Skocz do zawartości

Marketplace

Texz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No bo coś tam jeszcze na US jest wyłącznie (ale bodaj El Shaddai tylko) 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Dzisiaj mega promocje na POLSKIM Live:

Borderlands 2 - 1360 MSP ~ 49 zł

Dishonored - 1360 MSP ~ 49 zł

Ceny z MSP na PLN przeliczone na podstawie standardowej ceny za zdrapkę 2100 MSP = 75 zł.

Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)

Max Payne 3 - 49,99/960msp

Left for Dead 2 49,99 zł/960 MSP
Metal Gear Solid HD 49,99 zł/960 MSP
Metal Gear Solid Peacewalker 24,99 zł/480 MSP

edit. jak ktoś ma konto na UK to MP3 można kupić za około 20zł

Edytowane przez _Be_
  • 3 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Warto dodać, że jak ktoś ma jakieś zlewki MSP na drugim koncie na UK, to będzie mógł kupić Dead Rising: Case Zero, które będzie za 160 MSP. Ważne bo do tej promocji nie trzeba mieć Golda.

Opublikowano

UWAGA!

Na chińskim regionie jest za darmo Assassin's Creed III (z tego co widzę bez blokady regionalnej).

Wystarczy założyć profil na ten region by go pobrać.

Wygooglujcie sobie co i jak.

P.S. Mają bardzo wolne serwery.

• Plusik 2
Opublikowano

Czemu? Nikt przecież się nie włamuję, i nie kradnie zawartości cudzego konta. Wszystko jak najbardziej legalne. To pomyłka chińskiego oddziału marketplacewięc dlaczego winę mieliby ponosić użytkownicy? Kiedyś i w Polsce była podobna pomyłka - za darmo były dodatki do Bad Company 2 (wiem, bo sam skorzystałem wówczas).

Opublikowano

Czemu? Nikt przecież się nie włamuję, i nie kradnie zawartości cudzego konta. Wszystko jak najbardziej legalne. To pomyłka chińskiego oddziału marketplacewięc dlaczego winę mieliby ponosić użytkownicy? Kiedyś i w Polsce była podobna pomyłka - za darmo były dodatki do Bad Company 2 (wiem, bo sam skorzystałem wówczas).

Faktycznie, czytam trochę w necie i może być ok. Pewnie wysypią się aukcje na allegro z kontami z ACIII :)

Opublikowano (edytowane)

Na chwile obecna wycofali tego asasyna (w ogole usuneli go z marketu:P), wiec nie da sie sciagnac, a jak ktos byl w trakcie to ma corrupted file (tak jak ja). Jak wrzuca gre na rynek juz bez mozliwosci sciagania za free to prawdopodobnie bedzie mozna ja pobrac poniewaz tytul widnieje w download history ;] Ewentualnie beda musieli pobanowac wszystkie nowo utworzone chinskie konta  :P

EDIT:

1. Migrowalem konto na PL (nie wiedzialem, ze nadal mozna to robic)

2. Gra jest w historii pobierania (rowniez nie wiedzialem, ze historia zostaje po migracji)

3. Gra sciaga mi sie ponownie O_o

EDIT2:

Gra sciagnela sie bez problemu. Wszystko smiga jak nalezy, wersja PL i sejwy rowniez dzialaja :)

Edytowane przez Ins
Gość Szprota
Opublikowano

Spokojnie zaniedługo polaczki-cebulaczki-cwaniaczki zaczną sprzedawać chińskie konta z AC3 bo okazyjnej cenie na alledrogo :P

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Kupiłem sobie stół Plants vs Zombies do mojej kolekcji Pinball FX2  :)

Promocja mega, kupowałbym gdybym już tych "wszystkich" gier nie miał :P

Edytowane przez DonSterydo