Opublikowano 28 maja 201311 l Dzisiejsze zamówienie mi anulowano, niedzielne jeszcze wisi, ale widać, że już po ptakach. Edytowane 28 maja 201311 l przez Andreal
Opublikowano 30 maja 201311 l zamowilem kilka kodow w poniedzialek dzisiaj na konto dostałem zwroty : (
Opublikowano 30 maja 201311 l No ja nie dostałem zwrotów, a i kodów nadal też nie mam a już mijają 4 dni. Ale może dlatego że nie pracują w Boże Ciało xD
Opublikowano 30 maja 201311 l Maz - następnym razm podawaj dane adresowe któregoś z tych stanów - Alaska Florida Nevada South Dakota Texas Washington Wyoming Nie będą Ci doliczać podatku do opłaty (ogólnie mówię - nie tylko dotyczy to sklepu MS) E: Na Playstation Store nie doliczali (ale to dawno temu było) - my bad - poprawione.
Opublikowano 30 maja 201311 l ms wydal na ta promocje chyba wiecej niz chcial Wydał? A co ich kosztują wirtualne punkciki? Wg. mnie to genialne posunięcie było, napędzili sobie w ten sposób ogromną sprzedaż tych kodów i tym samym tuż przed premierą X1 "wietrzą magazyny".
Opublikowano 30 maja 201311 l Do Waszyngtonu rownież doliczają podatek, u mnie również jedno zamówienie cały czas "wisi".
Opublikowano 30 maja 201311 l ms wydal na ta promocje chyba wiecej niz chcial Wydał? A co ich kosztują wirtualne punkciki? Wg. mnie to genialne posunięcie było, napędzili sobie w ten sposób ogromną sprzedaż tych kodów i tym samym tuż przed premierą X1 "wietrzą magazyny". ale z czego maja czyscic te magazyny, z kodoow generowanych na pc, czy z plikow ktore leza sobie gdzies tam na serwerach? co nie zmienia faktu, ze dzieki tej akcji mowi sie jeszcze wiecej o M$.
Opublikowano 30 maja 201311 l oryginalna American MsGees Alice za darmo na marketplace. sorki, wymagana płyta Alice Madness Returns do grania. Ale jak ktoś używkę kupi jak znalazł Edytowane 30 maja 201311 l przez Andreal
Opublikowano 30 maja 201311 l Alice: Madness Returns Battlefield: Bad Company 2 VIP Bulletstorm Online Pass Dragon Age: Origins - The Stone Prisoner DLC Dragon Age 2: The Black Emporium DLC Kingdoms of Amalur: Reckoning Online Pass Mass Effect 2 Cerberus Network Medal of Honor Online Pass Need for Speed: Shift 2 Unleashed Online Pass Skate 3 Skate Share Pack takie rzeczy za free na marketplace
Opublikowano 1 czerwca 201311 l Moje kupione w 'promocji' punkty doszły dzisiaj, czyli po 5 dniach czekania. Teraz albo gunslinger albo far cry blood dragon
Opublikowano 1 czerwca 201311 l ms wydal na ta promocje chyba wiecej niz chcial Wydał? A co ich kosztują wirtualne punkciki? Wg. mnie to genialne posunięcie było, napędzili sobie w ten sposób ogromną sprzedaż tych kodów i tym samym tuż przed premierą X1 "wietrzą magazyny". ale z czego maja czyscic te magazyny, z kodoow generowanych na pc, czy z plikow ktore leza sobie gdzies tam na serwerach? co nie zmienia faktu, ze dzieki tej akcji mowi sie jeszcze wiecej o M$. Dlatego napisałem to w cudzysłowiu, przecież nie da się wietrzyć magazynów z generowanych automatycznie kodów. Chodzi mi raczej o napędzenie sporej sprzedaży tych kodów w ostanim momencie przed przesiadką mas na X1.
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Jednak IMO developerom muszą zapłacić jak ktoś kupi gierkę. Nie do końca widzę sens wyprzedawać punkty po takiej cenie...
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Tez dostalem wczoraj reszte kodów, ale nie dostalem wiecej pkt za zwloke płacze cebulą.
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Punkty EU działają z polskimi kontami ? Brakuje mi 140 msp do Dark Soulsa, gdzie można kupić mniejsze ilości punktów ? Na allegro jedynie 800+ ;/
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Jakby ktoś chciał odsprzedać ze dwa lub chociaż jeden to ja chętnie kupię.
Opublikowano 2 czerwca 201311 l jakby ktoś kiedys chcial jakies chinskie punkty ( z pobierania profili ) to moge pokierować, wychodzi okolo 15 zł za 1200 punktow
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Szkoda bana na takie punkty. Edytowane 2 czerwca 201311 l przez Andreal