saptis 620 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 No i gdzie ta Afrika ? Chce pobiegac po wirtualnym safari ! Z tego co wiem to gracze w Japonii juz graja, a o Europie nadal nic nie wiadomo. Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 W stanach wyszła lub ma wyjść jako National Geografic coś tam Cytuj
blazej1980 0 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 gre mozna zamowic sobie w wersji angielskojezycznej z azjatyckich sklepow, ja ostatnio kupilem Demons Soul, full english, ksiazeczka z instrukcja po japonsku, ale dolaczyli taka jedna kartke z podstawowymi instrukcjami po angielsku. o dziwo gra szla tylko 10 dni, ladnie zapakowana. mozliwe ze niedlugo sobie zakupie afrike bo tez bylem ciekawy projektu. Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 (edytowane) Ale co Afrika też jest w wersji ENG? I wszystko będzie elegancko śmigało na europejskiej wersji PS3? Mógłbyś podać link do jakiegoś zaufanego sklepu z ofertą Afrika? Edytowane 23 maja 2009 przez Slupek88 Cytuj
blazej1980 0 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 ja znam 2 zaufane sklepy www.yesasia.com i www.playasia.com niektore gry nie wysylaja do europy albo innych czesci swiata, ale jak jeden serwis nie moze to drugi moze wiec zawsze da rade link do afrika i afrika podwodna (ktos cos tam mowil o tej podwodnej wersji) http://www.yesasia.com/global/hakuna-matat...-0-en/info.html http://www.yesasia.com/global/aquanauts-ho...-0-en/info.html Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 http://www.gametrailers.com/video/e3-09-afrika/51331 Afrika w sierpniu, ale to chyba tylko dotyczy US. Cytuj
Baapa 2 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Kupiłem na Alle import z Korei, gram od tygodnia..i jest dobrze:) ładnie, merytorycznie i sandboxowo...polecam warto! pozdr. PS. nie odnotowałem nudy Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 ...nie mozesz przejsc bossa..? Cytuj
Baapa 2 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 hahaha...tak jakby:) nie widze nigdzie tej cholernej jaszczurki..czerwono-niebieskiej...jeśli ktoś wie gdzie ją znajdę..please:) Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 (edytowane) O tego padalca Ci chodzi? Edytowane 14 lipca 2009 przez ziolo69 Cytuj
Lukas_AT 1 201 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Kupiłem na Alle import z Korei, gram od tygodnia..i jest dobrze:) ładnie, merytorycznie i sandboxowo...polecam warto! pozdr. PS. nie odnotowałem nudy Jak wygląda właśnie sawanna po której łazisz? Duży to teren jest? Dużo czasu potrzeba by go poznać dobrze? Cytuj
Baapa 2 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 http://i240.photobucket.com/albums/ff295/ziolo69/JASZR.jpg O tego padalca Ci chodzi? tia...własnie...nie spotkałem do tej pory ani razu....a blokuje mi ta misja dalsza rozgrywke. Gdzie to można ustrzelić? Jak wygląda właśnie sawanna po której łazisz? Duży to teren jest? Dużo czasu potrzeba by go poznać dobrze? To jest 5 sporych terenów....zróżnicowanych..poznaje się stopniowo...jak w GTA Ogólnie miodek...ale można się zaciąć...jak ja z tą jaszczurką Polecam. Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Szczerze powiedziawszy nie orientuję się zbytnio. Kiedy graliśmy z kumplem ustrzelił ją gdzieś na sawannie, w wyschniętym korycie rzeki niedaleko jakiegoś wodospadu. Wiem, że dużo Ci to nie mówi, ale może akurat coś Ci to powie. Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Macie tą gre po angielsku czy w jakimś innym języku? Wygląda ciekawie może też bym kupił, lubie fotki pstrykac. Cytuj
Baapa 2 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Szczerze powiedziawszy nie orientuję się zbytnio. Kiedy graliśmy z kumplem ustrzelił ją gdzieś na sawannie, w wyschniętym korycie rzeki niedaleko jakiegoś wodospadu. Wiem, że dużo Ci to nie mówi, ale może akurat coś Ci to powie. Dzięki....poszwendam się tam... Pozdr. Macie tą gre po angielsku czy w jakimś innym języku? Wygląda ciekawie może też bym kupił, lubie fotki pstrykac. Kupiłem na Allegro..wer. Koreańska...100% angielska (okładka i instrukcja korea) POLECAM Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Na przyszłość polecam szukać informacji na Wikipedii oraz wszelkich stronach NG. Może komuś wydaje się to śmieszne, ale ta gra naprawdę pokazuje życie i zachowania zwierząt, a tego typu strony rzucają światło na pewne charakterystyczne zjawiska fauny i flory. Rzekłem Cytuj
malcher 1 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 pozwoliłem sobie uściślić lokalizację jaszczurki Polecam też ten wątek: http://www.gamefaqs.com/boards/genmessage....;topic=45228231 Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Jaszczur pojawia się w różnych miejscach. Równie dobrze może być na skale kilka metrów dalej, albo po drugiej stronie strumienia. Uściślając, zjebałeś. Cytuj
Baapa 2 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Dziękuję raz jeszcze. Domyślam się że występuje w paru miejscach sadząc po fotach w galerii w grze (widziałem flamingi w tle) Dziś zapoluje znowu.. Dzięki za faq Cytuj
froniu 1 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Do tych co grają pytanie na ile godzin zajmuje przejście gry ? Są pucharki w tej wersji azjatyckiej ? Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 jest juz w sieci jakis gameplay w HD? najlepiej z youtube (szukalem tam, ale nic nowego nie znalazlem pod haslem: "afrika ps3 gameplay hd") Cytuj
Baapa 2 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Trofea podobno w wer. USA dopiero, szkoda że nie planują wydania w europie...konkursy na foty z nagrodami np. PSP lub Alfa350, super sprawa! Gra warta importu..polecam..wciąga jak narkotyki:) Co do filmików na Youtubie...masa jest z tym że pewnie nie HD...w HD macie na Gametrilers do ściągnięcia. Ziolo69 dzieki za pomoc... gram od nowa i tym razem agamy są w obu lokacjach prawie zawsze...musiało coś poplątać poprzednio:) Może wiesz gdzie znajde czarnego szakala ? POZDR. Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 (edytowane) Na ostatniej fotce - patrząc od prawej - szakale są na lewo od nosorożca (widać jego zadek). Szakale to te dwa malutkie, czarne punkciki pomiędzy krzakiem, a nosorożcem. PS: Trofea będą w wersji amerykańskiej. Dark AlexX nie wiem jak ty człowieku szukałeś, ale mi znalezienie filmiku na YT w jakości HD zajęło mniej niż 15s. Proszem: Edytowane 19 lipca 2009 przez ziolo69 Cytuj
Baapa 2 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Dzięki Ziolo, pokazały się w końcu (parę "dni" szukałem ) Gierka jest cudna...jeśli ktoś szuka to znajdzię na Alle Polecam gorąco. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi