Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Jak zwykle wszystko co już mam :P

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 293,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy odcinek Walking Dead za darmo (do 31 grudnia).

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Rayman Legends za FREE   On your PC 1. Go here to make a new profile on your PC 2. Important steps here: Click on I already have an email and put in some weird shit, just remember to write it down.

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Sporo gier w promocji:   - Far Cry 1, 2 i 3 - Borderlands 2 - Blood Dragon, - Bioshock 1 i 2 - Spec Ops - XCOM - Mafia 2 - Duke Nukem Forever   + dodatki   Sprawdźcie sobie na tej stronce

Opublikowano

A ja miałem Darksidersa, ale nie skończyłem więc dla mnie ok. BC 2 może lekki renesans przeżyje hihi.

Opublikowano

Jakiś premierowy platformówkowy indyk. 

Opublikowano
  W dniu 25.09.2014 o 17:28, marbel007 napisał(a):

W dniu 25.09.2014 o 16:38, ofsajd napisał(a):

w październiku podobno w GwG mają być Battlefield: Bad Company 2 (od 1.X) i Darksiders 2 (od 16.X)

Ekstra. Major Nelson to potwierdził. Pytanie czy będzie można bez problemu ściągnąć z konta USA? Został mi jeszcze jeden kod ze starej promocji na PayPalu. BTW Halo Reach ktoś ciągnął z GwG z konta USA?

Ja próbowałem ściągnąć Halo: Reach z konta UK i niestety nie dało rady.

Opublikowano

Ktoś wie, może miał taki problem, czemu podczas ściągania gier, gdy w coś gram, co jakiś czas wyskakuje komunikat "Przerwano pobieranie + tytuł gry". Potem znów zaczyna pobierać i znów przerywa. 

Opublikowano

To nie problem, tak to działa po prostu. W niektórych grach częściej w innych rzadziej, nie wiem dokładnie czemu, ale tak jest :P

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Żeby nie przeciążać łączą, konsola wstrzyjuje pobieranie. Np jak masz słaby transfer podczas zapisywania w chmurze itp

Opublikowano

Ponoć nie :) kumpel na PS3 kupił i żałował, bo jest bardzo uboga względem "dużych" produkcji.

Opublikowano

grałem, badziewie na szybko. jak jesteś fanem AC <3 to zagraj. jak nie zagrasz to absolutnie nic nie stracisz.

Opublikowano

Nie powiem, uniwersum mi się podoba, ale koniecznie dawkowane, w większej ilości AC nie jest za bardzo zjadliwy niestety. Chyba pominę jednak Liberation.

Opublikowano

Assassyn assasynem, ale nie wpadajmy w paranoję, nawet fan nie ogra DS'owych crapów :D które również rozwijają wątek Altaira. No i jest jeszcze PSPkowy potworek w postaci Bloodlines (choć chyba nie taki straszny).

Opublikowano

nic ni stracisz. pograłem, zapomniałem, nic to nie wniosło do mojego życia. jedna z tych rzeczy o których szybko się zapomina i przechodzi bez większych emocji.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. 

Czy ktoś się orientuje czy Assassins Creed IV Black Flag w sklepie Xboxa jest w polskiej wersji?

Opublikowano

Jest.

Opublikowano

Ale tylko napisy oczywiscie.

Opublikowano

Dobre chociaż tyle. Jeszcze raz dzięki.

Opublikowano

Kierwa, Season Passy do Assasyna 3 i 4 to odpowiedni 110zł (!!!fuck!!! za parę godzin story i 3 dodatkowe mapy/postacie w multi?!) i 79zł.

Kiedy ostatnio było na nie promo? Orientuje się kto? Niedawno było promo na same gry z serii, jak znam MS to po paru tygodniach (pewnie przy premierze Unity) może wskoczą z jakąś przeceną :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

GwG na listopad:

1-15 = Viva Piñata: Trouble in Paradise
16-30 = Red Faction: Guerrilla

Volgarr the Viking na XOne

Opublikowano

Deals with Gold - Xbox One:

Deals with Gold - Xbox 360:

Opublikowano

Deals with Gold

marketplace.xbox.com/pl-PL/Promotion/deals-with-gold