kanabis 22 470 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Oo dobrze wiedziec. Bo na necie zdania ekspertow podzielone. Mysle ze bedzie to u mnie gamechanger bo nawet jak dobrze mi wszystko wychodzi to po jakims czasie musze przerwac bo mi leb zaczyna rozsadzac od chloru. I przy nawrotach sie przyda Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca 1 godzinę temu, kanabis napisał(a): Oo dobrze wiedziec. Bo na necie zdania ekspertow podzielone. Mysle ze bedzie to u mnie gamechanger bo nawet jak dobrze mi wszystko wychodzi to po jakims czasie musze przerwac bo mi leb zaczyna rozsadzac od chloru. I przy nawrotach sie przyda https://allegro.pl/oferta/zatyczka-plywacka-na-nos-klips-speedo-competition-14564096557 Miałem kilka i ta najlepsza, ani kropelka nie przechodzi i trzyma się na nochalu. 1 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Ale te klipsy to gamechanger Wczoraj bylem dwa razy po godzinie na basenie i spoczko, wczesniej juz po godzinie rozsadzalo mi leb i zatoki 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia Co ja tam pierdolilem? Że 60 basenow? No to dzisiaj 80 4 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia Teraz, kanabis napisał(a): Mierzy ci tetno na basenie? Tak. Forerunner 255 music. Cytuj
Artur_K 196 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia 24 minuty temu, maciucha napisał(a): Tak. Forerunner 255 Tez mam ten model i faktycznie jest pomiar tętna w wodzie. Mój przedni garmin wyłączał czujnik jak wybierałem pływanie w basenie. @maciucha fajny progres, gratulacje! nie masz problemów ze złym zliczaniem długości przy takim dystansie? Płyniesz na raz czy z przerwami? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia 1 godzinę temu, Artur_K napisał(a): Tez mam ten model i faktycznie jest pomiar tętna w wodzie. Mój przedni garmin wyłączał czujnik jak wybierałem pływanie w basenie. @maciucha fajny progres, gratulacje! nie masz problemów ze złym zliczaniem długości przy takim dystansie? Płyniesz na raz czy z przerwami? Na takim dystansie zgubiło 2 baseny, no zdarza się czasami niestety. Płynąłem dziś 10 basenów, 1min przerwy x8. Cytuj
Artur_K 196 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia (edytowane) Ja pływam ciągiem i tak do 40 basenów raczej jest spokój, ale powyżej to już loteria i nigdy nie wiem kiedy licznik sam nie przeskoczy (u mnie zazwyczaj dodaje), więc muszę kontrolować i zerkam co chwila. Muszę chyba po prostu co jakiś czas na nawrotach pauzować i uruchamiać, w sumie dopiero teraz pomyślałem żeby tak zrobić (nie trzeba przecież się zatrzymać żeby kliknąć w zegarek ), trzeba będzie przetestować. Wiem, że to głupie, ale przez tego garmina jak coś źle zarejestruje to się człowiek zaraz frustruje. Raz do tej pory płynąłem 2km na raz, pierwszy raz doliczyło mi 25 m na 1,6km później na przestrzeni 200 m doliczyło jeszcze dwa baseny, wtedy już zgubiłem rachubę ile właściwie przepłynąłem, krzywo się jeszcze odepchnąłem, złapał mnie lekki skurcz i na 1900m stwierdziłem, że pier*ole nie robie i wyszedłem z basenu . Dobrze widać to potem na wykresach i po czasach, w trakcie płynięcia jednego basenu dwa razy nalicza długość. Chociaż jak jeszcze kiedyś nie miałem zegarka, to liczyłem w pamięci, wtedy też zdarzało że się zamyślił i lipa :). Edytowane 12 sierpnia przez Artur_K 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Bartłomiej Kubkowski dzisiaj od 5 rano płynie wpław Bałtykiem z Polski do Szwecji. 170km. Nawet sledze relacje na insta https://www.instagram.com/b.kubkowski?igsh=d2JvdWdsOGlwNm9r Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia A w takie cos bys sie pobawil Maciuch? Lider na gorze 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Z tobą na górze zawsze kabi 3 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia Staty za sierpień Mialo być 10k ale zamknęli basen na 2 dni konserwacji przez jakiegoś klockarza 2 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Dobra dzis test zrobilem to na 50m wyszlo 37sek. Tyle juz mnie satysfakcjonuje. Fajny progres z 55sek xd I to z plywania raz w tyg, za to w chuj ogladania teorii. Nawet najmniejszy techniczny detal jest wazny. Kazda pierdoła jesli chodzi o ruch w wodzie. Fajna sprawa. 3 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Życiówka jeśli chodzi o dystans i to chyba w nienajgorszym czasie jak na długość 50m Planowałem 1500m ale takie potężne zen mi weszło i te ostatnie 1000m pokonałam prawie że bezwysiłkowo. Jak medytacja. Kocham ten sport 1 2 1 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Spoczko musi byc tak na 50m basenie. Nie mialem okazji. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada 14 minut temu, kanabis napisał(a): Spoczko musi byc tak na 50m basenie. Nie mialem okazji. Dużo lepszy flow bez nawrotów co chwile. Mimo gorszych czasów bardzo polecam. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Na długości 25m poprawka o 14 minut 2 Cytuj
Artur_K 196 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 1 godzinę temu, maciucha napisał(a): Na długości 25m poprawka o 14 minut No elegancko, cały czas widać progres! Płyniesz na raz czy z postojami? Ja nigdy nie mam tyle czasu, żeby ogarnąć taki dystans, chociaż kusi. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 27 minut temu, Artur_K napisał(a): No elegancko, cały czas widać progres! Płyniesz na raz czy z postojami? Ja nigdy nie mam tyle czasu, żeby ogarnąć taki dystans, chociaż kusi. No właśnie dotychczas robiłem interwały 10 basenów, minuta przerwy, a dzisiaj poleciałem 20 basenów, minuta przerwy więc tutaj też progress Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi