diesvindu 0 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Grałeś na x360? jeśli tak to nic dziwnego, na PS3 poziom startowy to encore z x360 więc nie jest już tak lajtowo. Tak, na X360. PS3 nie posiadam i na pewno jak zaopatrzę się w PS3 to nie będę przechodził tego tytułu jeszcze raz. Fabuła kuleje ? Ja bym powiedział, że to raczej obok grafiki druga z mocniejszych stron gry, szczególnie na tle innych jRPG gdzie fabuły często w ogóle nie ma. Wyraziłem po prostu moje zdanie. Dla mnie 'czegoś' brakowało w fabule. Z postaci to praktycznie polubiłem tylko trójkę z nich. Salsa,Jazz,Falsetto. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Dużo jest różnic między Sonatą na chlebak i klocka? Nie wiem którą wersje wybrać, na soniaka jest chyba dopasiona troche, ale na x cena lepsza. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 19 marca 2014 Opublikowano 19 marca 2014 Jaka jest ta gra na PS3? Warta uwagi? Dobry system walki? To bardziej taki klasyczny rpg, co? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Myślałem że poczekam parę lat, kupie gre za grosze i ogram a tu na allegro nie schodzi poniżej 100zl. Cytuj
Gość Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Myślałem że poczekam parę lat, kupie gre za grosze i ogram a tu na allegro nie schodzi poniżej 100zl. Ale za to nowka:P Tez myslalem podobnie ale za ta cene nie kupie na razie. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Ktos mi powie o co biega z magia? W tutorialu tego nie bylo. Jestem na poczatku samym i laska raz ma pod trojkatem heal a czasami jakas comete co zadaje dmg. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Wszystko zależy czy stoisz w cieniu czy na świetle. To samo się przecież dzieje z przeciwnikami. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Bylo w drugim tutorialu z chlopakami. Tak na szybko to swietna muzyka, gra odprezajaca, wszystko ladne i kolorowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi