Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 Wezcie pomozcie bo juz gryze joypada! :[ Zostal mi w 3 miescie ten dziadek na liscie do zalatwienia, zasuwam do niego na sam dach a on jest w takim chinskim domku na pietrze. Skok mam rozwiniety na maxa ale i tak nie moge tam sie dostac w zaden sposob. Na dole z windy ciagle wysiadaja zolnierze i nie moge gada ubic. Jak do niego doskoczyc/dostac sie zeby sklepac mu morde? Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 na spokojnie, weź limpetki (miny detonowane zdalnie) i zwykłą rakietnicę minami wal w typów w windzie a z bazooki w dziada, ja chamsko schowałem się za głazem na środku i lekkimi podskokami punktowałem inna sprawa że jak dostał miną i rakietą to odbił się od ściany i wpadł do fontanny Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 A nie było tam gdzieś jakieś altanki czy czegoś? Bo pamiętam, że się do niego dostałem. Przy okazji, w tej lokacji można dostać łatwo Achievementy Shot-putter i Body Juggler. Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 No właśnie, nie da się przypadkiem po niej wskoczyć? Bo na pewno byłem koło tego bossa, nawet raz granat mnie zrzucił z wieżowca. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 No właśnie, nie da się przypadkiem po niej wskoczyć? Bo na pewno byłem koło tego bossa, nawet raz granat mnie zrzucił z wieżowca. da się? ale po co? masz głazy, obok "fontanna" i coś na wzór altanki Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 Można go wtedy z kopa sprzątnąć. Ale sposób z rakietnicą też jest niezły. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 po update już nie jest tak prosto zrzucić typa Cytuj
Gość Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 a ja mam inne pytanie. achievy z coopa da sie robic na 2 padach i "samemu"? Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 a ja mam inne pytanie. achievy z coopa da sie robic na 2 padach i "samemu"? Nie możesz grać coopa na jednej konsoli. Chyba że masz dwa pady i dwie konsole. Cytuj
veg1 0 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 mam problem z pobraniem updateu - pasek sciagania dochodzi do konca i wywala blad. Ktos wie co na to poradzic? Jest moze mozliwosc sciagniecia updatu z www i nagraniu z pendriva? Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 mam problem z pobraniem updateu - pasek sciagania dochodzi do konca i wywala blad. Ktos wie co na to poradzic? Jest moze mozliwosc sciagniecia updatu z www i nagraniu z pendriva? Wróżek na forum niestety brak. Jaki to bład, co wywala itd. ? Nie, nie można tak zrobić. Cytuj
veg1 0 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 Dostaje komunikat z prosba o sprawdzenie polaczenie w ustawieniach i jezeli to nie pomoze obrac kierunek xbox.com/support. Kombinacje z usuwaniem updateow (x x RB LB xx) juz wyprobowalem - nie pomaga ! Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 Może to wina tych problemów z Live? Cytuj
veg1 0 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 Mam nadzieje ze to wina problemow z live - nie moge sie nawet polaczyc do zadnej gry w COD4. No ale na szczescie MS da nam darmowa gierke za te 'chwilowe' problemy z ich wspaniala usluga Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 Zdaje mi sie ze bylo juz takie pytanie, ale coz... Da rade zaczac jeszcze raz gre przypakowanym agentem? Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 Możesz sobie zrestartować wszystkie gangi i bossów i zacząć grę dopakowanym agentem, tak jakby od nowa Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Gdzie to tak? Mam po prostu zaczac gre od nowa? Bo skonczyłem i nudno teraz. Jak poziom umiejetnosci jest na 4* to da sie roziwjac nadal? Bo punkty lecą dalej Jak najszybciej podniesc skilla samochodowego? mam 2* i nudne to jest -_- Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 weź supercar i jedź do trzeciej dzielnicy, blisko wyjazdu z tunelu nasz skrzyżowanie - uprawiaj rozpierduchę na członach yakuzy (jedynka / wsteczny itp.) restart bossów masz przy początku gry, po prostu klepnij w prawo na pasku - tam gdzie wybierasz solo / coop skile może wymaksować, 4 to max level ale możesz jeszcze go zapełnić - wręcz musisz aby mieć full power Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi