Opublikowano 4 stycznia 20169 l No i wtedy klikasz dalej bo masz albo 0zł w przypadku gier na XO albo Bezpłatne w przypadku gier X360.
Opublikowano 25 maja 20168 l Da radę jakoś kupić grę częściowo z kasy z konta XL a reszte dopłacić np. Kartą lub PayPalem (czy tu jakaś prowizja dodatkowo?). Mam konto USA i chciałbym kupić Lego Pirates bo też jest w BC. Na XOne nawet widzę 12,50 PLN, ale jak daję kup to mi przerzuca na dolary a mam tylko 3$ a trzeba 5$
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Mam po kodziku na BATMAN: ARKHAM ASYLUM i ARKHAM CITY na X360 . Wersje zwykłe, nie GOTY. Kto pierwszy na PW ten lepszy Proszę by osoby, które mają już daną grę, po prostu dały szanse innym, a jak masz jedną z nich to weź tej której nie masz !
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Mam obie, nie przeszedłem żadnej:/ AC nawet nie odpaliłem... +za inicjatywę.
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Gry duże, ale pewnie przez wielu pewnie ograne, dlatego też pierwsze zgłoszenie napłynęło dopiero teraz Kody lądują u użytkownika tomzacz
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Lost Oddysey za darmo! https://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Lost-Odyssey/66acd000-77fe-1000-9115-d8024d5307fa?noSplash=1
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Nie mój typ gry, ale skoro cebula to dodałem Edytowane 14 grudnia 20168 l przez marbel007
Opublikowano 14 grudnia 20168 l nie, przy lost odd pisze kup grę za 0zł - a jak chcesz kupić bez dodanych opcji płatności kup - wymagana opcje płatności pobierz za darmo - opcja płatności nie jest wymagana
Opublikowano 22 marca 20187 l Czy dragon age origin i dragon age 2 nie są dostępne na polskim markeplace? Chciałem kupić bo są teraz w DwG, ale na stronie dostaje 404, z poziomu Xbox one nie widzę w ogóle tych gierek, a x360 nie mam aktualnie pod ręką.
Opublikowano 23 marca 20187 l https://marketplace.xbox.com/pl-pl/Product/Dragon-Age-2/66acd000-77fe-1000-9115-d8024541090b DA2 jest, DA:O nie ma (tylko dodatki są dostępne do kupienia).
Opublikowano 23 marca 20187 l Tych tytanów za 23,70zł aż żal nie kupić. https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/titanfall-2-edycja-ultimate/bt21jh17gcvc Jeszcze edycja ultimate .
Opublikowano 13 maja 202413 maj Niedługo sklep zdycha - ktoś wybiera się na zakupy, zwłaszcza pod kątem arcade? U mnie np. wleciały DN3D, Wormsy i Burnout Crash. Kusi jeszcze Crazy Taxi DN3D to inny port niż 20th anniversary, jest zrobiony na jfduke, a nie eduke32. Dla mnie jest najbliższy wersji dosowej w feelingu i klimacie. Do tego prawilne 4:3 i dobre audio, podczas gdy port np. na PS4 ma totalnie spieprzony dźwięk. Wormsy 2 to jedna z najlepszych tanich party/rodzinnych gierek - zawrotne 17,99 PLN. Na fizyku wyszła tylko w kompilacji i obecnie stoi po 150zl w górę. Oryginał pamiętam jak przez mgłę, ale to wydanie wygląda bardzo ładnie, działa płynnie, grywalne. W tej cenie must have. Burnout Crash dzisiaj by wyszedł jako mobilek free to play z milionem mikropłatności. Na premierę chyba każdy miał wyjebane, dziś całkiem fajna ciekawostka growa. Jak dla mnie easy to learn, hard to master. B3 i Revenge są łatwiejsze
Opublikowano 13 maja 202413 maj Jak czujesz miętę do Vigilante 8, to może sprawdź remake, i daj znać czy się do czegoś nadaje, bo żółtko odstrasza.
Opublikowano 13 maja 202413 maj 5 minut temu, SlimShady napisał: Jak czujesz miętę do Vigilante 8, to może sprawdź remake, i daj znać czy się do czegoś nadaje, bo żółtko odstrasza. Grałem w demo i nie zachęca, straszny kasztan