Colin 1 969 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Chris też potrafi dostarczyć. to jest właśnie fajne że ten serial nie jest jednolity i jednoznaczny. szkoda że teraz przerwa do marca i koniec sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 uprzejmie informuję że ruszył kolejny sezon. w pierwszym epizodzie Stewie dał świetny popis. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Nie nowy sezon, tylko dalsza część 16 sezonu, który miał przerwę od stycznia Dokładnie 16x12. Edytowane 20 Marca 2018 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 kurna ta przerwa tak się dłużyła że myślałem że to już nowy Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 W nowym odcinku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Dooobre xD. Dawać mi ten sezon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 17x01 już jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 No i bdb ep. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Ogląda ktoś jeszcze? 18 sezon właśnie wystartował Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 oglądam. do śniadania zawsze wchodził ep. dzięki za info że ruszyło, nadrobię niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Kurde przestalem ogladac chyba w okolicach 12 sezonu. Co sie teraz dzieje w swiecie FG? Seth jeszcze to ciagnie? Wysmiewaja kazdego czy juz tylko bialych mezczyzn? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 yepie ludzi do reszty w tym roku. ciekawe czy Brian'a teraz będzie grał pies idąc tym tokiem rozumowania. szkoda bo rolę odgrywał świetnie ale widać że mentalnie niektórzy już się odpalają. mam nadzieję że chociaż scenarzyści zachowają jaja bo zawsze jechali po bandzie z rzeczywistością, jak south park, i właśnie za to ich uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Dziękować gawiedzi fanów za stworzenie, co by nie było, obszernego wielowątkowego bloku tematycznego na tym forum, poświęconego niezrównanemu Uniwersum "Family Guy". Postanowiłem i ja dać coś od siebie w tym względzie: pokazać co, jak i dlaczego uważam w tym serialu za , mówiąc wprost... najlepsze. Oto właśnie jeden z najbardziej ,,śmiechołkowatych" fragmentów animacji z świetnie zrealizowanego odcinka pt. "A House Full of Peters"; był to 20 epizod 15-ego sezonu. Oto obiecany, ten bardzo wyjątkowy fragment odcinka "A House Full of Peters". Zresztą sami zobaczcie: Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Jak ja nienawidzę tego serialu! Ile razy próbowałem się przekonać, włączałem jakiś odcinek, potem 2-3 no i nie! Znajomi przekonywali, prosili. Oglądałem z nimi. Zapewniali, że to jest śmieszne, tłumaczyli co jest tu śmieszne, kiedy powinienem się śmiać i dlaczego. Nie! Próbowałem to oglądać w każdym stanie skupienia. Na trzeźwo, po 3 piwach i na największym styku. Nie! Na jakichś stronkach do scrolowania często są jakieś pojedyncze memy czy gagi z tego, które każą ci się zaśmiać. Nie! Próbowałem oglądać mając lat naście i 30. Nie! Peter to najgorsza postać w świecie telewizji. Nic nawet nie zbliżyło się do bycia chociaż lekko dowcipnym i nie żenującym oraz nudnym. Nie rozumiem jak to może mieć fanów i tyle sezonów. To poziom Świata wg Kiepskich (nie wiem, nie oglądam, też mnie nudzi i cringuje) po którymś tam wznowieniu i bez Boczka, tylko animowany. Na siłę, nieśmieszne, dla mnie nie do oglądania. Nie rozumiem fenomenu i jakby to ode mnie zależało to zdjąłbym to po pilocie, a nieśmieszne beztalencie Seth MacFarlane byłby dziś bezdomny. Sorry, nic osobistego, musiałem komuś o tym powiedzieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Stasiu ale ty masz dusze lewaka wiec niedziwne, ze nie smieszy cie serial ktory obsmiewa wszystko w tym lewakow. Tu trzeba byc centrysta zeby dobrze sie bawic. Albo miec dystansik. ps. czy ten temat nie mial w tytule "- kokaina w odcinkach"? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Nie Mejm, ta bajka w porównaniu do innych wypada słabo. Kiedys leciało na tv4 ale zdjęli bo bajka naśmiewała się z Żydów czy czarnuchow i to była dla mnie reklama. Pierwszy sezon jest bodajże z 1999 roku, a ja jakoś nadrobiłem odcinki z 10 lat później. Wtedy czasem się uśmiałem ale nie podobało mi się dużo nawiązań do amerykańskiej popkultury - zwykły kowalski nie rozumiał pewnie połowy żartów. X lat temu przestałem oglądać, po jakimś czasie pobrałem jakiś sezon ale… faktycznie, dziś w ogóle nie bawi:/ Kiedys w jednym odcinku nawet było ze reżyser tej animacji nigdy nie otrzymał żadnej nagrody. No skoro od 1999 roku żadnej nie dostał, to nie wiem czy to taka dobra animacja chyba ze ma to związek z żydami i murzynami. PS polecam na netflixie F is for family, czy jakoś tak - w odcinku z jajami płakałem ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 17 minut temu, grzybiarz napisał: nie podobało mi się dużo nawiązań do amerykańskiej popkultury - zwykły kowalski nie rozumiał pewnie połowy żartów. A mi wlasnie to sie podobalo najbardziej. Lubie zart ktory ma kontekst, w innym przypadku to jakies suchary z polskich kabaretow. No i smiali sie z rzeczy ktore generalnie jak ktos nie mieszkal pod kamieniem to raczej wiedzial jak britney spears czy ogolnie znani politycy. Stad mimo ze ogladalem to nie przepadalem za Futurama. I w sumie tez juz dawno tego nie ogladalem bo zje.balo sie po tym jak brajana zastapil jakis inny pies a potem chyba ten pierwszy wrocil. Ale pierwsze 10-15 sezonow miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 W dniu 4.02.2022 o 21:56, Mejm napisał: Stasiu ale ty masz dusze lewaka wiec niedziwne, ze nie smieszy cie serial ktory obsmiewa wszystko w tym lewakow. Tu trzeba byc centrysta zeby dobrze sie bawic. Albo miec dystansik. ps. czy ten temat nie mial w tytule "- kokaina w odcinkach"? Ale ja jestem skrajnym centrystą. Rozumiem te wymuszone pseudożarty, przynajmniej większość, która nie wymusza ode mnie bycia Hamerkanienem 100%. Lubię sie czasem pośmiać z czarnych i lewctwa (bo z prawaków się nie śmieję, przerażają mnie). Tylko, że w głowie rodziny nic nie działa:( Nie ma tu dla mnie kontrowersji, nie boli mnie to. Boli mnie tylko nuda i żarty w stylu "idzie Peter, przewraca się, turla się po ziemi, koniec żartu". Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Żarty "a pamiętacie jak" to najgorsze co spotkało komediowy mainstream. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 1 hour ago, gekon said: Ale ja jestem skrajnym centrystą. Rozumiem te wymuszone pseudożarty, przynajmniej większość, która nie wymusza ode mnie bycia Hamerkanienem 100%. Lubię sie czasem pośmiać z czarnych i lewctwa (bo z prawaków się nie śmieję, przerażają mnie). Tylko, że w głowie rodziny nic nie działa:( Nie ma tu dla mnie kontrowersji, nie boli mnie to. Boli mnie tylko nuda i żarty w stylu "idzie Peter, przewraca się, turla się po ziemi, koniec żartu". A sprawdzałeś American Dad? I nie te pierwsze sezony przesiąknięte polityką i wojną z terroryzmem, tylko coś dalszego, szczególnie kiedy Roger gra pierwsze skrzypce? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 11 godzin temu, gekon napisał: "idzie Peter, przewraca się, turla się po ziemi, koniec żartu". i udaje jak go boli kolano, auć, auć auć auć Z tego akurat się śmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 5 godzin temu, grzybiarz napisał: i udaje jak go boli kolano, auć, auć auć auć Z tego akurat się śmiałem i to nie jest chyba najlepsza rekomendacja, że to jest najlepszy żart w tym show, który ciągną od 20 lat. Początkowo też myślałem, że coś ze mną nie tak. Albo, że jestem za głupi na ten serial. A potem zobaczyłem resztę twórczości MacFarlena i typ jednak nie jest pierdolonym geniuszem:| No nie, kobiece wytryski nie są śmieszne, a i to, że feministki są grube też nie jest śmieszne tak od 1999. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 obejrzałem 3 odcinki z 2015 roku, ależ to czerstwe. Ja pier$%$#%$. Kiedyś to nawet śmieszyło, a teraz nie wiem, czy mi się zmieniło poczucie humoru, czy ten sezon 14. jest taki drętwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi