Suavek 4 695 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 Nowy dub ani w jedną, ani w drugą mnie nie rusza. Junpei brzmi bardzo dobrze. Reszta standardowo. Fuuka lepiej od oryginału, choć to żaden wyczyn, ale trochę jak dziecko. I tak będzie grane z japońskimi głosami. Fajnie, że jednak dodają trochę nowych aktywności, szczególnie z główną ekipą. Być może okaże się to właśnie tym elementem, którego brakowało oryginałowi, żeby odpowiednio przedstawić więź między bohaterami. Bo nadal uważam, że na tle kolejnych Person, to wypadli oni bardziej jak kompani, aniżeli przyjaciele (szczególnie w kontekście opłakiwanego The Answer). Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 Bardzo mi sie podoba to co widze. Dla mnie najwazniejsze to bedzie w koncu widziec te postacie na ekranie. P3P to tylko dymki i mocno statyczne tla. Czekam mocno. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 12 października 2023 Opublikowano 12 października 2023 Overworld wygląda bardzo prawilnie. Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 19 października 2023 Opublikowano 19 października 2023 Trochę screenshotów, w tym NPC. Niektóre postacie wyglądają chyba nieco lepiej, niż w oryginale - https://www.siliconera.com/persona-3-reload-character-profiles-and-new-screenshots-shared/ Aczkolwiek Yuko trochę "derpowato". Oczy jej zmniejszyli i chyba trochę "wybielili"... Oryg. Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 31 października 2023 Opublikowano 31 października 2023 (edytowane) Z wszystkich personowatych dupeczek właśnie Mitsuru to u mnie numer jeden. Edytowane 31 października 2023 przez michu86- 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 31 października 2023 Opublikowano 31 października 2023 12 minut temu, michu86- napisał: Z wszystkich personowatych dupeczek właśnie Mitsuru to u mnie numer jeden. Taa, zdecydowanie najlepsza dupeczka w P3, najlepszy charakter. Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 7 listopada 2023 Opublikowano 7 listopada 2023 Ja pierdzielę, z deszczu pod rynnę, ten dubbing... Nawet zaryzykuję stwierdzenie, że poprzedni głos był lepszy, a przynajmniej nie tak sztuczny. Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 11 listopada 2023 Opublikowano 11 listopada 2023 Nie do końca podoba mi się ten nowy motyw walki. Te jęczenie po wokalu autentycznie męczy uszy. Chyba skończy się zmianą na inny bgm, jeśli opcje na to pozwolą. Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Jak się ogląda te wszelkie ataki specjalne, to niepokoić może, że poziom trudności nie będzie wygórowany. Obawa uzasadniona, biorąc pod uwagę jak skończył Royal. Mitsuru bounce 10/10. Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Best husbando. Jestem jak zdarta płyta, ale z każdym kolejnym materiałem stwierdzam, że dubbing jest jednak słaby, z raptem paroma skromnymi wyjątkami. Chociaż nie wiem, czemu tak to przeżywam, skoro i tak gram z japońskimi głosami. Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 14 grudnia 2023 Opublikowano 14 grudnia 2023 Zastanawiałem się z czym mi się kojarzy portret Elizabeth. Już wiem. Spoiler Best waifu. Figurka też fajna: Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia Ja stwierdziłem, że na premierę nie biorę, choć jako oszołom i tak kupię grę dwa razy... Bo chcę grę na Steam, ale bym nie pogardził pudełkiem na PS5. Niemniej jednak w obu przypadkach poczekam na obniżki. Po ponad stu godzinach w P3P w zeszłym roku i P5R do nadrobienia nie mam obecnie ciśnienia na pre-order. Zobaczymy zresztą. W lutym zamiast tego na pewno wleci FFVII. Cytuj
tlas 440 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Jako że spędziłem w p3 okrągłe 0 godzin to wjeżdżam z tematem na premierę. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Ciekawe jak od strony technikaliow będzie się prezentowała ta Persona. Przekrój konsol spory nawet PS4 się załapało. Nie powiem pudełko do kolekcji by się przydało. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia 2 godziny temu, Paliodor napisał: Ciekawe jak od strony technikaliow będzie się prezentowała ta Persona. Przekrój konsol spory nawet PS4 się załapało. Nie powiem pudełko do kolekcji by się przydało. Patrząc na Atlusa, to dziwne, że nie ma wersji na PS3 . Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Ich cykle są najlepsze w branży. Pierwszą grę na PS4 wydali 2,5 roku po premierze konsoli. Pierwszą grę, która była specjalnie na PS4 a nie podbitą wersją z poprzednika, wydali prawie 5 lat po premierze konsoli. Ich pierwsze porty na Switcha wyszły w 2020. Takiej "dużej" gry robionej specjalnie z myślą o PS5 jeszcze nie wydali i pewnie jeszcze trochę minie lat, zanim taka będzie. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia 38 minut temu, ogqozo napisał: Ich cykle są najlepsze w branży. Pierwszą grę na PS4 wydali 2,5 roku po premierze konsoli. Pierwszą grę, która była specjalnie na PS4 a nie podbitą wersją z poprzednika, wydali prawie 5 lat po premierze konsoli. Ich pierwsze porty na Switcha wyszły w 2020. Takiej "dużej" gry robionej specjalnie z myślą o PS5 jeszcze nie wydali i pewnie jeszcze trochę minie lat, zanim taka będzie. Pewnie koło 2030 wyjdzie taka Bo ReFantazio też na PS4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi