diesvindu 0 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Grałeś na x360? jeśli tak to nic dziwnego, na PS3 poziom startowy to encore z x360 więc nie jest już tak lajtowo. Tak, na X360. PS3 nie posiadam i na pewno jak zaopatrzę się w PS3 to nie będę przechodził tego tytułu jeszcze raz. Fabuła kuleje ? Ja bym powiedział, że to raczej obok grafiki druga z mocniejszych stron gry, szczególnie na tle innych jRPG gdzie fabuły często w ogóle nie ma. Wyraziłem po prostu moje zdanie. Dla mnie 'czegoś' brakowało w fabule. Z postaci to praktycznie polubiłem tylko trójkę z nich. Salsa,Jazz,Falsetto. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Dużo jest różnic między Sonatą na chlebak i klocka? Nie wiem którą wersje wybrać, na soniaka jest chyba dopasiona troche, ale na x cena lepsza. Cytuj
Figaro 8 394 Opublikowano 19 marca 2014 Opublikowano 19 marca 2014 Jaka jest ta gra na PS3? Warta uwagi? Dobry system walki? To bardziej taki klasyczny rpg, co? Cytuj
Shen 10 156 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Myślałem że poczekam parę lat, kupie gre za grosze i ogram a tu na allegro nie schodzi poniżej 100zl. Cytuj
Gość Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Myślałem że poczekam parę lat, kupie gre za grosze i ogram a tu na allegro nie schodzi poniżej 100zl. Ale za to nowka:P Tez myslalem podobnie ale za ta cene nie kupie na razie. Cytuj
Shen 10 156 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Ktos mi powie o co biega z magia? W tutorialu tego nie bylo. Jestem na poczatku samym i laska raz ma pod trojkatem heal a czasami jakas comete co zadaje dmg. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Wszystko zależy czy stoisz w cieniu czy na świetle. To samo się przecież dzieje z przeciwnikami. Cytuj
Shen 10 156 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Bylo w drugim tutorialu z chlopakami. Tak na szybko to swietna muzyka, gra odprezajaca, wszystko ladne i kolorowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi