Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 293,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy odcinek Walking Dead za darmo (do 31 grudnia).

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Rayman Legends za FREE   On your PC 1. Go here to make a new profile on your PC 2. Important steps here: Click on I already have an email and put in some weird shit, just remember to write it down.

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Sporo gier w promocji:   - Far Cry 1, 2 i 3 - Borderlands 2 - Blood Dragon, - Bioshock 1 i 2 - Spec Ops - XCOM - Mafia 2 - Duke Nukem Forever   + dodatki   Sprawdźcie sobie na tej stronce

Opublikowano

Na razie praktycznie darowali sobie przecenianie DLC, szkoda, mam pare rzeczy które bym obadał za te 50% przeceny chociażby.

Dzisiaj na tapecie z dziennych promocji Murder Soul Suspect.

Bieda.

Opublikowano

W styczniu w gwg będzie Wiedźmin 2 oraz MX vs. ATV Alive

Opublikowano

Max Payne, Spec Ops The Line, Mafia 2 - po 14 zł (oprócz mafii, tej nie ma na polskim rynku).

I teraz pytanie: warto coś z powyższych brać?

Opublikowano

Mafia jest na polski rynku, tylko że za 32,49 zł.

http://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/mafia-ii/66acd000-77fe-1000-9115-d8025454087d?DownloadType=Game#LiveZone

Na pewno Maxa. Tylko się spiesz bo w ciagu kilku godzin 3-4 te promocje znikną, bo we wtorek się zmieniają na nowe.

To właśnie są chyba te nowe promocje.

Edytowane przez Grzes!ek

Opublikowano

Max Payne 3, za takie drobne to świetny deal. 

Opublikowano

Max Payne, Spec Ops The Line, Mafia 2 - po 14 zł (oprócz mafii, tej nie ma na polskim rynku).

I teraz pytanie: warto coś z powyższych brać?

Spec Ops to dobra gra i nawet o tym cosik napisałem, Mafia II jeszcze lepsza i szczerze mówiąc bardzo pozytywne zaskoczenie. \obie polecam

Opublikowano

Mi spec ops nie podobał, nie chciałbym marnować 10h na tak słabą strzelankę, ale fabularnie ok. Mafia 2 bardzo dobra gra, ale za taką cene to można w pudełku kupić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dodatek Minerva's Den do Bioshock 2 warty wydania 9zł? :P

Opublikowano

Jest.

Opublikowano

Skąd macie te info o takich świetnych cenach? czekałem na wyprzedaż z Bioshocka 2 i w końcu się doczekałem ale gdyby nie forumek to nie miałbym o tym bladego pojęcia, żadnego odnośnika do promocji, nic na stronie konsoli oraz xbox.com . Za 8,74zł to ściągam na momencie Minerve.

Opublikowano

Dzięki, nigdy nie widziałem wcześniej, a starych stron nie czytam. 

Zaopatrzyłem się praktycznie w całe DLC z uniwersum Bioshocka. Wiem, parę dni temu były lepsze ceny na DLC z Infinite'a, ale akurat w sylwestra nie myślałem łowić okazji na konsoli ;)

@Grzes!ek dziękówa :)

Opublikowano

DLC do infinite lepiej kupić tak, że kupujesz bioshocka infinite w pudełku nówke z season pass'em niż każde osobno za ~20zł

Opublikowano

Gdzie mogę jeszcze kupić kartę 50 PLN? Chodzi mi o automat, bo na keye.pl, e-key czy świat-gier nie ma. Jest na ultimie, ale 10 zł drożej w porównaniu z keye.pl

Opublikowano

Minerva's Den - wow, żeby każde DLC było takie, piękne zakończenie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Brother's a Tale of Two Sons i Sniper Elite V2 w goldzie na luty.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o te przeceny na gry EA. Ktoś się orientuje jak wygląda sprawa z DLC do gier ME ? Z tego co pamiętam z wersją ANG nie działały DLC z PL i odwrotnie. Teraz Cerberus network jest darmowy, mam konto na UK a ciągle pobiera mi Cerberus network PL. Pytam dla jasności by nie umoczyć kasy. Ktoś pomoże ?

Opublikowano

Jeżeli posiadasz angielską 2 i 3, to DLC kupione na live UK będą bez problemu działać.

Nie jestem pewien co do polskich wersji tych gier.