Opublikowano 13 kwietnia 200817 l tzatziki wymiata Mmmmm Z moich ulubionych patentów to jeszcze: Czosnek w folii (cała główka), po zgrillowaniu jest pyszny - smak trochę lżejszy, ale można smarować wszystko jak masłem. Śliwka/grzybek zawinięty w boczek - pyszne Karczek posmarowany miodem z musztardą i do folii - najlepsze mięcho z grilla -cielęcina w jogurcie wg. @tewusa - pychota! Do tego można dodać jeszcze serek feta nadziany na patyk
Opublikowano 25 czerwca 200816 l czy w polsce niemożliwym jest kupno sosy barbecue? Jest taki za 5 zł ale to jest takie ścierwo że tego psu boje się podać
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Poszukaj na www.ostrakuchnia.pl Edytowane 25 czerwca 200816 l przez M4c
Opublikowano 15 lipca 200816 l najprostszy sos ever ketchup + majonez + musztarda(mniej wiecej taka sama ilosc wszytskiego) -> zamieszac do jednolitego koloru. Zaje.biste do grillowanego zarcia i frytek ;]
Opublikowano 15 lipca 200816 l to ja dam inny sos - łyżka musztardy sarepskiej + łyżeczka miodu + pare kropel oliwy, żeby łatwiej się połaczyło podczas mieszania- najlepsza musztarda miodowa ever
Opublikowano 15 lipca 200816 l Do węgla dwa kawałki kiełbasy polane winem i posypane cebulą i czosnkiem. Na jakieś 45 min. Można zrobić taką michę z folii, żeby kiełbacha pływała w winie. Smaczne.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.