janol 432 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Nowy odcinek w przyszłą niedzielę tj 13 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 obejrzałem nowy odcineki i bardzo mi się podobało. Nie wszystkie epizody w tym sezonie trzymał poziom tych dawnych, jednak 8 jest naprawdę śmieszna. Stewie w liceum, wąsaty, a potem sparaliżowany Peter . Mi się podobało! Najlepszy epizod w tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) no to sobie zaraz obczaje i edytuje. poprzedni tez byl niezly. nie wiem dlaczego wam sie nie podobal. -- jak dla mnei koszmarnie slabe. usmiechnalem sie moze ze 2 razy. interesujace bylo na poczatku z wasami ale pozniej to jakis suchar. Edytowane 14 Stycznia 2008 przez STRETCH Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Odcinek według mnie przeciętny ale za to strasznie mi się podobała ścieżka dźwiękowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Nowy odcinek a tu posucha. Ale swoją drogą mnie to nie dziwi. Seth chyba traci pomysły, bo każdy odcinek coraz gorszy.....chyba FG powoli umiera.... Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 FG nie jest złe ale przydala by sie czlowiekowi przerwa, niech odpocznie i wroci za jakis czas z nowymi pomyslami bo mi tez odcinek strasznie sie nie podobal. Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 byl lepszy od poprzedniego ale i tak slaby. przeciez oni dopiero wrocili po przerwie. nastepny pewnie juz bedzie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Family Guy character Cleveland Brown may get his own spinoff series, according to The Hollywood Reporter. The animated show, carrying the working title Cleveland, will follow the life of Peter Griffin's down to earth neighbour Cleveland Brown. Family Guy creator Seth MacFarlane, Mike Henry - who voices the character - and former Simpsons producer Rich Appel will write the show. Family Guy was cancelled twice by Fox in 2000 and 2002 but strong DVD sales and growing ratings in re-runs prompted a revival in 2005. There had been friction between MacFarlane and the network last year over its plans to complete episodes without him when he refused to cross the WGA picket line. Along with Cleveland, Fox is also developing a Prison Break spinoff set in a female prison. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 to jeszcze leci? Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 ten sezon już się skończył, we wrześniu ruszy pewnie kolejny: ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Haibane Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Zassałem parę epów FG... I muszę się zgodzić z opinią tewusa - "kokaina w odcinkach". Swietny, inteligentny humor; czasem aż człowiek pochyla głowę nad odwagą twórców tego cuda (pojazd z papieża, Stephena Hawkinga, Boga...). A Stewie to przekozak ze swoim "MOTHER !" Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 kiedy startuje nowy sezon? juz wiem... Season seven will air in the 2008-2009 television season and is set to premiere on September 28, 2008.[1] The season is scheduled to end with the episode "Something, Something, Something, Dark Side", a parody of Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back.[2] Cytuj Odnośnik do komentarza
Goodfella 0 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Końcówka szóstego sezonu w takiej raczej średniej formie była, siódmy musi to odbić. Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 432 Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Nowy FG już w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 (edytowane) Można prosić o linka? Ale nie do wersji którą ogladamy online. Poza tym widzialem na torrencie jakies dziwne wersjie ktore mialy po ponad 400MB. Nagle odcinek tyle waży? Te stare miały po 170MB jakos. EDIT: http://isohunt.com/torrent_details/5118045...guy?tab=summary No i jest Edytowane 29 Września 2008 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 ten chyba trwa godzine bo to pariodia epizodu 5, am i rite? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Wszędzie są wersje 175mb, polecam eztv. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Parodia epizodu 5 będzie na koniec tego seoznu. Ten odcinek to zwykła 20minutówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Ma ktoś namiary na 6 sezon z napisami pl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 (edytowane) Co powiecie o ostatnim odcinku? Don't you know about the bird? Well everybody's heard about the word! [delete me please - zły topic ] Edytowane 10 Października 2008 przez Oran Cytuj Odnośnik do komentarza
zduniacz 123 Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 (edytowane) about the BIRD chyba mnie jakos nie bawi ten caly bird, w sumie bez rewelacji ten odcinek, ziałem tylko na motywie z Dane'em Cook'iem. Edytowane 11 Października 2008 przez zduniacz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 http://aboutthebird.com/ spread the word! (bird?) pierwszy lepszy, ale i tak mocno przeciętny poziom jak dla mnie. w ogóle skoczyłem z 4 sezonu na nowe odcinki i mocno spuścili z tonu - zarówno stewie jak i peter, gdzie te seksistowskie żarty? Cytuj Odnośnik do komentarza
trybun 1 Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 a tam gadacie, bird był dobry, np jak peter w kuchni spiewał, ja tam czekam na nowy odcinek tylko szkoda, ze 19go dopiero bedzie ale po opisie moze byc dobry Mort Goldman accidentally steps into a time machine and winds up in 1939 Poland in the middle of the Nazi invasion. Brian and Stewie follow him to Nazi Germany in an attempt to save him and bring him back to the present safely. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Piąty ep jest naprawdę niezły. Początkowe momenty rock . Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Kiedys na comedy central była wersaj z lektorem, wie moze ktoś skąd to zassać? I z innej beczki byla też taka bajka "przerysowani" (draw tougether), jakies namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi