Yap 2 788 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Lol nad lole . Ostatnie dwa epy są po prostu wyrąbane w kosmos. No i można jeszcze dossać ten stand-up Seth'a i Alex. Niezłe skecze mają. Road House!! :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Na odcinek Evil Monkey-o-centryczny czekałem od miesięcy, jeśli nie lat. Sezon pierwsza klasa jak do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 (edytowane) musze przyznac ze nowe odcinki niszcza, po prostu tak sie nie smialem dawno, scena gdy peter i quag strzelaja z samolotu do hanny montany , e-e-e-e--e-e-e-ee, digidigidigidigidigi, pos.ralem sie ze smiechu. A juz motyw road house'a po prostu to jest oscar, " road house?" (pipi)a, wracam do tego serialu Edytowane 18 Listopada 2009 przez caps_LOCK_masta Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Ile jest wszystkcih sezonów? Ja skończyłem na tych z kreskówka.pl, gdzie to oglądacie? Download czy są gdizes po pl na stronce do obejrzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Ósmy sezon teraz leci. Ja tu oglądam, niespecjalnie mi suby potrzebne. A w połowie grudnia "Something, something, something, dark side" Wypas jest ten sezon. Ciekawe czy nowy czarnuch zagości na stałe w obsadzie - jakoś mi on średnio pasuje do ekipy, ale wierzę, że jest na niego dobra koncepcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 7 odcinek w maire dobry, zanizyl poziom, no ale zrzadzil stewie budzac sie, i na widok jeroma pytajacy sie czy to rabunek xDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 (edytowane) Trailer "Something, Something, Something Dark Side" Edytowane 28 Listopada 2009 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 (edytowane) "Something, Something Dark Side" jest juz w internecie. 54 min beki przez duze "B". Tzn dopiero zacząłem ogladać, ale juz szczę pod siebie ze śmiechu. "COOOKIEE!1" xD. Edytowane 14 Grudnia 2009 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 604 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Spoiler alert: I'm your father. Ostatni odcinek FG tez niezly. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 "Something, Something Dark Side" jest juz w internecie. 54 min beki przez duze "B". Tzn dopiero zacząłem ogladać, ale juz szczę pod siebie ze śmiechu. "COOOKIEE!1" xD. Wczoraj widziałem. Jest dobre, ale pierwsza częśc bardziej mi się podobała. Z tych nowszych to mni rozwalił Peter chyba w 7 sezonie jak miał odprowadzać tą byłą dzieczynę Braiana do ślubu - ona mówi "umarł mój ojciec" na co Peter "ha ha", potem to samo w kościele jak mówiła o matce. :biggrin: Moze to głupie ale mnie rozje.bało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 (edytowane) "Something,..." jest wyjątkowo jałowe i potwierdziło moje obawy, że family guy dłuższy niż 30 min nie daje rady. Parę niezłych gagów, oczywiste (a przez to mało śmieszne) nawiązania do sagi i tyle. Najlepszy moment, to gdy Peter rozcina zwierzaka i chowa do środka synalka, mówiąc coś w ten deseń "myślałem że one śmierdzą...(Family Guyowa pauza) z zewnątrz" mistrz! Edit. obecny sezon, jest trochę lepszy od poprzedniego, to tak na marginesie. Edytowane 23 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Druga cześć zdecydowanie lepsza od cześci pierwszej, obie widziałem wczoraj. Są to 2 jedyne odcinki FG, które są śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wczoraj zaczalem ogladac blue harvest, i po 20 miniutach mialem dosyc, kompletnie nie smieszne, a niektore gagi zenujace wrecz. poziom spadl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Famili Gajowa głupota wciąż jest, ale mi się to już powoli przejada... Oglądam nowe epy, ogólnie wszystko co wychodzi z napisem family guy w tytule (ten cały szoł z aktorką co Lois podkłada głos i Sethem...), ale to już bardziej taki nawyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Czemu od 2 albo 3 tygodni nie ma żadnych nowych odcinków Family Guya i American Dada ??? Wiadomo kiedy będą następne??? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Następny odcinek 31 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Skąd taki przestój ? Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 13 epizod 8 sezonu jest od ostatniej niedzieli. Trzyma poziom jak cholera + jest jedna porządna wstawka z Glennem, przy której można się zes'rać ze śmiechu. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
jan95kes 40 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Oglądałem niedawno "Something.......", i w sume mam mieszane odczucia. Humor w filmie nie jest niestety tak zabawny i wysublimowany jak w serialu. Po za tym film po jakimś czasie nieco nudzi, i popada w dłużyzny. Mimo to ogląda się przyjemnie, fajnie zobaczyć Bryana jako "misia", Stewiego jako Dartha (pasuje do niego ta postać), i zmienone stosunki między Peterem, i Lois (najlepsze było jak przed zamrożeniem Petera, Lois wyznała mu miłość, a Peter ją sklął)[spoiler} Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez jan95kes Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Obejrzałem trochę odcinków z 4 serii, i parę starszych i mi się nie podoba... no, parę rzeczy. Ten serial głównie się opiera na szokowaniu widza kolejnymi tekstami, "zabawnymi" piosenkami o AIDS czy stawianiu sławnych ludzi w ośmieszający sposób i tak próbuje tylko bawić. Nie ma żadnej fabuły, jakichś przemyślanych gagów, same absurdalne akcje, takie na maksa na siłę, które często są zreztą żenujące :F Zgadzam się <ok>. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jest nowy ep. Wreszcie jakieś dobry, za(pipi)isty wręcz, po przeważnie słabych w tej serii. QFT Ja myślałem, że ze stołka spadnę. "Why isn't there a hole in this wall?" "I'm just gonna take a hike!" Cytuj Odnośnik do komentarza
jan95kes 40 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Obejrzałem trochę odcinków z 4 serii, i parę starszych i mi się nie podoba... no, parę rzeczy. Ten serial głównie się opiera na szokowaniu widza kolejnymi tekstami, "zabawnymi" piosenkami o AIDS czy stawianiu sławnych ludzi w ośmieszający sposób i tak próbuje tylko bawić. Nie ma żadnej fabuły, jakichś przemyślanych gagów, same absurdalne akcje, takie na maksa na siłę, które często są zreztą żenujące :F Zgadzam się <ok>. Nie zgadzam się z tobą. Family Guy nie jest złożony z samych absurdalnych gagów, ba, jest nawet w tej bajce jakiś morał. Ten serial w zabawny sposób pokazuje konsumpcyjny styl życia, po za tym może w nie do końca inteligentny sposób ale jednak pokazuje co to znaczy przyjaźń (obczaj chociażby odcinek 13 sezonu 2 "Road to Road Island", i koniec tego odcinka, w którym Bryan dziękuje Stewiemu za pouczającą podróż), bezpostawna miłość (ach ta miłość między Lois a Peterem), w ogóle czasem paradoksalnie ten serial zaskakuję swą treścią (wystarczy nie zrażać się formą). A z tym absurdalnym humorem to oczywiście kwestia gustu, bo ja np. śmieje się w głos z każdego momentu każdego odcinka. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 604 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Ostatni odcinek nawet nawet, ale poprzedni to oprocz jedzenia (pipi) to straszna slabizna. W ogole ten sezon jest bardzo slaby w porownaniu chocby z poprzednim. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 brain & stewie wg. mnie był super. pomijając dość niesmaczne żarty o jedzeniu gó.wna i lizaniu rowa odcinek był bardzo nietypowy i docenić go można nie tyle za humor co za świetnie napisane dialogi i rozbudowanie relacji pomiędzy tymi dwoma postaciami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 604 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 brain & stewie wg. mnie był super. pomijając dość niesmaczne żarty o jedzeniu gó.wna i lizaniu rowa odcinek był bardzo nietypowy i docenić go można nie tyle za humor co za świetnie napisane dialogi i rozbudowanie relacji pomiędzy tymi dwoma postaciami. Jesli ten zart mowisz ze byl 'niesmaczny' to nie wiem po co ogladasz FG. Dla rozwinietych dialogow? Ok. Wiekszosc zartow w FG to poziom 'jedzenia (pipi)'. Jasne odcinek byl nietypowy, ale byl po prostu nudny, a z ostatnich 20 minut piosenek udalo mi sie zobaczyc moze dwie. Bieda. Tak jak mowil Grigori z 3 odcinki dobre, reszta dno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi