Fab3r 4 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 tzatziki wymiata Mmmmm Z moich ulubionych patentów to jeszcze: Czosnek w folii (cała główka), po zgrillowaniu jest pyszny - smak trochę lżejszy, ale można smarować wszystko jak masłem. Śliwka/grzybek zawinięty w boczek - pyszne Karczek posmarowany miodem z musztardą i do folii - najlepsze mięcho z grilla -cielęcina w jogurcie wg. @tewusa - pychota! Do tego można dodać jeszcze serek feta nadziany na patyk Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 czy w polsce niemożliwym jest kupno sosy barbecue? Jest taki za 5 zł ale to jest takie ścierwo że tego psu boje się podać Cytuj
M4c 23 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 (edytowane) Poszukaj na www.ostrakuchnia.pl Edytowane 25 czerwca 2008 przez M4c Cytuj
bajej 28 Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 najprostszy sos ever ketchup + majonez + musztarda(mniej wiecej taka sama ilosc wszytskiego) -> zamieszac do jednolitego koloru. Zaje.biste do grillowanego zarcia i frytek ;] Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 to ja dam inny sos - łyżka musztardy sarepskiej + łyżeczka miodu + pare kropel oliwy, żeby łatwiej się połaczyło podczas mieszania- najlepsza musztarda miodowa ever Cytuj
Tori 12 Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 Do węgla dwa kawałki kiełbasy polane winem i posypane cebulą i czosnkiem. Na jakieś 45 min. Można zrobić taką michę z folii, żeby kiełbacha pływała w winie. Smaczne. Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Z grilla najlepsza jest kiełbasa z grilla. Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Natomiast ja z grila uwielbiam karkowke z grila! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.