Suavek 4 630 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 No AŻ tak wierna to nie będzie. Na pewno sterowanie kompanami domyślnie już będzie, nawet nie jako opcja. Liczę, że w scenariuszu też coś poprawią, mimo wszystko, albo dodadzą trochę dialogów i scenek. EDIT: Dopiero teraz na spokojnie obejrzałem/przesłuchałem te zwiastuny i nieszczególnie podoba mi się nowy motyw muzyczny. Spoko, póki jest wokal, ale w pewnym momencie wchodzi jakieś jęczenie, które ciężko mi nazwać muzyką. Mam nadzieję, że da radę bez żadnego DLC zmienić na remiks Mass Destruction. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Pre-ordery na pudła i kolekcjonerki w US już się pojawiły. Kolekcjonerka z figurką 200$. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Trochę dziwnie się jednak teraz gra w P3P świeżo po obejrzeniu zwiastunów P3R... Spoiler Faktycznie, tej grze remake był potrzebny bardziej, niż sądziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 17 godzin temu, Suavek napisał: Pre-ordery na pudła i kolekcjonerki w US już się pojawiły. Kolekcjonerka z figurką 200$. W Europie będzie w ogóle pudlo czy tylko tfu cyfra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Nie widzę powodu, dla którego by miało nie być. Jedynie dostępność kolekcjonerki pod znakiem zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Figurka z kolekcjonerki wypada trochę słabo, przyznam. Szału nie oczekuję, ale figurki za mniej niż 20$ bywają dużo lepiej pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hanza71 41 Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Wlasnie pykam sobie w P4 na switchu i sie zastanawiam dlaczego odswiezona trojka na niego nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 4 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Jestem hetero, ale Shinjiro best husbando. Prawie jak Henry Cavill. Powtarzam się, ale w kontekście nadchodzącego remastera P3 wersja Portable jest warta uwagi już chyba tylko ze względu na babkę. Nieporównywalnie lepsze dialogi, S-Linki, eventy. Naprawdę cicho liczę, że ten Reload mimo wszystko zaczerpnie trochę elementów Portable, a nie będzie odwzorowany 1:1. Niemal wszyscy bohaterowie P3 naprawdę dużo zyskują dzięki babce. Junpei wypada bardziej charyzmatycznie, Akihiko w końcu zachowuje się jak człowiek, S-Linki pokroju Saori są jednymi z lepszych w całej serii nowych Person, a Shijiro, no cóż... Spoiler Ale gameplay'owo szlag mnie już trafia, przyznaję. Brak możliwości wyboru skillów przy fuzji, brak sensownego menu wyboru przy duplikowaniu Skill Cards, oraz cała masa innych niedociągnięć, które Atlus mógł w P3P mimo wszystko poprawić. Teraz naprawdę widzę, że jednak Remaster P3 był potrzebny. Gra się mocno zestarzała, w przeciwieństwie do P4G. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 196 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 no,to trzeba będzie się zaopatrzyć dużo zmian Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 A zassalem apke do preloadu na XSX. Zagram day 1 na pewno. Co prawda skonczylem w tym roku remaster ale to wyglada swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 W dniu 25.08.2023 o 00:52, Paliodor napisał: W Europie będzie w ogóle pudlo czy tylko tfu cyfra? Jakby co, to: https://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/atlus-persona-3-reload-gra-na-ps4.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 O kurde, nie pamiętałem tego, jak grałem w P3P lata temu, tudzież na małym ekranie AŻ tak tragicznie nie wyglądało... No kurcze MS Paint level master... (tak, to screenshot z gry, minimalne spoilery). Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Jeśli ktoś nigdy nie grał w P3, to w sumie trochę spoilerowaty ten nowy zwiastun. Just sayin' Podobają mi się te ich mundurki bojowe. Tartarus ciekawszy, ale nadal zdaje się grindowaty. Dużo zapożyczeń z P4 i P5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Chyba będzie grane po japońsku bo te nowe głosy, szczególnie Akihiko Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Chujowy angielski dubbing? Będę udawał zaskoczonego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Ja tam przyzwyczajony do eng dubu w personkach i dla mnie zawsze był okej chociaż pewnie gdybym miał możliwość zmiany jak zaczynałem przygodę z serią to bym też grał po jap. No ale w golden na vicie nie dało się zmienić a 5ka dostała pacza z jap jak już skończyłem grę Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Eng dubbing w 3 był spoko, ten nowy jakiś taki nijaki (wszędobylski Troy Baker, serio?). Ależ luty będzie gruby, najpierw Personka a potem gotg FFVII2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Tak serio, to nawet ja przyznam, że z dub P3 lubiłem Junpei, Akihiko, czy Mitsuru. Ale np. Fuuka była okropna i sam dubbing strasznie mi zniesmaczył tę postać. Niemniej jednak nowe głosy ze zwiastunów raczej słabe. Ale generalnie ja jestem wyznania, że zawsze oryginał > dub. Z innej beczki, mógłbym już skończyć P3P, ale OCD sprawiło, że uparłem się zdobyć komplet osiągnięć, tj. pierwszy raz w życiu pokonać Elizabeth. Innymi słowy, grind, grind, grind... Zły jestem, bo zabrakło mi dosłownie dwóch dni na zrobienie wszystkich S-Linków przy pierwszym podejściu. Ale grałem bez FAQ i trochę zjebałem priorytety, bo nie wiedziałem/pamiętałem, że później jest tak dużo dni wolnych od szkoły, kiedy praktycznie nie ma co robić... No ale do kompletu i tak trzeba grę przejść dwa razy, więc pół biedy. Lucyfer ze skillami do niszczenia mobków jednym uderzeniem już gotowy, więc szybko pójdzie, mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 20 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Jak coś, to nieco tańsze (-13%) pre-ordery na PC/Steam z legalnych źródeł: https://www.fanatical.com/pl/search?search=persona 3 reload https://www.gamebillet.com/search?q=persona+3+reload Wciąż czekam z decyzją na jakieś oferty kolekcjonerki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Wygląda spoko. Mogliby tylko popracować nad animacjami bo niektóre są tak koślawe że szkoda gadać. Wiem, że to Atlus i na bazie gierki z ps2 le kapkę więcej jenów mogliby sypnąć na projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 LRG wyda P3P i P4G w pudłach. Fajne wydania, ale trochę za późno moim zdaniem, szczególnie trójka. Już nawet pomijam cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 196 Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 fajnie fajnie,ale pózno, i za biedaporta z psp nie bede przeplacac jak mam wersje z psp/ps2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi