Opublikowano 25 kwietnia 20195 l Nie no bojka to podstawa. Inaczej nawet bym o tym nie pomyslal, bez jajec moze mam marne zycie ale jeszcze nie czas je konczyc
Opublikowano 30 kwietnia 20195 l To ja mogę 25mx6 na spokojnie kraulem z głową pod wodą i odbijaniem a jestem grubasem 100kg.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Wczoraj pierwszy raz pływałem w morzu jakieś poważniejsze dystanse. No cóż, wiedziałem, że różni się to od pływania w basenie, ale nie wiedziałem, że mam aż takie braki w nawigowaniu
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Beskitu to samo mialem xd Z tydzien temu w otwartym zbiorniku bylem i sobie tam plywalem po 50m wychodzac wglab zbiornika i plynac do brzegu. Wydawalo mi sie ze plyne jak na baseniku prostu a tutaj wylaze pacze a jestem z 10m z boku niz wlazilem
Opublikowano 12 czerwca 20195 l podpatrzcie sobie jak pływają na zawodach w otwartych zbiornikach, co któryś tam raz głowa do góry i spojrzenie przed siebie no, w teorii
Opublikowano 26 czerwca 20195 l Za mną 3 open water w morzu. Z każdym kolejnym treningiem jest coraz lepiej... ale morze coraz gorsze. Wczoraj mnóstwo glonów, a przejrzystość wody taka, że jak wyciągam pod wodą rękę przed siebie to ledwo dłoń widzę
Opublikowano 26 czerwca 20195 l Ja chyba rezygnuje i zostane duatlonista. Plywalem ostatnio to przez przegrode i zatoki nawet jak zatykalem nos to sie przedostawala woda. Wieczorem jeszcze mnie przez to leb bolal i lecialy jakies zielone gile bo brudna woda zostawala w zatokach xd Nic na sile, nie jestem widocznie stworzonydo plywania
Opublikowano 27 czerwca 20195 l To widocznie jakoś źle oddychasz, w złym momencie wdychasz i wydychasz powietrze. Generalnie, może tylko ja tak mam, ale wydaje mi się, że pływanie wymaga dużo więcej pracy, aby zrobić postępy, niż bieganie, czy rower.
Opublikowano 27 czerwca 20195 l Nie no to raczej fakt.. Bieganie i rower razem wziete nie sa tak technicznym sportem jak plywanie. Biegnac byle jak czy jadac rowerem byle jak i tak zrobimy dystans no a w plywaniu bez odpowiedniej techniki lapania wody i oddychania raczej za wiele nie zdzialamy
Opublikowano 27 czerwca 20195 l Jak ktoś od dzieciaka trenował pływanie to ma dużo łatwiejsze wejście w triathlon, ja mam wrażenie, że tak na poważnie to uczę się pływania od zeszłego roku, bo wcześniej to sobie chodził jak kontuzja była, czy coś. No, ale cisnę, przemieszczam się w wodzie, tempo na razie marne, ale jakoś idzie do przodu. Tak w ogóle, to zajęcia z open water prowadzi typ, który się specjalizuje w pływaniu zimowym. Typ naku.rwia po 4-5 km w morzu zimą
Opublikowano 28 czerwca 20195 l Wczoraj znowu pływałem, fale już były solidne i momentami czuć było takie zimne, silne prądy, które zasysały w dół, ale jak się płynęło to krzywdy nie robiły. Dziś się dwóch nastolatków w pobliżu utopiło
Opublikowano 28 czerwca 20195 l Z bojką nie, ale mamy oczoje.bne czepki i jest 3-4 ratowników na skuterach i deskach na grupę ok. 20 osób. W przyszłym tygodniu idę we wtorek i czwartek, dwa ostatnie treningi, jak bym się nie odzywał to proszę zachować mnie w pamięci.
Opublikowano 28 czerwca 20195 l W Trójmieście są różne treningi openwater organizowane przez trenerów pływania we współpracy z producentami pianek do pływania. Ja chodzę na zajęcie Aquasphere, 2 razy w tygodniu są przez 4 tygodnie, ale raz już wypadły, bo burza była. Płacisz 25 zł, możesz za darmo wypożyczyć piankę, zawsze dostajesz czepek gratis, są różne w ćwiczenia wodzie, mówią na co zwrócić uwagę i na końcu jest taki dłuższy wyścig. Trening zawsze zabezpieczają ratownicy. Fajna atmosfera, pomocni trenerzy, przychodzą ironmani, pływacy i ogórki jak ja. Inne treningi prowadzą inne firmy, albo Team Karaś i na jednym treningu nawet sam był i prowadził zajęcia.
Opublikowano 28 czerwca 20195 l 25 zł za taki trening to nic, biorąc pod uwagę, że w Trójmieście latem na większości pływalni tyle bilet normalny kosztuje. Kpina, ku.rwa z tym jest.
Opublikowano 2 lipca 20195 l Pływanko dzisiaj, na dworze 18 stopni, woda w morzu ok 14-15 stopni, wiatr, fale takie, że trzeba nawigować co drugi ruch. Jasny ch.uj, ale to jest walka xd
Opublikowano 1 listopada 20213 l Ładnie, to mój też rekordowy dystans. 80 długości, dobrze że są zegarki bo weź to licz. Czasu nie pamiętam, coś koło 47-48 min, ale wtedy pływałem sporo. Dobrze pamiętałem 48 min, chwaliłem się tu w 2017r. Pamiętam, że chciałem być triatlonistą Edytowane 1 listopada 20213 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 1 listopada 20213 l Niby zlicza, ale 3-4 długości chyba nie policzył, więc w rzeczywistości wyszło więcej, albo potem wyrównał. Czas kibel, ale na 1/2 IM i tak z takim czas nie byłoby się na końcu, gdzieś w 3/4 stawki.