Opublikowano 5 maja 20159 l Jeśli podobały Ci się 2 pierwsze części to koniecznie. Powrót do tamtego klimatu, a nawet więcej.
Opublikowano 5 maja 20159 l Dodatki do Bioshock naprawdę godne polecenia. Clash in Cloud to tylko gra typu "Horde" bez większego potencjału na ogrywanie w kółko, ale Burial at Sea, palce lizać! Protip za 13zł można ograć Blood Dragon w tym tygodniu, super okazja! Edytowane 5 maja 20159 l przez Zimol
Opublikowano 29 maja 20159 l I bardzo dobrze, na początku miesiąca cebulę miesiąc golda i mam kolejne 3 gry (a jeszcze Hitman: Absolution z poprzednich miesięcy czeka...), zwłaszcza, że Złodzieja pudełkowego chciałem kiedyś tam i tak kupić. M$ taki dobry
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Nadal nic. Na profilu xl Polska na fb z tego co widze wiele osób zgłasza ten sam problem. We wszystkich przypadkach ta sama odpowiedź: skontaktuj sie z supportem, czyli coś w stylu "odwalcie się".
Opublikowano 24 czerwca 20159 l Jedynka jest świetna i juz sie powoli kończy, dlatego sie juz powoli rozglądam, za Wiedźmin 2 Zabójcy Królów. Podpowie mi ktoś ile ta gra teraz kosztuje na xbona360 live i czy jest możliwość grania, po polsku z zagranicznej wersji gry/ sklepu(UK, FR)? pozdrawiam.. Edytowane 24 czerwca 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 24 czerwca 20159 l Wersja ze sklepu uk niestety nie posiada polskiego języka Edytowane 24 czerwca 20159 l przez kubson
Opublikowano 25 czerwca 20159 l Czy tylko ja mam problemy z dodaniem Thiefa z oferty Games with Gold przez stronę Xbox? Wyświetla mi się komunikat: "To Twój pierwszy zakup? Aby upewnić się, że będzie zgodny, zaloguj się w usłudze Xbox Live przy użyciu konsoli i spróbuj ponownie." Czytałem w innym temacie, że ktoś rekomendował dodanie tytułu płatności do konta w celu rozwiązania problemu, ale już to uczyniłem i nie pomogło. Co ciekawe Just Cause 2 z GwG przeszło mi bez problemu, choć wcześniej musiałem dokonać migracji konta, bo okazało się, że byłem jeszcze zarejestrowany w UK z zamierzchłych czasów Games For Windows Live... Zakup przez X360 odpada, gdyż posiadam jedynie XOne, a gry na 360 zaczynam zbierać na wypadek dodania wstecznej kompatybilności.
Opublikowano 28 lipca 20159 l W Games with Gold na sierpień obie części Metro: - 2033 1-15 sierpień - Last Light 16-30 sierpnia
Opublikowano 29 lipca 20159 l Przynajmniej będę miał cyfraki i Last Light nie będę musiał wyciągać z pudełka. Dobry miesiąc, Metro 2033 - świetna gra.
Opublikowano 1 września 20159 l Tak. Wersja oferowana w usłudze Gry na żądanie obsługuje języki angielski, czeski, węgierski, polski, rosyjski.
Opublikowano 29 listopada 20159 l Często przeceniają Raam's Shadow do Girsów trzecich? Była ostatnio jakaś obniżka?
Opublikowano 29 listopada 20159 l Poczekaj na promo z Season Passa, pojawia się raz na kwartał, cały season pass wychodzi chyba 17 zł (zamiast 110).
Opublikowano 30 listopada 20159 l Często przeceniają Raam's Shadow do Girsów trzecich? Była ostatnio jakaś obniżka? Przeceny możesz sprawdzić na stronie - http://xbldb.com/offers/004-b1c Przeceny season passa - http://xbldb.com/offers/003-bf2
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Poczekaj na promo z Season Passa, pojawia się raz na kwartał, cały season pass wychodzi chyba 17 zł (zamiast 110). Raczej 36zł zazwyczaj kosztuje w przecenie.
Opublikowano 4 stycznia 20169 l Jest możliwość "zaklepania" gry z Games with Gold przez stronę? Pokazuje mi, że jest "gratis z kontem Gold" ale jak chce "kupić" to pojawia mi się opcja płatności.