Mani 685 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Tak tez właśnie myślę, w dezorientację wprowadza mnie Cerberus Network, który mimo że sciągniety z konta UK nazywa sie "PL Cerberus Network". Posiadam angielskie ME 2 i 3 bo to limitki a w PL nie bylo chyba limitek. kurde jeszcze ciezko dostać karty prepaid na UK (GBP). Edytowane 3 Lutego 2015 przez Mani Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Potwierdzono gry na marzec w GwG: Bioshock Infinite + Tomb Raider. W kwietniu dadzą 4 nowe gry na X360. Edytowane 25 Lutego 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 meh jak ch.uj ten miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Infinite nie tykałem, więc nie jest tak źle. Zastanawiam się nad wykupieniem złotego na 3 miechy, ale z drugiej strony albo trafię na coś, co już przeszedłem, albo na coś czego nie miałem i backlog się zwiększy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 A dla mnie święta! Ani jedno ani drugie nie grane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 M.in. Fez w obniżce na XBL, cale 20 zł (dla kont gol 18zł), wersja próbna mi się podobała, warto się w pełną ładować? Coś mi się o uszy obiło o jakimś błędzie, prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Gra jest fantastyczna, jeśli lubisz taki mix gry logicznej i platformówki. W dodatku TEN design! Grałem w to 3 lata temu zaraz na premierze i gra mnie urzekła. Co do błędu, to swego czasu wyszedł patch który kasował niektórym sejwy z postępami w grze. Dziś przypuszczam, że już to nieistotne. Dla mnie gra GOTY 2012 i odkrycie tamtego roku... A może 2013? Przyjemnie przechodziło się grę ponownie dla calaka, no się gameplay trochę zmieniał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
VerB_ 34 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Games with Gold Marzec: Gears of War Judgement Terraria Assassin’s Creed: Black Flag Army of Two The Devil’s Cartel Jak dla mnie na bogato na maxa bo w żadną pozycje nie grałem. Zwłaszcza BF zaskakuje bo to przecież w miarę świeża pozycja Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Games with Gold Marzec: Gears of War Judgement Terraria Assassin’s Creed: Black Flag Army of Two The Devil’s Cartel Jak dla mnie na bogato na maxa bo w żadną pozycje nie grałem. Zwłaszcza BF zaskakuje bo to przecież w miarę świeża pozycja Obiecali coś niezłego no i faktycznie! Zauważ tylko że sporo gierek w GwG to gry z potężnymi (drogimi) season passami i DLC, nie bój się oni sobie tą darmowość odbijają. Ja cieszę się na Judgment! Nie miałem zamiaru tej gry kupować, ale za free można obadać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 chyba na kwiecień? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Oczywiście ze na kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Też macie ciągłe problemy z kupnem czegokolwiek na XBL, dzisiaj chciałem kupić przez PC Lego Przygoda, wszystko pięknie, a tu nagle komunikat: zakup nie może być wykonany, spróbuj później, żadnych kodów błędu. Z GwG też musiałem się kontaktować z supportem, bo darmowych gier mi nie widziało, ech... Poczekam do wieczora, spróbuję z konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zwykle Marketplace "siada" zaraz przed i po zmianie promocji, niejednokrotnie też wypisywało mi takie farmazony, zwykle wystarczyło przeczekać parę godzin i można było ściągać grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 No i dupa, za paypala korzystać nie mogę, przynajmniej przez kilkanaście dni, bo musi się konto "oczyścić". Ponieważ kiedyś korzystałem z niego do robienia zakupów na US M$ store, UK live, ale i na PL to podejrzewają jakąś ściemę i na wszelki wypadek nie autoryzują mi transakcji. Najzabawniejsze kurwa jest to, że kilka dni temu na zakup robiłem przez windows phone. Swego czasu specjalnie już region na PL zmieniłem, żeby mieć już wszystko dopięte, a to taki cyrk. Games with Gold też nie mogłem pobrać przed kontaktem z supportem. I najzabawniejsze - dodałem kartę i też nie mogę nic kupić :O Już nawet poprosiłem, żeby usunęli mi wszystkie dane powiązane z US i UK, nie mogą tego zrobić, a mogę się założyć, że pewnie to nie ostatni kontakt z supportem. Jaki bajzel tam mają to ja nie wiem, jak tu kuźwa XO kupować w ogóle skoro zakupów nie da rady robić Cytuj Odnośnik do komentarza
