Skocz do zawartości

Family Guy

janol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda jednak, że Stewie z władcy świata i szalonego wynalazcy został już tylko małym pedałkiem.

To mnie chyba najbardziej boli w tym serialu. Stewie był jedną z najlepszych postaci, ale jak zrobili z niego geja... nah, this is gay

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nowy odcinek od niedzieli, z ziomkiem umówiłem się, że wytrzymujemy obaj do 6 odcinka nowego sezonu (i nie oglądamy też równolegle wychodzących American Dadów) i robimy sobie mały maraton przy wutce, ale mogłem przypuszczać, że to siętak skończy - zaraz zabieram się za oglądanie. ;)

Ktoś już oglądał? Ten dział w ogóle jeszcze żyje?

Opublikowano

No właśnie obejrzałem, fajny, ale faktycznie całkiem inny niż normalnie FG, ale to pewnie tylko taki dziwny ten pierwszy odcinek, liczę, że S09E02 urwie du'pę, po takiej przerwie musieli mieć jakieś dobre pomysły.

Opublikowano (edytowane)

wiedziałem, że szykują coś w tym stylu na start sezonu, ale 50 minutowej jazdy na takim poziomie się spodziewałem. daję 5+/6.

Edytowane przez tk___tk
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

zes'rałem się ze śmiechu w gacie, Halloweenowy odcinek American Dad tak na 7/10, ale nowy FG to jest jeden z lepszych odcinków ostatnich 3 sezonów.

clinton jak zwykle daje radę

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Akcja z chorą bratanicą Quagmaier'a tyż daje radę. Po średniej starwarsowej odsłonie (sam Seth napisał na początku, że nie zwojowali świata ze scenariuszem) mamy rzetelny i mocny odcinek. Akcja w domu ropierdziela :blink:

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ep jest dobry do czasu, aż robi się poważnie, zupełnie nie w konwencji tego serialu.