości

Marketplace

Texz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ten serwis co podałem, z tego co pamiętam, to podawał też informacje o poprzednich promocjach zanim pojawiły się oficjalnie.

Opublikowano

Ja sam kupiłem Deadlighta w promocji jakiś miesiąc temu... Za 7 zł czy 12, więc akurat nie widzę negatywnego związku miedzy byciem w promocji a następnie w GWG. TR też kupiłem w promocji jakoś za ok 40 zł. Chyba punkty jeszcze wtedy były. Dust nie mam ale demo mi nie podeszło.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dobra, nie wiem czy piszę w dobrym miejscu, ale opiszę właśnie największe polactwo w historii tego forum.

Konkretnie chodzi o metodę na dostanie 100 zł w bonie od Microsoftu w 5 min. Potrzebujecie tylko smartphone lumia. Ja mam lumie 625 ale na innych też podobno działa. Wchodzicie w sklep aplikacji i pobieracie aplikacje o nazwie bon upominkowy (jest na wierzchu w nowych aplikacjach). Nie musicie mieć telefonu zakupionego w podanym w opisie przedziale czasu, bo działa też na zakupionych wcześniej telefonach. Pobieracie, postępujecie według idiotycznie prostej instrukcji, w gruncie rzeczy logując się tylko na swoje konto i wpisując kod. Jak ktoś się boi inwiglacji to możecie zablokować prawa aplikacji w ustawieniach, albo po zakupach ją odinstalować. Cała magia polega na tym, że pieniądze które w ten sposób zasilą wasze konto można wykorzystać też na gry w xbox marketplace. Polecam i idę kupić jakiś fajny tytuł.

Microsoft taki dobry  :wub:

Edytowane przez Bosu
Gość DonSterydo
Opublikowano

No ale nie napisałeś jak dostać ten bon - wchodzisz do sklepu aplikacji i co dalej?

Opublikowano

"Wchodzicie w sklep aplikacji i pobieracie aplikacje o nazwie bon upominkowy (jest na wierzchu w nowych aplikacjach)." Bon upominkowy to nazwa aplikacji :D

Gość DonSterydo
Opublikowano

Promocja jest ograniczona: lumia 625, 1020,1320, 1520 kupiona 14 kwietnia 2014 do 30 czerwca 2014.

Opublikowano

Lumie kupiłem przed 14 kwietnia i bon zadziałał, w komentarzach ludzie piszą że u nich tak samo. A co do modelów nie wiem czy też ktoś nie pisał przypadkiem, że na innym mu podziałało.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Mi nie działa i taki jest dokładny opis promocji.

Opublikowano

Też czytałem opis i mimo to mi podziałało, ktoś w komentarzach pisał, że dopiero za 3 razem mu przeszło. Możesz jeszcze popróbować, ale jak ci nie podziała, to nie wiem co może jeszcze pomóc. Mi wszystko ładnie zadziałało za pierwszym razem.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ni hu hu nie działa, nie będzie dzisiaj w rodzinie Donów cebuli na kolację ;)

• 2 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Tales of Vesperia jest w promocji za 50 zł, a Eternal Sonata za 20 zł - polecam :)

Opublikowano

Przeceny w tym tygodniu:

Xbox 360 Deals With Gold
Far Cry 3: Blood Dragon - 18,14 zł
Far Cry Classic - 11,54 zł
Ghost Recon: Future Soldier - 16,49 zł
Call of Duty Ghost - 146,73 zł
Saints Row 4 - 39,60 zł
Rayman Legends - 39,60 zł
Storm - 17,49 zł
Invincible Tiger - ok. 5.00 zł
Sky Drift - 27,49 zł

Other Deals 360 (Gold or Silver)
NBA2K14 - 119,50 zł

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

<p>

Games with Gold - Xbox 360 - czerwiec 2014:

• 1-15 czerwca - Dark Souls
  • 16-30 czerwca- Charlie Murder
  • 16-30 czerwca - Super Street Fighter IV: Arcade Edition
Czy te gry da radę u nas ściągnąć jakbym miał Golda na koncie USA?

Dark Souls ma blokadę regionalną,a resztę tak..

Edytowane przez pic3k
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Forza Horizon - 33,66 zł

GTA IV - 24,99 zł

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Forza Horizon - 33,66 zł

GTA IV - 24,99 zł

gdzie te promo bo nie widzę u siebie w dashu

Gość DonSterydo
Opublikowano