KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 29 minut temu, tlas napisał: 90/90/90 oceny 3 Japońskich blockbusterów stycznia xD. Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia (edytowane) Edytowane 30 stycznia przez Plackus Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Podobno usunęli transfobiczne fragmenty dialogów. Gracze po raz kolejny ofiarą opresji. 1 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia To jak tam teraz figaro, 10/10 i grasz day zero w najbardziej dojebanej edycji? Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia poświęcić pojedynczej grze 60h? czy my mamy 2008 rok Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 4 minuty temu, Figaro napisał: poświęcić pojedynczej grze 60h? Jeśli to Personka? 3 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Nie ma co kupować na razie - podobno parę dlc incoming więc znowu zaraz kolejna wersja gry wyjdzie. Trochę żal.pl Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 24 minuty temu, Figaro napisał: poświęcić pojedynczej grze 60h? czy my mamy 2008 rok 4 2 2 Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 50h z ekipą personki 4? Chłopaku ja chce spędzić z nimi całe życie 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Personka 5? już w sumie lekko 300 godzin, a jeszcze Tactica czeka xD. 12 godzin temu, Plackus napisał: Ale, że RT w Japońskiej grze Atlusa, ale czaad . Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 15 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Personka 5? już w sumie lekko 300 godzin, a jeszcze Tactica czeka xD. Ale, że RT w Japońskiej grze Atlusa, ale czaad . Tactice skonczylem w 25h wiec sie nie nagrasz za mocno Zostalo tam kilka pobocznych misji ale nic co by mialo jakiekolwiek znaczenie. Ja powoli mysle o ograniu czworki. Trojke wlacze i sprawdze jak to smiga i pobiegam chwile po kilku miejscowkach. Do tej pory gralem tylko w wersje Portable i cholernie brakowalo mi mozliwosci "zwiedzania" lokacji. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 10 minut temu, pawelgr5 napisał: Tactice skonczylem w 25h wiec sie nie nagrasz za mocno Zostalo tam kilka pobocznych misji ale nic co by mialo jakiekolwiek znaczenie. Ja powoli mysle o ograniu czworki. Trojke wlacze i sprawdze jak to smiga i pobiegam chwile po kilku miejscowkach. Do tej pory gralem tylko w wersje Portable i cholernie brakowalo mi mozliwosci "zwiedzania" lokacji. Również ograłem tylko Portable, więc chętnie pogram tutaj, ten Tartarus nie wygląda źle, trochę pozmieniali, powiedziałbym, że ogólnie w stosunku do Portable to jest naprawdę wystarczająco dużo zmian, by się nie znudzić . Abstrahując, że nie ma paru rzeczy typu Female protag i The Answer, to kawał dobrej roboty jednak odwalili z tymi zmianami. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia The Answer ma być jako DLC wedle plotek jakiegoś typa z twittera, którego nie znam. Ile w tym prawdy? Sądząc po tym, że Sega wrzuciła New Game+ jako płatny dodatek do nowej Yakuzy można powiedzieć, że chyba całkiem sporo. 1 Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia No przecież nie złamią tradycji ogolenia personiarzy na dopakowane wydanie Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia (edytowane) Czy ta gra nie ma żadnego w ogóle DLC day1? WTF xD a nieeee Wszystko się zgadza w Atlusie, 429 złociszy za max wersję :). Edytowane 31 stycznia przez KrYcHu_89 Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 2 hours ago, XM. said: Nie ma co kupować na razie - podobno parę dlc incoming więc znowu zaraz kolejna wersja gry wyjdzie. Trochę żal.pl Czyli coś w deseń P5R? Właśnie zastanawiałem się czy czekać Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Motyw z Nowa Zelandia nie działa widzę 1 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Nie działa, bo premiera jest globalna. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego (edytowane) 18 godzin temu, Bzduras napisał: Nie działa, bo premiera jest globalna. Potwierdzam, działa po ustawieniu NZ cc: @Banan91PL Edytowane 1 lutego przez ProstyHeker 3 1 Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Wait, przetłumaczyli Personę na polski? Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Dokładnie tak figaro chan pojebane czasy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi