Andreal 2 123 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 (edytowane) Dzięk za info... ale Anala Pobódkę kupiłem, Rage na półce czeka... Za dużo dobrego na raz też niedobrze. Na ostatni kod też jeszcze czekam. Edytowane 28 maja 2013 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Ja kupiłem 6000 MSP i dzisiaj jeszcze jeden kod na 1200 MSP. Kupiłem już Alice: Madness Returns, Battle Block Theatre i Ghost Recoon: Future Soldier. Musiałem wszystkie dodatki z HDD pokasować bo już miejsca braknie na gry Za takie śmieszne pieniądze, to można sobie chomikować Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Widzę, że i Dark Souls wyłapałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 (edytowane) Widzę, że i Dark Souls wyłapałeś? Dark Souls nie kupowałem bo mam już na DVD. Ale cena w promocji zacna. Edytowane 28 maja 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 XboxEMWAov4brjw76 Ten kod jeszcze działa, właśnie się pokusiłem na kolejne 1200... Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Jak wy to zamawiacie? Za każdym razem jak próbuję dodać kartę/paypal to wywala mi błąd. Mam tak na każdym koncie (GB/US/PL). Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 (edytowane) Ipad lub chrome w trybie incognito wskazane. Płacone paypalem. Wejdź w link podany przez ravena z poprzedniej strony, dodaj do koszyka, wpisz kod, zaloguj się normalnie na któreś ze swoich kont. Później bez problemu powinieneś móc dodać formę płatności. Edytowane 28 maja 2013 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Ja sie zalogowałem na swoj adres email normalnie z Xboxa a potem dane z USA jakies z dupska. Pobrało 17 zł z karty. Jakby ktoś sie zastanawiał co kupic to polecam "Monaco" z XBL. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Ipad lub chrome w trybie incognito wskazane. Płacone paypalem. Jestem na chrome w incognito, bo tylko tam działają kody zniżkowe. Karty mam w PKO i MultiBanku i jeszcze 2 konta Paypal, żadne nie wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Mój brat też jakiś problem z tym miał, ale w końcu paypala mu dodało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Sprawdź czy przypadkiem Ci z konta kasy nie pobrało, mi na ostatnim etapie niby też jakiś problem wywaliło, ale kasę pobrało, a to znaczy, że przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Mi pomogło wywalenie wszystkich ciastek powiązanych z microsoftstore - wcześniej za cholerę nie chciało przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Lacznie kupilem 15 kodow, z czego 10 nie dla siebie... spoko bonusik od Micro Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 (edytowane) Mi pomogło wywalenie wszystkich ciastek powiązanych z microsoftstore - wcześniej za cholerę nie chciało przejść.Usunąłem. Nic to nie dało, kasy nie pobiera. Jak próbuję dodać kartę/pay-pal to mam: We can't authorize the payment method. Please make sure the information is correct, or use another payment method. If you continue to get this message, please contact your financial institution. Jak próbuję kupić wcześniej dodaną kartą: We are experiencing technical difficulties. Please contact customer service for assistance. edit: Wygląda na to, że oflagowali mi wszystkie konta. Kur.wa pięknie. Edytowane 28 maja 2013 przez _Shaman_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Cytat We are experiencing technical difficulties. Please contact customer service for assistance. Ja ciągle to miałem. Jak wspomniałem - wywaliłem ciastka i poszło za pierwszym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Ja to miałem i kasę z konta pobrało Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Wygląda na to, że oflagowali mi wszystkie konta. Kur.wa pięknie. Takie pytanko. Co to znaczy "oflagowali mi wszystkie konta"? To jest jakiś xboxowy warn? Sorry za offtop ale ciekaw jestem Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Wygląda na to, że oflagowali mi wszystkie konta. Kur.wa pięknie. Takie pytanko. Co to znaczy "oflagowali mi wszystkie konta"? To jest jakiś xboxowy warn? Sorry za offtop ale ciekaw jestem Raczej mi chodziło o konta Paypal, bo do żadnego konta xboksowego nie mogę ich przypisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Kody kupione dzisiaj przed chwila doszly, ten z soboty nadal nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 (edytowane) Macie jeszcze działające kody zniżkowe? Żaden z poprzednich już nie działa :confused: Edytowane 28 maja 2013 przez Darth Krizzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 MS chyba ubił promocję - ludzie piszą że dostają nowe kody/mają nigdy nie użyte kody które nie działają (Invalid Code). Także chyba już po promo. Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 ms wydal na ta promocje chyba wiecej niz chcial Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Akcja była w obiegu tydzień czasu i tak szok, że zrobiło się o niej głośno w necie dopiero wczoraj tak naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Dobra dobra, ale jak mam hajs pobrany i są w historiach transakcji na koncie bankowym to już pewnikiem dostane? Raczej mi nie zwrócą pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 28 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2013 Albo zwracają kasę albo przysyłają kody. Jak coś to historię masz jeszcze tutaj. https://login.live.com/ - zakładka Informacje billingowe (trzeba przełączyć na US Account). I to jedyne miejsce na stronach MS'u gdzie mam info że płaciłem za te kody Tylko wysłane pojawiają mi się w historii zamówień sklepu a tak to brak info ogólnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi