Figaro 8 197 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 I z innej beczki byla też taka bajka "przerysowani" (draw tougether), jakies namiary? MTV. Cytuj Odnośnik do komentarza
_One_ 36 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Wiecie co zapoczątkowało family guy'a? krótki filmik który seth macfarlane stworzył w 1995 roku, dla fanów pozycja obowiązkowa, ponieważ można tam znaleźc wiele scenek które pojawiły się w family guyu, nawet koncepcja jest ta sama. http://pl.youtube.com/watch?v=7H1HYYKplBE kilka lat potem seth nakręcił krótki film animowany z tymi samymi postaciami dla hanny-barbery dla programu "what a cartoon" http://pl.youtube.com/watch?v=g2F2pLEwfRQ Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Heheeee, dobreeee . BTW. Nowy ep wymiata moim zdaniem (Guiltyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) Dobrze, że sezon wychodzi na prostą. Po słabym IMO początku, 2 ostatnie odcinki to masakratory. Edytowane 23 Marca 2009 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
newyorkdanzig 2 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 potwierdzam "it's hard to belive she's already 18 :] " http://www.youtube.com/watch?v=6SPc9yb_cFE Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 to nie ogladajcie odcinka z zeszlego tygodnia. jak dla mnie najgorszy z calej serii Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 probowałem ogladnać 07.09, ale nie dałem rady, beznadziejny, plus jakieś 5 min jakiegos nieznanego mi śpiewaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 601 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Czy tylko ja mam problem z 10 odcinkiem 7 serii? Ściągałem z kilku źródeł i w każdej wersji brakuje końcówki (nie wiem czy to wina plików czy kodeków). Jeśli ktoś ma cały odcinek proszę o PW 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
newyorkdanzig 2 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 probowałem ogladnać 07.09, ale nie dałem rady, beznadziejny, plus jakieś 5 min jakiegos nieznanego mi śpiewaka. to mnie akurat najbardziej rozbawiło, te emocje na jego twarzy pojechali Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza
_One_ 36 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ostatni odcinek był całkiem niezły, najbardziej mnie rozśmieszył moment kiedy stewie nie chciał przepuścic briana i kiedy ten chciał przejść stewie robił "U!" no i w końcu się dowiedziałem dlaczego od dłuzszego czasu nie widziałem w serii starszego syna Joe Swanson'a. zginął w Iraku Btw, wiecie że temu gościowi po lewej gościnnie podkładał głos majkel skołfild? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Btw, wiecie że temu gościowi po lewej gościnnie podkładał głos majkel skołfild? Godna go rola - raz jedne chciał być cool. Dobry był odcinek, ale 420 to długo nic nie przebije. Cytuj Odnośnik do komentarza
_One_ 36 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Godna go rola - raz jedne chciał być cool. Dobry był odcinek, ale 420 to długo nic nie przebije. On prywatnie jest wielkim fanem family guya więc taka mała rólka napewno bardzo go ucieszyła;) a co do odcinka pt 420, racja Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 w 420 najsmieszniejszy byl chyba portret briana na okladce ksiazki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Dzisiejszy i z przed tygodnia moim zdaniem słabiutkie. Kiedyś fajniej im wychodziło wplatanie postaci w jakieś historie/opowieści. Cytuj Odnośnik do komentarza
_One_ 36 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 (edytowane) Pod koniec września startuje 8 sezon, a 1 odcinek to długo wyczekiwana kontynuacja "Blue Harvest" Edytowane 9 Lipca 2009 przez _One_ Cytuj Odnośnik do komentarza
dx36 2 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 O kurde to już się nie mogę doczekać Ja w sumie Family Guy oglądam od niedawna ale podoba mi się tak bardzo że nawet mam papierowego Stewie`go (http://www.cubeecraft.com/cubee/stewie-griffin - dalej jest link do Peter`a ) Ale najbardziej z całego serialu najbardziej podoba mi się Peter, gościu ma zaj*bisty charakter i pomysły. Buttscratcher ? Buttscratcher ! Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 U mnie na wiosce jest koleś co wygląda jak Peter muszę go kiedyś namówic by wskoczył w jeansy i biała koszulę, do tego biały pies i cyknę fotę. Znacie jakieś miejsca gdzie można pooglądać odcinki z napisani? Ja znam jedno, http://kreskowki.fani.pl/vid/family-guy/158 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 (edytowane) Family.Guy.S08E01.Road.to.the.Multiverse.PDTV.XviD-FQM !!1 Tego mi brakowało: 1. Wymiar rysowany przez Disney'a 2. Wymiar gdzie Amerykanie nie zrzucili bomby atomowej na Hiroshimę i Japońce nie odpuściły 3. Wymiar z mylącymi tłami xD Edytowane 28 Września 2009 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
_One_ 36 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Szkoda że przenieśli ten odcinek parodiujacy 5 część gwiezdnych wojen na kolejny sezon ale ten najnowszy też jest niczego sobie, naprawde ciekawa sprawa z tymi wymiarami Moje top 3 wymiarów: 1. Disneya 2. Robot Chickena (dla tych co nie wiedzą, aktor podkładający głos Chrisowi jest odpowiedzialny za stworzenie tego właśnie programu) 3. Pierwszy wymiar, gdzie Chrześcijaństwo nigdy nie istniało Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 2 odcinek już w sieci. Jest beka. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 (edytowane) Pieprznięty odcinek, jeden z lepszych. e: a przynajmniej do połowy Edytowane 5 Października 2009 przez t3xz Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Co się dzieje z Family Guy'em i American Dad'em? Kiedy będą następne odcinki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Od 8 listopada będą się już ukazywać regularnie. Cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi