Skocz do zawartości

Marketplace

Texz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jakby co, to dzisiaj jest w promocji The Walking Dead - pierwszy odcinek darmo, a pozostałe 4 po 6,11 zł każdy.

Opublikowano

Gdybym lubił samograje to bym wziął.

a tam pier.dolisz, akurat tutaj liczy się klimat i story.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Za interaktywny komiks na 14h opłaca się wydać te 20 zł. Wybory są iluzoryczne, ale historia jest wciągająca.

Dzisiaj za grosze FEZ, Speluny i Terraria. Cholera, mogliby chociaż podać jakie gry planują rzucić (tak jak w zeszłym roku), nie wiem czy brać Spelunky czy czekać dalej. Jeszcze się okaże, że zostanę z tymi zakiszonymi 20 zł :P

Opublikowano

A ktoś mi może powiedzieć ceny w PLN Charlie Murder i A.R.E.S. na polskim XBL. Ja mam swoje konto z czasów jak jeszcze polskiego odpowiednika nie było i nie migrowałem bo mi się nie chciało hehehe. Czy na jakmkolwiek XBL (stany, europa, cokolwiek) są jeszcze Mutant Stormy??

Gość DonSterydo
Opublikowano

Charlie Murder - 34,99 zł

A.R.E.S. Extinction Agenda EX - 54,99 zł
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Season Pass do Horizon za 54 zł (w jego skład wchodzi 6 DLC z autami + Horizon Rally).

Złamałem się, dołożyłem 34 zł do portfela i kupiłem. Lepszej okazji już chyba nie będzie.

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo
Opublikowano

To hardkor z Ciebie jak dałeś 70 zł za samo Rally :P

Opublikowano

ja mam z kolei problem bo nie mogę zapłacić za ten Season pass. Mam paypala i wyskakuje mi komunikat żebym spróbował pózniej. Tak z xboxa jak i ze strony. Konto mam na UK...za postacie i kostiumy do umvc3 zapłaciłem bez problemów. Ktoś ma jakąś radę?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jak się kupi ten cały season pass to dochodzi całkiem sporo do wyjeżdżenia - 1000 Club (bo mamy w końcu auta :P) i wyścigi na szutrze, które generalnie miażdżą :)

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj są promocje na cztery bijatyki:

Mortal Kombat Kollection - 8,74 zł

Virtual Fighter 5 Final Showdown - 13,74 zł

Street Fighter III: Online Edition - 13,74 zł

Soul Calibur II HD - 34,99 zł

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Ooooooo, super promocje. Charlie Murder łyknięte, Wolf Among Us za frajer :)

Zastanawiam się nad I Am Alive i Ducktales, z tymi poczekam do końca wyprzedaży, może będą jeszcze lepsze okazje. Dobre ceny.

Mój bilans tej promocji na dzień dzisiejszy:

- Season Pass do Horizon,

- Charlie Murder,

- Wolf Among Us (free)

- Borderlands 2 Ultimate Upgrade Pack (free)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Podobno na którymś z zagranicznych Marketplace jest zapowiedziana promocja na 28 grudnia na Trials Evolution + DLC, niby -75% jeśli dobrze zrozumiałem.