Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Jakby co, to dzisiaj jest w promocji The Walking Dead - pierwszy odcinek darmo, a pozostałe 4 po 6,11 zł każdy.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 293,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy odcinek Walking Dead za darmo (do 31 grudnia).

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Rayman Legends za FREE   On your PC 1. Go here to make a new profile on your PC 2. Important steps here: Click on I already have an email and put in some weird shit, just remember to write it down.

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Sporo gier w promocji:   - Far Cry 1, 2 i 3 - Borderlands 2 - Blood Dragon, - Bioshock 1 i 2 - Spec Ops - XCOM - Mafia 2 - Duke Nukem Forever   + dodatki   Sprawdźcie sobie na tej stronce

Opublikowano

Gdybym lubił samograje to bym wziął.

a tam pier.dolisz, akurat tutaj liczy się klimat i story.

Opublikowano

Za interaktywny komiks na 14h opłaca się wydać te 20 zł. Wybory są iluzoryczne, ale historia jest wciągająca.

Dzisiaj za grosze FEZ, Speluny i Terraria. Cholera, mogliby chociaż podać jakie gry planują rzucić (tak jak w zeszłym roku), nie wiem czy brać Spelunky czy czekać dalej. Jeszcze się okaże, że zostanę z tymi zakiszonymi 20 zł :P

Opublikowano

A ktoś mi może powiedzieć ceny w PLN Charlie Murder i A.R.E.S. na polskim XBL. Ja mam swoje konto z czasów jak jeszcze polskiego odpowiednika nie było i nie migrowałem bo mi się nie chciało hehehe. Czy na jakmkolwiek XBL (stany, europa, cokolwiek) są jeszcze Mutant Stormy??

Opublikowano

Charlie Murder - 34,99 zł

A.R.E.S. Extinction Agenda EX - 54,99 zł
Opublikowano

Season Pass do Horizon za 54 zł (w jego skład wchodzi 6 DLC z autami + Horizon Rally).

Złamałem się, dołożyłem 34 zł do portfela i kupiłem. Lepszej okazji już chyba nie będzie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

To hardkor z Ciebie jak dałeś 70 zł za samo Rally :P

Opublikowano

ja mam z kolei problem bo nie mogę zapłacić za ten Season pass. Mam paypala i wyskakuje mi komunikat żebym spróbował pózniej. Tak z xboxa jak i ze strony. Konto mam na UK...za postacie i kostiumy do umvc3 zapłaciłem bez problemów. Ktoś ma jakąś radę?

Opublikowano

Środki na koncie są? Sprawdź też ważność karty kredytowej. Za te fatałaszki płaciłeś dużo wcześniej?

Opublikowano

Srodki na koncie są, z karty też nie chce mi pobrać. (pipi)! A za wszystkie stroje zapłaciłem kilka dni temu niecałe 5 funtów.

Opublikowano

Jak się kupi ten cały season pass to dochodzi całkiem sporo do wyjeżdżenia - 1000 Club (bo mamy w końcu auta :P) i wyścigi na szutrze, które generalnie miażdżą :)

Opublikowano

Dzisiaj są promocje na cztery bijatyki:

Mortal Kombat Kollection - 8,74 zł

Virtual Fighter 5 Final Showdown - 13,74 zł

Street Fighter III: Online Edition - 13,74 zł

Soul Calibur II HD - 34,99 zł

Opublikowano

Panowie a czy na Marketplace amerykańskim mogę kupować polską kartą? Czy tak jak w PSS ten myk nie przejdzie? Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem jak z marketplace, ale w swego czasu punkty brałem z amerykańskiego M$Store i płaciłem polską kartą.

Opublikowano

OOo widzę Charlie Murdera za 11 zeta, Panowie na 360 chyba jest tak samo jak na ps3, kupuję gry na innym koncie i gram na swoim? To bym sobie założył konto na Polskę. Zuma Revenge też fachowa jest

Opublikowano

coś Hitman Absolution nie chce sie uaktywnić do pobrania...

Batman: AO, Battlefield 4 i ME3 po "-1" zecisza

Edytowane przez Sydney

Opublikowano

Ooooooo, super promocje. Charlie Murder łyknięte, Wolf Among Us za frajer :)

Zastanawiam się nad I Am Alive i Ducktales, z tymi poczekam do końca wyprzedaży, może będą jeszcze lepsze okazje. Dobre ceny.

Mój bilans tej promocji na dzień dzisiejszy:

- Season Pass do Horizon,

- Charlie Murder,

- Wolf Among Us (free)

- Borderlands 2 Ultimate Upgrade Pack (free)

Opublikowano

Podobno na którymś z zagranicznych Marketplace jest zapowiedziana promocja na 28 grudnia na Trials Evolution + DLC, niby -75% jeśli dobrze zrozumiałem.

Opublikowano

A tu potwierdzenie tego co pisałem wcześniej:

BcQpjJDCMAAfK9o.jpg