IceCent 0 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam, czy ktoś jest w stanie powiedzieć, jak wygląda aktualna sytuacja Live w Polsce. Czego brakuje, i czy przenosząc konto z UK stracę wszystkie gry z automatu, jak to wyglądało kiedyś, czy tylko to czego brakuje u nas. W cyfrowej dystrybucji kupowałem rzadko, fanem raczej nie jestem. Tytuły, które posiadam: - Jet Set Radio - Lara Croft: GoL - Driver: San Francisco - Winterbottom - Shadow Complex - Perfect Dark - Splosion Man - Ms. Splosion Man - The Maw - Comic Jumper - Ilomilo Czy jest w ogóle sens zabawy z przenoszeniem konta? Golda, z tego co wyczytałem, nie stracę? Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Po co chcesz przenosić? Jeśli chodzi o starsze gry to może ich nie być na Marketplace. IMO trochę nie ma sensu zmieniać poza możliwością kupowania w plnach. Jak masz zdrapki w złotówkach to załóż drugie konto. Czasem u mnie na USA są lepsze promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam, czy ktoś jest w stanie powiedzieć, jak wygląda aktualna sytuacja Live w Polsce. Czego brakuje, i czy przenosząc konto z UK stracę wszystkie gry z automatu, jak to wyglądało kiedyś, czy tylko to czego brakuje u nas. W cyfrowej dystrybucji kupowałem rzadko, fanem raczej nie jestem. Tytuły, które posiadam: - Jet Set Radio - Lara Croft: GoL - Driver: San Francisco - Winterbottom - Shadow Complex - Perfect Dark - Splosion Man - Ms. Splosion Man - The Maw - Comic Jumper - Ilomilo Czy jest w ogóle sens zabawy z przenoszeniem konta? Golda, z tego co wyczytałem, nie stracę? Golda nie stracisz, ale jeżeli masz jakieś środki pieniężne na koncie, to z nich już nie skorzystasz, nie ma możliwości przeniesienia waluty. Na polskim live brakuje działu indie, nie ma dostępu do xbox video. Ważniejsze aplikacje są. Cytuj Odnośnik do komentarza
MissD2Anna 3 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 nie przenoś. Wymienionych gier nie stracisz (nie powinieneś), ewentualnie jakieś DLC (ja straciłam piosenki do Lipsów), i też stosunkowo niedawno przenosiłam konto z UK na PL i żałuje - chociażby przez kaleczony język polski, którego nie można zmienić na angielski. Masz przymusowo główne menu po polsku i koniec. Gdyby było dobrze spolszczone to pół biedy, ale niestety jest to tak nieudolnie przetłumaczone że aż razi przy czytaniu tego. Gdybym miała ponowie przenosić konto na PL - nie zrobiłabym tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Jesteś pewna, że nie zmienisz języka? Wydaje mi się, że akurat jest taka opcja w ustawieniach konsoli -> region i język (ale sprawdzić muszę w domu). W sumie dla mnie rodzaj konta różnicy nie sprawia, konsola służy mi do grania, nie do oglądania dasha. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
MissD2Anna 3 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Na Xbox one tak, na 360 nie. Przetestowane na kontach moim i brata. Język mogę zmienić, ale jest angielski tylko gdy jestem offline. Na XBL wszystkie informacje, promocje etc. są wyświetlane w języku polskim. I dalej tak jest pomimo że mam konsolę ustawioną na angielski. Co do gier, nawet ostatniego Tomb Raidera, którego dali w GwG MUSIAŁAM ściągnąć z polskim dubbingiem i nie mogę tego nigdzie zmienić :< Nie żeby jakoś BARDZO mi to przeszkadzało... Ale jednak dubbing nie jest tak dobry jak angielski :< Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez MissD2Anna Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 W maju w goldzie Mafia 2 i F1 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzes!ek 37 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) A Black Flag z golda ma polskie napisy? Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Grzes!ek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Warto zapłacić te 40 zł za przepustkę sezonową do Bioshock Infinite? Ciśnienia jakiegoś na to nie mam, ale kto pyta nie błądzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi