Opublikowano 2 września 200915 l Teraz spróbuje coś trudniejszego niż ostatnim razem. Sango fighter...
Opublikowano 2 września 200915 l No to rzeczywiście trudne było xD. Myślałem, że tylko ja w tą padake grałem. Dajesz.
Opublikowano 2 września 200915 l Jak widzisz ja też miałem smutne dzieciństwo EDIT: Cholera! A mogłem dać Terminator Rampage ! Edytowane 2 września 200915 l przez ornit
Opublikowano 2 września 200915 l Lure of the Temptress ----------------------------------------------------------------------------- Ok, żeby nudno nie było macie coś innego UWAGA! jeśli nie jesteś pełnoletnim zwyrolem lub nie dotykasz jeszcze ptakiem ścianki muszli gdy sikasz na siedząco, i w ogóle nie wiesz co to jest ten pedobeer NATYCHMIAST OPUŚĆ TĘ ZAGADKĘ! WYCHODZĘ wchodzę! Edytowane 2 września 200915 l przez Łu#
Opublikowano 3 września 200915 l Pewnie że tak. Na razie doszedłem do etapu z matką Jak macie pewność to proponuję nie czekać na potwierdzenie.
Opublikowano 5 września 200915 l @Łu nie byłem pewien . te wszystki japońskie Hentaie to tak tłuczone na jedno kopyto że cieżko rozróżnić zadaje :
Opublikowano 8 października 200915 l RE 5 MG? uploaduj obrazki ze zmienioną nazwą, bo po linku można zgadnąć
Opublikowano 11 lutego 201015 l No zadawej od razu. [PS. gra w europie nazywała się Ufo: enemy unknown ]